Okategoriserade

Fan va ni e gulliga

Vi har just avslutat måndagsmötet och alla börjar med veckans jobb. Jag går in på min blogg för att se hur stämningen är och jag blir alldeles varm av de senaste kommentarerna. Varannan kommentar är någon form av kritik mot mig, jag skattar inte när jag går på kändisevent, jag har bleka ben som jag minsann kunde ta sola lite, vi visar upp bilar som vi provkör det är tydligen retligt, alla företag som figurerar är egentligen av störande form men jag ska tala om för er hur fel ni har! Folk uppskattar när jag tipsar och skriver om produkter och skiter i om jag tjänar pengar på dem eller inte. Det är precis som när det står i veckomagasin att den här krämen är bra eller den här mascaran är bäst i test, är det lika provocerande undrar jag? Lotta på Se & Hör var i alla fall otroligt glad och tacksam för att jag tipsat om Morrocan Oil här om dagen. Hon var lyrisk skulle jag säga, ha ha ha!

Men det som är så jävla gulligt som jag just noterat är att varannan kommentar är ett klagomål på mig och typ vartannat är någon som försvarar mig. Så jävla gulligt. Fortsätt att försvara mig, you go girl! Hur bruna ben har den där tönten efter vintern kan man ju undra?! Och hur otrendigt är det egentligen med bruna ben, bozo? Haru inte hört att det vita är det nya bruna… dööööhhh.

Har jag sagt att jag börjat ta med Bingo på morgonyogan? Han gillar det och är duktig. Han har bra förutsättningar enligt Laruga. Imorse smög vi och yogde 07-08 när kidsen sov. Nova var hemma så det kändes lugnt. När Nova inte bor hos oss så kanske vi sätter Ringo på Babywath-appen och drar, skulle det vara okej med er? Vi är två minuter från porten och Ringo vaknar inte till 99%. Om han gör det så springer Bingo hem och är hemma på 30 sekunder. Intressant att höra vad ni anser om det upplägget?

Nu ska jag till tandläkaren på rutinkontroll. Men jag har inte haft karies sen jag började med LCHF så jag är nog tillbaka på en kvart. Tandläkaren runt hörnet. Märker ni hur allt är runt hörnet från mig? Det är så jag får ihop mitt liv. Om något har en resväg på över sju minuter så är det inte aktuellt för mig. Allt annat går bra. Sju minuter är mitt längsta och det är dagis.

ps. Jag är på Karlavägen 73 hela tisdagen för dig som undrade. Hojta till när du är här så kommer jag ut och morsar.

ps2. Jag la på ett brunt filter på bilden för att inte störa dig som anser mig blek. Fast jag är blek och inte alls så här brun. Jag tycker att det är grymt white trash att vara brun nämligen.
Katrins Snapshots

Morgonyoga är vår nya grej.

You Might Also Like

 • Emelie
  8 april, 2013 at 10:54

  Du är grym!

 • Bea
  8 april, 2013 at 11:04

  Hmm känns d inte lite ”lämna maddie på hotellrummet så äter vi på restaurangen jämte”? Jag menar risk för brand, inbrott och kidnappning (nu när du berättat när han är ensam)? Att han skulle vakna är väl inte det värsta som kan hända?

 • Amanda
  8 april, 2013 at 11:04

  Det första (enda?) jag tänker talar emot är; tänk om det börjar brinna?

 • Lollo
  8 april, 2013 at 11:06

  Jag håller med föregående talare, du e grym. Jag skrattar högt åt dina tokroliga inlägg. ”Märker ni hur allt är runt hörnet från mig” hahah. Din blogg är, tillsammans med Maggans, den bästa i cyberrymden. På riktigt. Allt är inte så pretto och duttidutt-fantastiskt. Kul! Jag har gått ner 12 kg tack vare dig/LCHF också – det gör ju inte saken sämre!

 • Kina
  8 april, 2013 at 11:07

  HAHA! Vem bryr sig om man har vita ben eller inte? Har de inget annat att lägga sin energi på? Helt galet! Kan inte människor fokusera på det de tycker är positivt än negativt? Att ge det de tycker är bra tillbaka och inte det de tycker är negativt? Tycker väldigt synd om de som inte kan ge andra eller sig själva en positiv attityd. Mer kärlek till det svenska folket, inte undra på att vi har rykte om att vara kalla och tråkiga! KRAM!!!

 • Erin
  8 april, 2013 at 11:13

  Jag äter socker och mjöl varje dag och har aldrig haft karies i hela mitt liv!

 • Emma
  8 april, 2013 at 11:19

  Varför äter du socker? Mjöl kan jag förstå, det är okunnighet, men ingen kan vara så oupplyst i dagens samhälle att man kan motivera sockerätande med ett hållbart argument? Men det är ju bra att du inte har karies ändå!

  Och hejja Katrin! Du är smart, underhållande och snygg!

