Okategoriserade

Rivstart

Det negativa med att resa iväg utan sin familj är att man väldigt fort glider in i sina gamla vanor. Sover hela natten, sover åtta timmar drygt (!!), har snygga kläder som är rena, smakar på maten man äter, läser, lyssnar på folk som pratar, sänker axlarna en decimeter, ser, tänker, ler åt ingenting.

Jag kom hem till… fart kan man säga. Rambo har kommit i en utvecklingsfas så han vaknade en gång i timmen hela natten. Intressant det här med det manliga och kvinnliga här faktiskt… Jag öppnade dörren och hann inte öppna munnen till ett ”hej” innan Bingo kastade sig över mig ”Heeeeeej, älskling! Äntligen är du hemma nu tar du över!”. Sen gick han in i köket och korkade upp en flaska Masi med Tommy som var på besök. Jag vet inte men jag tycker att man så ofta hör män säga att när de kommer hem från jobbet så lämpar kvinnan över kidsen på honom för att hon är så trött efter att ha varit med dem hela dagen. Kvinnor blir ofta kritiserade för just det beteendet.

Så jag nattade och badade och sen satt jag med Bingo och Tommy till tolv. Sen somnade jag halv ett och redan klockan ett började Rambo beklaga sig. Sen sprang jag som en jävla jojo hela natten. ”Kan vi köra varannan i alla fall?”, försökte jag vid tre-snåret. Han vände sida och la kudden över huvudet. Okej nu ska jag tydligen ”ta igen” min lediga tid. Fine. Works with me.

Morgonen var värst. Jag vaknade efter att ha fått sova i 40 minuter i sträck. Satte Rambo i badet eftersom han bajsat. Lade blöjan bredvid karet och började gnugga bort torkat bajs i hans söta lilla stjärt när jag plötsligt sätter foten rakt i den öppna blöjan och nästan går ner i split. Jag dog. Jag hann inte börja skrika för skrattet tog över. Bingo hade redan dragit till TV4 för att sitta i pappa-panelen så jag hade ingen att dela det härliga med. Bingo jobbar sent ikväll också ha ha ha. Såååååå lätt och härligt att vara ensam med sina barn, va?! Funderar på att åka till Costa Rica i februari…

 

Katrins Snapshots

Hade med Rambo på jobbet idag. Tog den här bilden för att jag skulle skriva en text om att ha med bebisar på arbetsplatser. Glömde helt bort allt samman och skrev om annat istället. På katrinz.se har ni texten. Peace out. Tack @iborggren för grymmaste tröjan. @zadigvoltaire

You Might Also Like

 • Vill bara påpeka
  21 augusti, 2014 at 00:11

  Nej fiiii faaaan. Bajshalkande står jag helst över. Jag hade fått okontrollerade kräksattacker. Antagligen rätt över ungen.

 • Max
  21 augusti, 2014 at 03:36

  Förstår inte att Bingo accepterar att du skriver så nedvärderande om honom. Och att du stannar kvar i ett sådant destruktivt förhållande. Men det är väl en sanning med modifikation, allt för att locka läsare.Så klär man gärna av sig naken!!!

 • maggan
  21 augusti, 2014 at 08:39

  Det går ju åt båda hållen. Mycket kärlek bakom orden tror jag.

 • Bu
  21 augusti, 2014 at 13:32

  En man som inte skulle klara av det som skrivits ovan vore en oerhört osäker man. Tror Bingo fixar det faktiskt.

 • bruutansol
  22 augusti, 2014 at 02:19

  Hej Katrin. Allvarligt talat,jag förstår dig, drömmen om att fly ifrån ALLT. Men det går inte så länge men har bebisar hemma iaf.!

 • Davve
  22 augusti, 2014 at 10:31

  Max. Sköt dog själv så klarar nog katrin av sitt liv ska du se!