Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Väldigt härligt hotell att ta sig en natt utan barn på om man bor i Stockholm. Bor man inte i Stockholm måste det vara det bästa hotellet att välja. Rätt adress, underbar inredning och grym äggröra. #eliteplaza #elitestockholmplaza #eliteplazabirgerjarlsgatan #fotobingorimer

You Might Also Like

 • espana
  24 augusti, 2014 at 19:58

  Jävlar för en grym bild, snyggt, bingo &Katrin!

 • Jag
  24 augusti, 2014 at 20:17

  Haha!!!… Vilken brud… Läckert!!!

 • D. DeMarkey
  24 augusti, 2014 at 20:38

  Otroligt grymt bra bild!! Supersnyggt taget och gjort. Och japp, hotellet är grymt bra. =)

 • Lo
  24 augusti, 2014 at 20:47

  Hihi tuttchock

 • Alexandra
  24 augusti, 2014 at 21:35

  Woooooow! !

 • Jonas
  24 augusti, 2014 at 22:26

  Var en fläck på benet, trodde det var en fläck på min dator som jag försökte damma bort utan resultat:! 🙂

 • Anonym
  24 augusti, 2014 at 22:40

  Hahahahahaha !!!! värsta fejkbilden …Jag döör är du såå desperat Katrin 🙂

 • Anonym
  24 augusti, 2014 at 22:43

  Sorry ! men ett stort fetto är du ! hahahaha ska du gömma dej inomhus nu tills du verkligen ser ut så där 😀

 • davve
  24 augusti, 2014 at 23:07

  det är ju du som är desperat efter uppmärksamhet och feedback från katrin.. med dina desperata kommentarer….

  katrin svarar inte på kommentarer. inse 😀

 • davve
  24 augusti, 2014 at 23:07

  haha det anonyma lilla trollet försöker desperat få kontakt med katrin… och misslyckas återigen.

  poor poor troll.

 • laura
  25 augusti, 2014 at 00:11

  Läckra spiror Katrin har trots att hon är så kort! Blir lite avis men kanske är det vinkeln och fotografen som har snyggat till lite? Iaf var det den där Dawe som jag ville kommentera, känner du personligen Katrin eller får du betalt av henne för att sitta och försvara henne i vått och torrt? Ibland kan vissa kommentarer vara onödigt elaka men jag tycker du går i försvarsställning så fort minsta antydan till Katrin kommer fram så jag hoppas verkligen att du är vän eller får betalt för annars är din fanatiska pro-Katrin lobbying lite läskig. Get a life liksom…

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 00:19

  Laura, gissar att du är samma person som skriver under Anonym och diverse andra namn. Du kör klassiskt troll beteende. Alla som inte håller med dig, eller som säger åt dig att ditt beteende är töntigt och omoget är ju självklart då antingen offret själv eller anställd av offret. Det kan ju inte vara så att jag bara reagerar på idiotin i dina inlägh och ditt överlag löjeväckande beteende.
  Och din ”får du betalt” kommentar visat ju ditt storhetsvansinne, tror du på allvar att katrin bryr sig om dina irrelevanta åsikter att hon skulle slösa bort pengar på dom? Haha.

  Skulle kunna vända på frågan, varför ska du skriva ner katrin vid varje tillfälle du får? 🙂 du har ju ett sjukt beteende. har du komplex frågade jag innan, nu frågar jag det igen.

 • sita
  25 augusti, 2014 at 07:25

  Vilken pinuppa. Men så är Bingo oxå proffs på att fota dessa med hjälp av lite photoshop! Hur gamla är ni löjligt.Katrin måste vara desperat. Hennes blogg har blivit så tråkig den sista tiden. Ajjö!!!!!!

 • anders
  25 augusti, 2014 at 07:40

  Är definitivt betald!
  Ingen vettig människa skulle lägga så oerhört mycket krut på att försvara en kvasikändis!

 • rio
  25 augusti, 2014 at 07:50

  Till Dawe
  Dina ambitioner att försvara Katrin till varje pris, har fått MOTSATT effekt. Du FÖRSTÖR hennes blogg med ALLA dina kommentarer! Hej då!!!

 • bettan
  25 augusti, 2014 at 08:00

  Håller med dig Anders!!

