Okategoriserade

Livet är så bra!

Jag råkade lägga i gasen när jag skulle lägga i backen så jag åkte upp med nosen på bryggan det var väl ingen big deal det finns väl en anledning till att vi just köpt en plåtbåt, eller?! Jag fick skäll av Bingo, blick av Nova och sen när allt lagt sig och jag typ var ursäktad utbrast Ringo ”Mamma! Du körde upp med båten på land?!”. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Det gjorde inte Ringo, Bingo och Nova. De gick en bit framför mig och såg INTE åt vänster där det råkade vara en fullsatt uteservering. Bingo var till och med röd i ansiktet vill jag minnas. Kanske typ första gången jag sett Bingo bli generad. Men ursäkta mig herregud JA jag körde upp på bryggan med nosen och JA det lät så alla vände sig och såg men hello?! Alla såg att det var JAG som gjorde det så chilla Gunilla.

”The less people I chill with, the less shit I will deal with” – citat Nova Rimér. Bästa citatet jag hört i hela mitt liv. Bravo, Nova! Jag blir stolt när jag hör kidsen säga såna där saker. Tänk 11 år och redan sån jävla koll.

Fick prover på LCHF-rawfoodbollar idag. De såg exakt ut som mina bajskorvar. Jag ville inte säga något för jag vill inte framstå som äcklig men mitt bajs är grönt och kompakt men ändå kletigt precis som de här bollarna. De innehöll spirulina därav färgen. De var inte goda. Tyvärr. Vi jobbar vidare. På smaken. Färgen har jag inget emot. Grönt är skönt.

Jag failade ju tokhårt på min lediga ego-vecka och åkte ut till mina små barn. Rambo kände jag knappt igen. Han såg på mig med avsky. Ryggade tillbaka så han fick dubbelhaka, rynkade de transparenta ögonbrynen och plutade sina gigantiska plutläppar. Inte nöjd alls. Sen släppte det efter bara nån timme såklart men han undrade vad jag höll på med. Man kan liksom inte hänga varje dag i åtta månader och sen försvinna. Jag kan förstå hans reaktion.

Ringo sprang, kramades, pussades sen kom frågan. Det kommer alltid en fråga: ”Mamma, vad körde du för bil hit?” ”Min vanliga svarta bil, vadå då?”. ”Nä men du sa att du skulle jobba så att du kunde köpa den röda sportbilen så har du inte gjort det?”.

Idag har jag stått i köket hela dagen. Älskar att stå i köket. Jag gjorde parmachips till Nova – hennes favorit, blomkålsmos till Rambo, pizza till Ringo, två liter gröna smoothies till Bingo. Avkoppling.

Gräsmattan blev en miljard gånger bättre än vad vi kunna drömma om. Vårt hus har plötsligt förvandlats till ett mansion. Det är overkligt underbart. Okej jag ska jobba lite nu. Måste förbereda en presentation, den 5:e september har jag blivit bjuden till livsmedelsdagarna i Tylösand. Jag är väldigt glad för det. Jag tror inte att jag föreläst för så många människor förut. Det är tydligen över 400 anmälda. Pirrigt. Och skitkul. Efter mig föreläser Generaldirektören för Livsmedelsverket. Wow.

 

Katrins Snapshots

Förklaring och lååååång text har ni på bloggen katrinz.se. Kul läsning faktiskt. Ibland lyckas jag. #katrinz.se

You Might Also Like

 • tina
  15 augusti, 2014 at 19:17

  Hahhaha!! Du är så jävla rolig! Hade lätt varit din kompis

 • Zelda
  15 augusti, 2014 at 19:36

  Varför ljuger du???

 • bosse
  15 augusti, 2014 at 19:46

  Ja varför ljuger du?

 • conny
  15 augusti, 2014 at 21:05

  Ersättningsskyldig?

 • Lotte
  15 augusti, 2014 at 21:58

  Haha, jag skrattade med när jag läste det, men förstår att resten tyckte det va pinsamt!!

  Blir det fler kokböcker? Eller en med smoothies?

  http://www.lotte4.blogspot com

 • esmaralda
  16 augusti, 2014 at 09:28

  Katrin ljuger så mycket som hon vill. Det är hennes blogg!!!!!!

 • kim
  16 augusti, 2014 at 09:31

  Ja det kan aldrig bli för många böcker om smoothies!!!

 • hilma
  16 augusti, 2014 at 09:44

  Har hört att det tyvärr blev skador på bryggan!!

 • Camilla
  16 augusti, 2014 at 13:17

  Oj. ..något att tipsa Expressen om? ??? Herregud finns det inget annat oviktigt att skriva/ upplysa om? JÄVLA trams!!!!

 • espana
  16 augusti, 2014 at 20:49

  Vadå ljuger? Är inte detta en typisk ”Katringrej” att lägga till PÅ bryggan istället för VID bryggan som alla andra skulle gjort? Äh, skämt åsido: shit happens…