Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag fikade med urgoa Ann, jag hämtade på dagis, jag kom hem och öste ner gyttjekläder i maskinen, jag gjorde mig en ingefärsvatten med droppar i och jag skar upp lite renkött. Jag kastade in kammusslor i ugnen. Jag matade Ringo med oxpytt och jag åt den första frukten på tre år. Jag smakade på Ringos mango och den var så god så jag kunde inte låta bli att äta upp den. Tack barnmössan.se för den finaste mössan till Ringo! Nu gosar vi i soffan och tittar på Gustaf. Halvkul. Med Gustaf alltså. #instacollage

You Might Also Like

 • SweTex
  12 april, 2013 at 18:15

  Ann verkar vara en supertrevlig tjej verkligen!

 • anonym
  12 april, 2013 at 18:23

  Ja hur kan hon umgås med en superdum egoist?

 • Hanna
  12 april, 2013 at 18:49

  Hittar inte barnmössan.se? Kan du inte länka? Vill beställa såna mössor till mina kids.

 • Johanna
  12 april, 2013 at 19:32

  http://www.phonesolution.se/barnmossan/

 • emma
  12 april, 2013 at 20:09

  Hej!
  Läste just dina ”frågor och svar” inlägg. Jag är nog 10-12år yngre än dig och jag blev lite paff när jag läste om era försök till ett syskon. :ja, vi försökte några gånger runt jul och nyår.
  ASSÅ VADÅ knullar ni bara några gånger under året och då endast för ett syskon??? Jag vill inte veta hur många gånger ni knullar men det verkar inte ofta. Jag hör ofta om det här (mina föräldrar har skvallrat om deras vänner) hur länge sedan det var dom fick till det pga diverse problem.
  Jag ska i alla fall aldrig bli torr mot min man, sex föder sex. Säger inte att du är torr men fan vad trist för alla som inte ligger minst 1 gång i veckan som har en partner.
  Gillar din blogg och lycka till med babyn:)

 • claes-göran olofsson
  12 april, 2013 at 21:53

  jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube
  http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

 • Jossi
  12 april, 2013 at 22:11

  Fan va grym du är Katrin !!!!!! Bäst på hela klotet ta mej fan !!!!! Att du svarar på idiotfrågor säger ju allt om dig, du är ödmjuk fin o i love u !!!!!:-)

 • Betty
  12 april, 2013 at 22:17

  Hur tänkte du nu?

 • Emelie
  12 april, 2013 at 23:03

  Jäklar vad god den mangon måste ha varit!!

 • BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv genom världen
  13 april, 2013 at 07:36

  Lät som en toppendag! 🙂

 • Kjerstin
  13 april, 2013 at 07:43

  Suck lilla vännen du får se om några år hur hett du har det mellan lakanen man tröttnar på o ha samma penis jag lovar det var därför jag var otrogen under en period för jag ville ha hett sex men det tröttnade jag på med nu är jag ensam o torr därnere men väldigt lycklig, sex är förbaskat överskattat !!

 • Elisabeth
  13 april, 2013 at 11:46

  Exakt! Kjerstin precis så är det! Och när man uppnått en aktningsvärd ålder så inser man hur meningslöst det är med sex…spilla onödig tid på skit! O ja, jag har haft en avsevärd mängd penisar i mitt liv, believe me! Men den ena penisen är den andra lik, fula är de också! 🙁 men måste jag välja , är modell större att föredra, fy för små snoppar, de är så himla fula! 🙁 o smala går bort direkt! Grövre lång penis skall det vara om jag måste välja! Tänk vad synd det är ändå, om karlar med små penisar…lika synd om de som plattbröstade kvinnor, men det finns ju grejer att sätt in där så det löser sig men o operera små penisar till o bli större dit har utvecklingen inte kommit ännu…tyvärr…såg nåt program o då fick de penisar någon cm längre, herregud då kan det väl kvitta !!! 🙁

 • Egonen
  13 april, 2013 at 16:02

  Är det här på riktigt? Bland det konstigaste jag sett!

 • Fjodor
  13 april, 2013 at 19:03

  Ja, det var en aning…..udda.

 • Egonen
  13 april, 2013 at 20:59

  Undrar om han fick så många kunder att det var nån som inte fick sitt bekräftelsebrev..?