 • Pinglish
  8 april, 2013 at 11:28

  Aldrig får man vara glad!!!
  http://www.expressen.se/halsa/kemikalie-gor-rott-kott-farligt-for-din-halsa/

 • Erin
  8 april, 2013 at 11:51

  Emma: Äter godis för att det är gott,så enkelt är det! 🙂

 • Biggan
  8 april, 2013 at 12:06

  Bea. Håller fullständigt med. Det där helt öppet hade jag aldrig riskerat med så mycket wackosar där ute.

 • SKÅNETÖSEN
  8 april, 2013 at 12:41

  KATRIN!!! SKIT I DOM SOM DISSAR.!!! DU E SÅ GRYM Å HAR STENKOLL PÅ DE MESTA.! VISSA E BRA BLÅSTA.!!! LÅT DEM TUGGA SÅ HAR DEM NGT. Å GÖRA. FINNS DE INGET ANNAT Å BRY SIG OM, OM MAN E VIT ELLER BRUN….??? Å HUR FULT E DE DÅ Å VA BRUN.1!! SKIT FULT.!!! KÖR DITT RACE SOM ALLTID.!!! ETT VINNANDE KONCEPT.!!! WE LIKE. <3 WE LIKE U. <3

 • Maja
  8 april, 2013 at 13:05

  Jag undrar om alla som AAAbsolut inte kan peta i sig lite socker eller mjöl heller inte dricker alkohol? Jag menar där om ngt är vi upplysta om negativa hälsoeffekter men det blundar många ”fantaster” för… Lite hyckleri

 • m
  8 april, 2013 at 13:19

  Jag skulle aldrig lämna ett barn hemma själv som inte är så pass gammalt att han/hon kan lämna bostaden själv, ringa på hjälp, gå in till en granne osv. Det är skillnad på att springa ner i tvättstugan när barnet sover middag och man har babylarm, men att åka och handla eller gå och träna? Nej… Teknik är ju dessutom inte 100%.
  Känns som att det är bättre att ha i åtanke att barnet ska lämnas ensam för att få öva sig att klara sig, få känna att man har förtroende osv och inte för att man inte har en fungerande vardag så man MÅSTE lämna dem ensamma.

 • Cat
  8 april, 2013 at 13:38

  Underbart skönt att slippa läsa alla fjäskiga inställsamma och aggressiva kommentarer på Maggans blogg, de är 10 ggr värre än de fåtal negativa kommentarer som publicerats. äntligen är bloggen rolig att läsa igen.. 🙂

 • Bibbi
  8 april, 2013 at 13:56

  Gå och träna ni! OM det nu mot förmodan skulle börja brinna så lär ju brandlarmet höras i babywatchen. Om Bingo kan vara hemma på 30 sek så kan han rädda Ringo på samma tid som om han stod i duschen och larmet gick.
  Kör!

 • Pernilla
  8 april, 2013 at 14:22

  Fan va rolig och grym du är!!!!! Du är bäst!

  Kram

 • Camilla
  8 april, 2013 at 14:59

  Håller helt med dig! Har man en sån smart grej som en babywatch är det bara att köra! Du är bäst, Katrin!!

 • Sofie
  8 april, 2013 at 15:10

  Hur orkar folk gnälla!!
  Jag tycker du är super!! Har alla dina böcker och läser din blogg och instagram!! Att få tips tycker jag är superbra, reklam kan man ändå inte lita på! Kommer jag till Stockholm vill jag gärna besöka din butik, ser jättefin ut!!
  Keep on!

 • Ewa
  8 april, 2013 at 15:11

  Vad händer om det händer något med er som gör att Ringo blir själv i flera timmar. Eller att han sätter något i halsen etc.

 • Jane
  8 april, 2013 at 16:10

  Jag fattar inte ens varför det ens är en diskussion ang detta? Man lämnar ALDRIG ett sånt litet barn ensam och lämnar hemmet. Trodde detta var ngt som var självklart för alla? Konstiga föräldrar det finns här…

 • A
  8 april, 2013 at 16:45

  Förstår hur du tänker, men som dom sa så hör dom ju om han vaknar och är då hemma på 30s. Precis samma som om någon av dom stod i duschen eller var på toa, haha 🙂

 • The Long Dong
  8 april, 2013 at 17:11

  kaunde deu äntä skreivit deit deir pau skaunska?

 • Johanna
  8 april, 2013 at 18:01

  Men om både Katrin & Bingo råkar ut för något som gör att de inte kan ta sig hem så hjälper det inte så mycket att bara vara 30 sek bort.

 • Petra
  8 april, 2013 at 18:22

  Bästa inlägget på länge! Fortsätt att tipsa om olika saker, förstår inte varför folk blir så provocerade av att du kanske tjänar pengar på det, haha! Men jag har snubblat över en bok som är så sjukt bra skriven, så vill du lära dig mer (vilket jag vet att du vill) om ketoner, hur bra kokosolja är, olika forskningar som finns om kolhydratfattig kost m.m så läs boken ”Stoppa Alzeimer Nu”. med Bruce Fife. Vet att det är en sjukt tråkig titel, men du kommer inte att bli besviken! Så kan du smälla upp den i ansiktet på folk som säger att LCHF är hittepå.