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 08:19

  Haha DU är patetisk anders! Svarar på ditt eget inlägg och ”håller med”. Snacka om desperat 😀

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 08:20

  Ojoj du blir bara mer och mer desperat. Och skapar fler
  namn… Du är den desperate! 😀

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 08:20

  Ingen tvingar dig att läsa 😀

 • violen
  25 augusti, 2014 at 08:25

  ASSÅ…………..

 • Magnus
  25 augusti, 2014 at 08:49

  6 kommentarer av Davve bara under denna bild..alla i försvar för Katrin. Ganska läskigt…stalker much?

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 09:13

  Det betyder lika många tragiska hatkommentarer från en och samma person. (Väl dolt bakom flera namn). Det är tragiskt! 😀

 • Vägen från anorexia
  25 augusti, 2014 at 09:14

  Haha vilken bild!:)

 • bosse
  25 augusti, 2014 at 10:10

  Att försöka resonera med Dawe, är som att köra huvudet i väggen!!!

 • rosen
  25 augusti, 2014 at 10:13

  Visst är den löjlig! Men Nova tycker säkert att den är häftig. Wow!!!!!

 • Magnus
  25 augusti, 2014 at 10:19

  Davve: En fråga bara: katrin verkar vara en tuff tjej,med mkt skinn på näsan. Varför känner DU att du behöver försvara henne? Bara av ren nyfikenhet..

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 10:33

  Bara för mig mycket märkligt att du bryr dig så hemskt. Och blir provocerad av att alla inte stödjer skitsnack som du. Varför använder du olika namn för att skriva strunt om Katrin frågar jag dig då?

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 10:51

  Magnus heter du Bosse nu, finns det något att resonera om? Jag är emot trams och påhopp. Jag svarar enbart på det… Har du så stora problem med det så kan du ju försöka uppföra dig istället. Lilla lilla du..

 • Magnus
  25 augusti, 2014 at 11:05

  Men snälla lilla vän, det är inte jag som skriver alla kommentarer. Sluta vara så paranoid och lägg din energi på att hjälpa människor som behöver det, till exempel hemlösa? Tror Katrin klarar sig jättejättebra ändå. Det vore väl en idé? Tack och hej leverpastej.

 • Magnus
  25 augusti, 2014 at 11:08

  Davve: du kan ju kolla upp IP-adresser på allas kommentarer, så kommer du säkert att se att det är OLIKA människor som kommenterar.

 • sara
  25 augusti, 2014 at 11:26

  Till Katrin/LCHF Klubben:
  Efter för mkt god mat och vin i sommar fick jag panik över min kroppsform. Därför har jag sedan två veckor tillbaka gått på strikt LCHF kost. Började på 73 kilo till mina 170 cm och är nu nere på 70,6. Så jävla nice! Sprang midnattsloppet (1 mil) i helgen och det kändes så bra, sprang bättre än någonsin nu med några färre kilo att släpa runt på.
  Ska ner till 65 kilo innan jul-det är mitt mål. Och det känns inga problem alls att nå dit.
  Har köpt mig ett par nya, snygga och svindyra byxor som jag idag inte kommer i men de ska jag ha på mig på julafton. Mina skinny jeans och din bok är det som håller min låga uppe. Kan du så kan jag och kan jag så kan alla:)

 • Alexandra
  25 augusti, 2014 at 11:58

  Ha ha ha ha

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 12:11

  Magnus, alexandra osv osv.. Namnen fortsätter föröka sig. Men samma troll taktik fortsätter.. Oväntat.

 • zzzzz
  25 augusti, 2014 at 12:19

  Du börjar bli paranoid…..

 • ee
  25 augusti, 2014 at 12:31

  Till ”sita den”

  Du skriver adjö?! Ha ha, men du precis som alla andra som säger adjö lika väl går ni in här och kollar varje dag. Jag läser själv Katrinz blogg varje dag, bästa bloggen. Det skulle vara skittråkigt om man inte haft denna bloggen att kolla på varje dag. Ingen annan bloggare är så duktig på att uppdatera med både bilder text så ofta. Det är kul att läsa Katrinz blogg och det gör jag varje dag. Du är bara som de andra, avundsjuk.

