Okategoriserade

Det är så många platser jag vill städa!

Jag vaknade 08.25. Satte på teven och gick in på Netflix. Första gången som jag gjort det sen den jävla teven kom upp på väggen. Satte på första avsnittet av Dexter. Somnade efter 20 minuter. Vaknade 9.30 igen. Utvilad den här gången. Ont som fan i kroppen. Och han tyckte att jag skulle köra yoga på morgonen och sen på kvällen idag igen. Galna personer de där yoga-galningarna. Två timmar yoga ikväll blir lagom.

Suttit i telefonkö i en timme och tretton minuter. Telefonen ligger med högtalaren på och jag gör en massa annat men va fan ändå…? Jag vet inte var jag ringer heller. Ringde Elgiganten och berättade om min diskmaskin som pajat. De hänvisade mig till företaget som tillverkat maskinen indesit som hänvisade mig vidare med ett nummer jag skulle ringa. Jag började på köplats sju och nu är jag fyra. En timme och tio minuter senare. Tur att jag har mobilladdare till hands. Jävla idioter. Vem är idioten? Indesit skulle jag säga. Vi får se vad som händer när jag kommer fram. Om jag kommer fram.

Vet inte vad jag ska fokusera på för jag blir så ivrig. Vill rensa alla skåp i köket, garderober, barnens kläder, källaren. Resultatet blir att jag pillar lite här och lite där. Rensade två skåp i köket och ett ett par lådor i garderoben. Satte på två tvättar och har börjat experimentera fram en ny produkt som jag tror väldigt mycket på. Förutom de gröna såklart men där känner jag mig hemma. Har möte med min vän imorgon som ska göra dem åt oss.

Jag rensar posten också. Har inte öppnat postfacket på ganska så länge så det är en massa kul faktiskt. Roligast av allt är Jossans nya bok som jag ska läsa pronto!

Katrins Snapshots

Tack @jbornebusch för boken jag ska verkligen läsa den! Återkommer med recension

You Might Also Like

  • sanna
    12 augusti, 2014 at 20:02

    Du saknar antagligen dina barn. Men måste sæga att din blogg inte har varit så rolig att læsa på flera år som den varit denna veckan. Den har inte bara bestått av bilder på kids. Du borde ha en sånn vecka oftare!