Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God morgon. Det är knäpptyst. Öppnade altandörren och hör nu ett sofistikerat par mumla till varandra på spanska vid poolen. Jag vill minnas att jag slukade den pyttelilla tandkrämstuben inatt och att den andra var tom så jag ringer roomservice. "Si, si Senora", säger han men visar sig förstå nada. En minut senare ringer en man från repan och undrar vad jag behöver. "Toothpaste", säger jag. "I am so sorry Madame". Älskar när de kallar mig så. Kanske den enda gången jag njuter till fullo av min ålder. Vill inte bli kallad Miss när jag reser. Känner mig torr i munnen. Vodka/äppeljuice. Vi kanske hyr en båt idag. Bestämt att vi ska ses kl 16 med mina vänner. Sen lunch. Glömt bikini. Ska leta efter en shop att köpa bikini. #butfirstletmetakeasmoothie

You Might Also Like

 • PJ Fager
  17 augusti, 2014 at 13:32

  De som fanns i flaskan från börja, dvs SANTO-Li naturligt mineralvatten, passar också utmärkt som vätskeersättning. Då inte bara efter idrottsaktiviteter utan också då man haft en tuff kväll och natt ;). Den höga halten av mineraler gör bl a att vätskan tas upp snabbare.
  Alla som springer LCHF-loppet får själva testa SANTO-Li på lördag.
  /PJ

 • yster
  17 augusti, 2014 at 13:49

  Tack vare dina gröna smoothies kommer du säkert att bli 100 år, samt fri från alla sjukdomar och åkommor. GRATTIS!!!

 • Anonym
  17 augusti, 2014 at 14:19

  Din väninna Isabel Adrian säljer ju kläder . så inte behöver du väl leta efter en shop ?

 • rallytally
  17 augusti, 2014 at 14:38

  Är du så där fånig på riktigt?

 • alli
  17 augusti, 2014 at 14:41

  Hon designar väl kläder? Och kanske inte just bikinisar? Om Katrin säger att hon ska leta efter en shop, varför måste du då kommentera det? Får hon inte bestämma det själv tycker du?

 • Bu
  17 augusti, 2014 at 15:30

  Ja, Anonym, utveckla gärna hur du tänkte där. Genuint nyfiken..

 • yster
  17 augusti, 2014 at 15:48

  Nej. Jag är REALIST!!

 • Anonym
  17 augusti, 2014 at 22:59

  Designar OCH säljer 🙂 hahahahahaa tråkigt att behöva LETA efter en shop på sin semester 🙂 så menade jag förstår du försvarsadvokaten 😀

 • alli
  18 augusti, 2014 at 00:10

  Om det är mig du menar så försvarar jag inte K jag kommenterar ett korkat inlägg. Skillnad på det!

 • Natascha
  18 augusti, 2014 at 04:09

  Nej, du ÄR fånig!