 • ee
  25 augusti, 2014 at 12:34

  Jättefin bild, vacker bild, och kontrasten av den svaga gröna färgen. Bingo är ju verkligen ett superproffs.

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 12:41

  Lägg ner.

 • Anders
  25 augusti, 2014 at 13:31

  Dave-darling!
  Din mentala ålder uppgår nog inte till mer än 12 år (om jag ska vara vänlig).
  Tycker synd om dig. Du måste vara något störd som sitter och skriver försvarsinlägg hela dagarna.
  Tyvärr har du fått min närvaro här på forumet helt om bakfoten. Jag är ingen av dom som du kallar anonyma troll och detta är dessutom mitt andra och sista inlägg här ever. Jag har nämligen ett liv och skiter högaktningsfullt i allt vad Katrin Z har för sig. Det var snarare ditt försvarsskrivande som roade mig!!!

  Over and out!

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 14:07

  Bara lägg ner. Du och alla dina alteregon gör bort sig 🙂 speciellt när du låtsas vara jag 🙂 förstår att du är butthurt.. Men du får försöka klara av sanningen om ditt barnsliga beteende.

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 14:42

  Anders du motsäger dig själv. Du använder flera olika namn. Och under ditt namn Anders har du skrivit dumt om Katrin flera gånger. Samtidigt så påstår du dig inte ha något intresse av Katrin? Hur går det ihop?

  Sluta ljug och stå för vad du tycker istället.

 • Anders
  25 augusti, 2014 at 15:16

  Kan inte låta bli att skriva min tredje kommentar här nånsin.

  Jadå Dave-darling jag erkänner. Jag har skriver under vartenda namn som finns i forumet och ber 1000 ggr om ursäkt.
  Jag har fnattat från dator till dator över hela Sverige och lyckats få med mängder av IP-adresser.
  Det har kostat mig mycket tid och pengar men jag måste bara skriva skit om Katrin.
  Så, nöjd nu???
  Hur korkad får man bli eg?

  Nu är det absolut over and out för min del.
  Varsågod Dawe forumet är ditt. Kul att helt få regera själv eller???

 • Davve
  25 augusti, 2014 at 15:31

  Du beskriver situationen som ett litet barn hade gjort. ”Bara för att jag inte får som jag vill så blir jag sur och drar” och regera kommentaren? Du vet att detta är en blogg va och inget land. Väx upp nu lilla nättrollet. Gå och trolla någon annanstans.

 • hannah
  25 augusti, 2014 at 19:52

  ooolaaa laaaa vad snygg !!!

  http://www.hannah1982.vimedbarn.se

 • Hyrestanten
  25 augusti, 2014 at 21:36

  Haha! Jag har precis försökt klösa bort fläcken från min skärm 🙂

 • Maria
  26 augusti, 2014 at 12:46

  Hej Davve!

  Jag har hängt på denna bloggen ganska länge och läser allt som alltid kommentarerna folk skriver. Mest för att det är så kul hur folk tjafsar och hänger upp sig på oegentligheter.
  Jag bryr mig inte det minsta om folks ”nick” då det bara är själva kommentaren som är intressant.
  Men tydligen upprör du ganska mycket och många av Katrinz läsare känner igen dig.

  Så jag blev helt enkelt bara nyfiken på vem du är! Kan du inte berätta lite.

 • Davve
  26 augusti, 2014 at 14:58

  Sluta göra bort dig igenom att låtsas vara olika personer. Jag ber dig, blir ju pinsamt för dig 😀 upprör mycket? Haha lägg ner.

  Hur skulle det vara om du stod för vem du är och använde ett nick hela tiden. Då skulle vi möjligtvis kunna ha en diskussion om dina barnsligheter.

 • anna
  26 augusti, 2014 at 20:06

  Hahaha! samma här ! försökte ta bort den också! haha

 • Linda
  27 augusti, 2014 at 08:31

  Jag med ^___^

 • Maria
  27 augusti, 2014 at 11:57

  Maria Wirén heter jag. Min fråga var seriös och mitt intresse likaså. Jag heter varken Magnus eller Anonym eller liknande.

  Kunde inte du kolla ip adresser? Då borde du se detta.
  Du får fortfarande gärna svara. Jag är fortfarande nyfiken. 🙂