Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag fick en ledig vecka i sommar. Jag tog tre dagar sen skyndade jag till min familj. Jag insåg att jag blivit en tönt så nu tar jag mina fyra dagar. Cio cio! #love #lovemylife #happy #party #bingosfotoskolaväskafylldmedgrönasmoothies

You Might Also Like

 • andromeda
  16 augusti, 2014 at 10:46

  Ha! Undrar om du verkligen är sanningsenlig nu! drar du? Bingo är ju i Karlstad på Housemusicfestival för att lansera sitt vin, vem tar hand om barna då??? ”Könstiga mänsker” det finns…är barna bara ”statusprylar” för er elr? Nä, du skojar nog med oss, i vanlig ordning…

 • Anonym
  16 augusti, 2014 at 13:47

  Hon har ju barnflicka…mamma och moster som brukar ha barnen annars ! även om de är på hemmaplan .

 • Malin
  16 augusti, 2014 at 15:55

  Så jäkla snygg stil på bilden! Passar dig perfekt!