Okategoriserade

Smygpremiär

Jaaaa… var ska jag börja? Träffade en granne i porten det var kul. En äldre helt bedårande man. Han stannar alltid och gurglar lite med Rambo och känner alltid av läget. Är jag stressad så vinkar han glatt och märker han att jag är lugn så pratar vi lite grann. Så gick han upp. Så gick jag upp. Sen gick jag ner igen. Och så kom han igen. ”Nä men har du inte kommit upp än”, säger han. ”Jorå vi har varit uppe och bajsat, duschat, ätit mellis och så kom vi ner igen. Nu ska vi hämta storebrorsan!”, svarade jag. Han log. Sen gick han. Trodde han att jag menade vi som i vi? Som att jag står där och tjoar över att JAG bajsat och duschat? Man blir ju så där astöntig när man är med sitt barn vare sig man vill det eller ej och så säger man vi helt i onödan. Han gick väldigt fort efter att jag sagt vad vi gjort. Han såg en aningen äcklad ut när han gick det gjorde han. Ska jag förklara att jag sa vi men menade Rambo nästa gång vi möts? Ä han kommer inte förstå… Då får jag skrika och gestikulera och vill jag göra det om just bajs och dusch? Jag låter det vara.

Började lekochdanskurs med Rambo idag. Skitkul såklart! Kul med dig som kom fram och sa att du läser min blogg varje dag också hej hej vi ses nästa onsdag eller förresten vet du vad jag måste åka till Warszawa och skriva på några aaaaaastråkiga bankpapper och Bingo hade tydligen en jätteviktig plåtning så han kan inte gå sååååå trist. Barnflickan kommer. Hon är 70 år gammal och pratar inte så bra svenska. Du får gärna skvallra onsdagen därpå om hon skötte sig dock?!

Jag vet inte egentligen inte om jag vågar skriva ut det här men jag gör det nu. Imorgon är det Fashion night i Sturegallerian och då passar vi på att provtesta våra gröna smoothies i butiken. 17-22, eller så långt de räcker bjuder vi på provsmak av våra smoothies. Så då går vi raskt vidare på nästa ämne. Som är…?

Ost! Jag vet inte hur det är med er men min ambition är att äta 100 procent eko. Grönsaker har jag helt slutat äta icke-eko för de är har ingen näring i sig så då känns det ju onödigt sen häller jag ju i mig en liter bladgrönt om dagen ändå så det känns som att jag får min dos OST. Varför är det så svårt för mig att hålla mig till sak utan att sväva iväg. Shit asså jag var på det coolaste stället igår. ”Hon släpper inte in press”, fick jag veta av servitrisen efter att jag ställt alla mina hundra frågor om stället. Allt var 100 procent eko. Råbiffen var den godaste jag ätit i mitt liv. Nä det var lammet som var det godaste. Det var som potatismos i konsistens om ni förstår hur jag då menar. Det var mört. Och till lammet var det BARA gröna grönsaker i nån olja asså jesus chirist. De vill absolut inte att jag skrivet ut det här stället så jag gör inte det. Den som vet han vet.

OST. Varför är det så dåligt med ekologisk ost? På hela ICA Esplanad fanns en och det var Boxholms. Jag ska länka till Boxholm för de var med och ställde ut på LCHFloppet i helgen och gjorde succé. Som vanligt. Så nu när jag just lade en beställning på Mathem för hela helgen på landet alltså sjukt mycket mat såg jag att mathem har ett otroligt utbud av eko! Våra produkter finns också där och säljer bättre och bättre hela tiden. Glöm inte att nya kunder får 150 kr rabatt på Mathem.se om man anger Katrinvip som rabattkod.

Det var nåt mer… Kommer inte på. Jo! Ringo kan mycket väl bli fashionfotograf. Kolla på den grymma bilden han tog på mig idag. Har nog aldrig sett så smal ut förr.

Dagens outfit:

Jeans: Joe´s Tröja som inte syns: Marc by Marc Kappa: Isabel Marant Skor som inte syns: Nilsson Väska: Balenciaga Vagn: Crescent by Katrin
Katrins Snapshots

Fashion update på bloggen #katrinz.se foto: Ringo Rimer

You Might Also Like

 • Davve
  27 augusti, 2014 at 21:43

  Snygg!

 • Andrea
  27 augusti, 2014 at 23:40

  Vääldigt mkt bättre!!

 • Malin
  28 augusti, 2014 at 08:08

  Kolla naturensskafferi.se som återförsäljs av bl a Coop. De har ekologiska hårdostar, som jag antar att du var ute efter.

 • Lotte
  28 augusti, 2014 at 09:09

  Snyggt kort på dig
  http://www.lotte4.blogspot com

 • ea
  28 augusti, 2014 at 09:11

  Just det!!

 • fido
  28 augusti, 2014 at 09:13

  Du ser ut som en häst i ansiktet, med det hemska långa håret. Klipp dig, eller ha det uppsatt!! Ett råd från en stylist!!!

 • Maggan
  28 augusti, 2014 at 09:52

  Haha, en såndäringa superduperbra stylist som får sina kunder att må bra med/i sig själva va? Man blir svinsugen på att få hjälp av dig, du verkar så extremt proffsig!

 • Davve
  28 augusti, 2014 at 10:14

  Med andra ord vill ni gotta er i andras olycka!

 • Davve
  28 augusti, 2014 at 10:15

  Fido, du är ingen stylist.. Byfåne däremot..

 • anonm
  28 augusti, 2014 at 10:39

  Det där var nog sarkastiskt skrivet. Passar in hennes anda! Fattar du inte det Dawe, då är det du som är en BYFÅNE!!!

 • ...
  29 augusti, 2014 at 09:45

  ….

 • Annika
  30 augusti, 2014 at 11:52

  Ska Magdalena Graaf tysta ner hela internet för all framtid eller? Hon måste säga som det är. Det måste ni vänner tala om för henne, för själv tänker hon inte klart. Hon gräver sig bara djupare såhär. Folk förstår ju redan hur det förhåller sig. Så fruktansvärt tragiskt och sorgligt på alla sätt.

 • sophia
  31 augusti, 2014 at 21:26

  Varför klan inte människor kommentera på din blogg längre? skit trist.. överger bloggen tillsvidare

 • Eva
  2 september, 2014 at 20:42

  Vaaaa faaaaseeen… Har du stängt av kommentarerna?? Detta är sista inlägget som det går att kommentera… Vad har hänt?