Okategoriserade

Katrins Snapshots

Oj oj oj, nu blev det plötsligt stressigt. Jag fick ett avbok på möte idag så det gjorde att jag trodde att jag hade värsta sköna dagen men så visade det sig att jag i själva verket dubbelbokat utan att minnas så nu blir det stressdag trots allt. Gör inget såklart förutom att jag inte kommer att hinna svara på era frågor. Klockan 14 kanske jag hinner sätta mig med dem ett tag vi får se. Jag har så ont i mina handleder idag efter starten på back bend asså tjena mors alla ni som skrev att jag är för gammal för att klara av att gå upp och ner i brygga. Nu anar inte hur rätt ni har. Jag är för gammal. För gammal, för stel, för otränad, för allt-dåligt-man-kan-komma-på. Gissa om jag är sporrad att klara av att gå NER i brygga innan sommaren är här. JAG SKA FAN KLARA DET. Och då kommer jag att göra det.

Jag kom att tänka på en sak igår kväll när jag skulle somna. Det är nu tre stycken män i min närhet som sagt till mig så här: ”Katrin förstår du inte att du sabbar för dig själv när du skriver att du känner dig trött? Det är ju som att du konstaterar att man blir trött av LCHF”. Nu är det för visso endast män som kommenterat detta så jag ska tala till männen på männens språk:

Under januari och februari månad kände jag mig ovanligt trött. Jag gick till min läkare och han tog samtliga blodprover på mig. Han konstaterade att jag har prima värden och att jag mår fantastiskt bra. Räcker inte det för er män?! Inte går väl ni på den lätta att jag skulle trotsa läkarvården? Kom igen, vetenskap är vetenskap och säger en läkare (man i 60 årsåldern) att jag är frisk och INTE trött så är det väl punkt slut där?

Eftersom jag är kvinna och inte nöjer mig med argument som ”Alla småbarnsföräldrar är trötta i februari” så gick jag till en hokuspokus doktor. Hon gav mig örter, växter och kryddor att äta varje dag. 100 procent LCHF och inget konstigt alls. Hon ansåg även att jag ska fortsätta med min LCHF-kost.

Efter att jag ätit hennes örter och plantor i 10 dagar började jag känna mig piggare och nu är min trötthet som bortblåst. Jag har alltså inte ändrat min kost, jag har bara fokuserat på att skapa lite mer balans i min kropp då jag var lite försurad. ALLA ÄR FÖRSURADE så är det bara. De flesta i alla fall.

På fullaste allvar. Vad är problemet? Har jag någonsin hävdat att man alltid mår som fina fisken bara för att man går på LCHF? Tror jag att LCHF gör att man blir odödlig och inte mottaglig för sjukdomar och trötthet? Är jag dum i huvudet? Kanske ni tycker men jag är mycket smartare än vad ni tror. Jag vet att det svider men jag är sjukt smart.
Katrins Snapshots

Titta vad jag fik på lådan idag! Finaste omslaget jag sett i mitt liv. Ser ni inte hans personlighet på den här bilden? Man gör det. Tack OP och Expressen. Och härlig intervju också!

You Might Also Like

 • Claudia
  12 april, 2013 at 11:24

  Alla människor är inte försurade, men många är pga av att man äter för mycket rött kött det är det som försurar våra kroppar.

 • anonym
  12 april, 2013 at 11:35

  Hybris!
  Placeboeffekt!
  Hade blivi pigg ändå!
  Tron kan försätta berg!

 • anonym
  12 april, 2013 at 11:41

  Vilken hemsk bild. Den är verkligen inte till Ringos fördel. Stackars barn att bli exponerad på detta viset.
  Men allt för pengar!

 • Linda
  12 april, 2013 at 11:45

  För gammal för brygga!!??? Hehe i min yoga grupp är vi ca 5 av 30 som klarar en galant brygga. Jag är en av dem och är 35 precis som du:-).

 • Pingpong
  12 april, 2013 at 12:04

  Vilket strunt!
  Men lämna gärna seriös vetenskaplig referens men jag tror inte du har nån.

