Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Oj, det blev visst godis till lunch. Köpte en smoothie från #nakedjuicebar på kokosmjölk, blåbär och hallon. Sen droppade jag åtta droppar chocolate raspberry i. Tjena mors! Mumma. #instacollage

You Might Also Like

 • Johanna
  10 april, 2013 at 14:47

  Kan du/någon lägga upp grundrecept på LCHF-vänligsmoothie? Gärna förslag på smaksättning också.

 • Julie
  10 april, 2013 at 14:48

  Sounds delicious…I must try this! Which flavour of the sweet drops do you think I should buy first?

 • Sophia
  10 april, 2013 at 14:58

  Hur kan du äta så lite!!! Blir du inte hungrig?

 • Marie
  10 april, 2013 at 15:02

  Läste frågan nedan och jag reagerade på detta, såklart.
  Jag har jobbat natt nu i 14 år som Undersköterska och jag äter INTE på natten under dessa 10 tim utan ev 2 ägg bara med massor majo och mycket grädde i kaffet t ex. Sedan äter jag middag när jag vaknar, sover från 4-6 tim varje dag. Olika.
  Jag har ätit LCHF i 4 år och väger 56 kg till mina 160 cm lång.
  MEN det som gjorde mig irriterad var ditt svar Katrin!
  Du skrev att kroppen är gjord för att jobba på dagen osv. Svaret är enkelt. Sköter man sig bara så klarar man att jobba på natten i alla år och vissa är nattmänniskor och är gjorda för att jobba natt.
  Och visst är det jävligt TUR att det finns folk som kan och vill, eller hur? När du en dag ligger där och behöver skötas om, och OM du nu inte har någon i familjen som vill göra detta. Hur fan menar du att vem som ska göra detta jobbet????!!!
  Var tacksam istället att vi nattarbetare finns och NEJ det är fan inte ljust på dagen bara för att vi ska vara uppe på dagen. Skitprat!
  Jag tänker jobba natt tills jag går i pension och hittar man en bra lösning på sova och äta så mår kroppen lika bra på det. Skriv fan inget du inte vet något om.
  Ibland har du inte alla hästarna i stallet hemma!

  Hej! jag jobbar natt och behöver tips på bra mat. Jag tillhör dom som sover på dagarna så jag äter såklart på natten… då får jag konstiga blickar från mina kollegor om dom nu är vaken vill säga, japp fina kollegor man har. =P
  Hur som haver visst bör jag väl äta precis som det vore dag? jag har kollegor som lever på en frukt på 10 timmar men det skulle jag ALDRIG palla… men och andra sidan sover dessa personer bara några timmar varje dag medans jag sover 7-8. Jag vill inte gå upp i vikt men ändå inte banta, trivs ypperligt med min vikt nu.

  Ja, du svarar ju på frågan själv. Klart att du ska äta som vanligt fast det är på natten. Jag tycker dock att du ska sträva efter att hitta ett jobb på dagen så att du kan sova på natten. Jag tror att det finns en mening med att det är mörkt ute på natten och då ska man sova. När det är ljust och man får energi från ljuset så ska man vara uppe. Jag tror inte att det är hälsosamt att göra det tvärt om. Men det är väl klart att du ska äta lågkolhydratkost de timmar du är vaken. Frukt? Stackars din kollega. Hon kommer nog att dö i förtid.

 • anonym
  10 april, 2013 at 15:17

  Ja man undrar verkligen hur hon tänker…håller fullständit med dig!

 • anonym
  10 april, 2013 at 15:47

  Om ingen skulle jobba natt, hade Sverige stannat!

 • Fia
  10 april, 2013 at 23:13

  Tack för svaret! Men jag älskar att jobba natt och skulle aldrig vilja byta mot dag. Bättre betalt och betydligt mer ledighet så ingen risk jag inte får se tillräckligt med dagsljus. Dessutom hur skulle världen se ut om folk inte jobbade natt i vården som jag:)) va tacksam för en vacker dag komma du behöva den hjälpen… tro mig.

 • Maja
  10 april, 2013 at 23:13

  Jag tolkade det som att hon gav henne råd om att det är bättre att jobba dag och sova på natten. Inte att alla människor borde enbart jobba dag. Ja, för då skulle nog Sverige stanna. Men jag håller absolut med om att man bör sova på natten och vara vaken på dagen. Men det finns många som fixar att jobba natt och mår toppen av det. Och det är ju bra!

 • sara
  11 april, 2013 at 11:00

  Ledsen Katrin men jag har hittat sweet drops för mellan 126-139:- /st här: http://www.shopping4net.se/Soek.htm?q=sweet+drops.
  Hade gärna köpt dem hos dig för jag älskar din butik men kronorna går före tyvärr:)

 • Nina
  11 april, 2013 at 13:51

  Jag undrar hur det är att vara kändis och gå på olika offentliga ställen. T ex yogan. Blir du uttittad? Vet alla i gruppen vem du är osv.
  Eller när du går på badhus. Blir du inte uttittad i duschen? Tänk om någon tar en smygbild på dig?
  🙂
  Sånt som jag går och undrar över. Hur tänker du?
  Du verkar ju inte direkt nojjig men…