Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fick helt oväntat en extra halvtimme på grund av regnet så en mintmask så är jag som ny igen. Jag är sjukt peppad för bröllop dag2. Många roliga människor och partystämningen är på max. Ni vet så där att man dansar vid bordet. Knaprar på en hummerklo, dansar, suger på en kräftstjärt, dansar, hugger i en biff med bea, dansar. Idag sover jag och Bingo på Elite Plaza på Birger Jarlsgatan så jag kommer att festa så hårt som jag är kapabel till. Nästa gång jag kommer att festa blir den 17 september när jag fyller år så det är ju hela två veckor dit…! Två veckor av buskul, öppen förskola, jobb och landet. Men ikväll alltså…Lite övertaggad som min vän @niclasrahm hade sagt. Jag får tagga ner en aning. Men asså de där Fireball-huttarna får en verkligen att tagga upp. Min bordsherre var en kopia av Leonardo Di Caprio. Engelsk kreatör med hedgefond och snygg. Ett kap. Han analyserade mig på fem minuter. Väldigt imponerande "This is what I do for a living", sa han så nu vet jag inte om han är ett medium eller vad han är. Han älskade skärgården. Sa att det är det finaste stället han sett i sitt liv. Och då reser han en del om ni kanske hajar… Pratade med Anders som sjunger i Moneybrother också. Väldigt trevlig kille. Inte alls kreddig och dryg som man kanske kan tro. Supernajs. Haddy med. Okej dags att sätta på sig stilletos igen fan det är det enda jobbiga med dag två. Det pulserar i mina fötter. Men klackarna ska på. Livet som kvinna. Men ett par fireballs så var den saken kirrad också. Nu köööör vi! #ahlbomwedding

You Might Also Like

 • mom
  23 augusti, 2014 at 15:59

  Haaa det sååå jävla KUUUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • sune
  23 augusti, 2014 at 16:03

  Skall du ha en lika snygg klänning som i går. Den som satt som ett SMÄCK!!!

 • bettan
  23 augusti, 2014 at 16:45

  Du har glömt att skriva vilken tid du fick i dag!!!!!

 • bettan
  23 augusti, 2014 at 16:49

  Hon sprang nog inte. Bröllopet gick väl före vilket man kan förstå. Men ändå………

 • hej
  24 augusti, 2014 at 09:31

  hej kan du skriva lite mer om masken vart den är ifrån osv ? 🙂

 • tjosanhejsan
  24 augusti, 2014 at 10:28

  Å herreGud, är det mer än två veckor kvar tills nästa partyparty.. hur ska du stå ut? Aja, du får väl börja med att försöka vakna upp ur nattens party, ta ett fotbad som lindrar efter ”stilettosarna”, ge barnvakten lite nya direktiv, käka lite LCHF, dricka gröna drinkar..alltid en början iaf.!