 • Sandra
  12 april, 2013 at 13:33

  Fy vad hemsk du anonym är hur kan man skriva så om ett barn, han är väl hur charmig som helst lilla Ringo., som de flesta kids är på blid:)

 • anonym
  12 april, 2013 at 13:35

  Humbung – det är många av er. Ca 80% av folket bär på candida (en jästsvamp som finns i allas tarmar) men verken läkare eller människor vill kännas vid att det skapar otroliga problem. Obalans är bara förord. tro mig att många av er hade mått bättre oavsett vilken diet ni tillämpar i era liv. Det är inte kosthållning utan den förgiftningen som Candida för med sig som orsakar era rubbningar. Läs på, köp en bra start paket och se/känn skillnad redan första veckan.
  Om ni svarar minst tre ggr ja på framlagda symptomer så vet ni att ni lider av Candida. Det går ta prover på VC – stå på dig bara. Det går att behandla med prebiotika (inte probiotika) och det tar lite tid men det är ni värda. Läs på här:http://www.alternativet.com/candida.html?gclid=CKS8ts2ExbYCFdJ2cAodmkwAxA
  och sist – jag jobbar inte för det företaget men jag har blivit hjälp av medet de säljer. Ingen palecebo!

 • anonym
  12 april, 2013 at 13:40

  Det borde även du Katrin läsa:
  http://www.halsosidorna.se/ParasitsjukdomarochCandida.htm
  och alla ni som skyller på massa men vet bara för lite.

 • Emma Wikner
  12 april, 2013 at 14:07

  Haha! Läkare är också människor.

 • Catrin
  12 april, 2013 at 14:07

  Väldigt fin bild!

 • Någon
  12 april, 2013 at 14:09

  Snälla anonym,kritisera inte små barn,det skär i mitt hjärta.Ringo är ju jättesöt.

 • Elisabeth
  12 april, 2013 at 14:20

  Katrin, hoppas att din indiska läkare hade rekomenderat NEEM produketer – med hjälp av dom borde du komma till rätta med alla dina bekymmer inkl. problem i underlivet och finnig hud. Det finns många enkla sätt att rena kroppen men NEEM har precis det behövs. Lycka till!

 • anonym
  12 april, 2013 at 14:21

  Ha ha ha Emma – vilken upptäck har du gjort – läs med förståelse istälet.

 • läsarw
  12 april, 2013 at 14:22

  Testa magnesium, det är upp piggande ångestdämpande med mycket mera.

 • Susanne
  12 april, 2013 at 14:31

  Har precis som du haft obalans i kroppen(pH-värdet), och varit trött. Började äta ”alkaline” diet och nu känns det redan bättre (på kort tid).

 • anonym
  12 april, 2013 at 14:35

  Han ser ut att lida av något handikapp. Men inget ont i det, alla har vi lika värde!

 • J
  12 april, 2013 at 14:41

  Det är ju tur att man började använda pencillinet, för det var väl ”ovetenskapligt” innan det blev ”vetenskapligt”…Läkemedelsföretagen tjänar pengar likadant som sockerindustrin så inga av dom vill förlora pengar på ”enkla” lösningar som hjälper. Om folk blev friskare skulle det inte behövas läkemedel eller socker.

 • Någon
  12 april, 2013 at 17:20

  Du är hemsk,vad för handikapp lider han av och vilket handikapp lider du av.

 • Linn
  12 april, 2013 at 18:01

  Herregud så söt han är er lille son!! Man ser att han är ett litet busfrö!

 • Carolina
  12 april, 2013 at 18:10

  Hihi! Lille sötnöten ser ut som Chucky-onda dockan! Busig till Max! 🙂

 • Py
  12 april, 2013 at 23:07

  ”Jag vet att det svider, men jag är sjukt smart” årets citat! Så j-a roligt! På riktigt!! :-))

 • Emma
  13 april, 2013 at 14:39

  Tyckte att det inte alls ser ut som du på bilden! Skumt haha

 • Emma
  13 april, 2013 at 14:39

  Tycker*