 • Linda
  8 april, 2013 at 18:30

  Ingen som tänkt att Katrin kanske bara driver med oss när hon skriver att hon ska lämna Ringo ensam med babywatchen eller vad det nu hette.Ta inte allt så gravallvarligt:-) Jag är iaf 110% säker på att Ringo kan inte ha bättre föräldrar än Bingo och Katrin!Deras kärlek och ansvar lyser igenom hela bloggen tycker jag! Och nej jag håller inte med i allt Katrin skriver. Men att hon är en bra morsa det är det ingen tvekan om:-)

 • SweTex
  8 april, 2013 at 18:40

  Ååååååå så sött att du kramas o umgås så kärt med din farmor ! KraaaaaaaM

 • Mariah i Frankfurt
  8 april, 2013 at 18:42

  Du har skrivit flera gånger att du anser att en brunbränd kropp är WT, ute, ohippt. Jag måste fråga: jag som är blatte och blir brun i skuggan t.o.m, ska jag hålla mig inne april -september då? Här i Frankfurt blir man solbränd hela den perioden om man är ute. Bodde jag i Sverige skulle jag får sitta inomhus i alla fall juni-juli?

  Det låter väldigt tråkigt tycker jag.

 • Maria
  8 april, 2013 at 18:48

  Katrin driver säkert om att lämna Ringo, tror inte att hon är så dum. Däremot tror jag att det sitter flera och läser, som tror att hon menar det och tar det som ett ok att lämna sitt barn. Särskilt då flera bekräftar i kommentarsfältet och tycket att det är heeelt normalt att lämna en unge på snart tre ensam. Vad är det som säger att han skriker eller låter om han vaknar? Han kanske går upp och letar efter dem, blir rädd eller gör något farligt när han upptäcker att han är ensam. Ärligt skrivet eller inte från Katrins sida, sjukt ogenomtänkt och korkat är det iallafall.

 • Tant B
  8 april, 2013 at 19:07

  Jag lämnar aldrig barnen ensamma i lägenheten.
  Jag kan bryta nacken i trappan på väg ner till tvättstugan och då hjälper det inte ett jota hur nära det är.
  Jag går inte ut och handlar i butiken runt hörnet eller till biblioteket runt det andra hörnet oavsett Babywatch.
  Vad som helst kan hända och det är inte något jag går omkring och tänker på men jag är så medveten att ensamma i lägenheten – det blir barnen när de är så stora att de klarar det.
  Det är möjligt att Katrin driver med oss men tyvärr finns det ju andra som lämnar sina små ensamma utan att tänka efter en sekund.

 • lena
  8 april, 2013 at 19:21

  Sola sig brun gör man ju för att känna sig snyggare, alltså för att dölja alla skavanker man har 🙂 Både celluliter, blemmor och mörka ringar under ögonen syns betydligt mindre om man är solbrun. Måste betyda att alla som solar sig bruna har något man vill dölja 😉

 • maria
  8 april, 2013 at 19:58

  tror hon syftar på oss bleka svennar, du vet såna som använder brun utan sol 24/7 eller pressar i solariumet för att bli solbränd, DET är enligt mig WT.
  men hade jag fått välja hade jag bytt med dig 😀 så snyggt.

 • Anna
  8 april, 2013 at 20:22

  Vad heter appen som ni använder? Kollade precis och det finns 119 baby monitor appar. Tänkte om du hittat en som du kan rekommendera?

 • Cat
  8 april, 2013 at 20:33

  Bra sagt… Det kan alltid händerna något oförutsägbart och då får man leva med konsekvenserna resten av livet..

 • Anna
  8 april, 2013 at 20:47

  Och vad händer om en ensam förälder snubblar hemma och slår i huvudet och svimmar av?
  Herregud, det går inte att förhindra alla eventuella katastrofer, då skulle man inte ens våga sova för tänk om det hän´der något…

 • Anna
  8 april, 2013 at 21:19

  Vilken fin bild på dig och Bingo
  Kram A

 • Jeanette
  8 april, 2013 at 21:44

  Hur mår övriga kroppen då,och hur står det till med vikten om du smäller i dig socker och mjöl v.a.r.j.e dag?
  Bara en liten undran så här på kvällskvisten, i all välmening:)!

 • Jeanette
  8 april, 2013 at 21:46

  Om du visste vad det fanns i ditt gottigoda godis ( förutom socker,färgämnen och alla E-nummer, för det vet väl ALLA) så tror jag du skulle spy. Ärligt!

 • SKÅNETÖSEN
  8 april, 2013 at 22:00

  bara å konstatera…….. ni är FUBIKA.!!! SKAFFA ETT LIV…!!!

 • Pillan
  8 april, 2013 at 22:11

  Precis! Man måste tänka så också. Det kan hända den som lämnar barnet något och kanske inte kommer hem och barnet är då helt ensam och ingen vet om detta.

 • Sandra
  8 april, 2013 at 22:16

  Vad är skillnaden att gå ner till tvättstugan och gå ut runt hörnet?Kanske sändningen är sämre i källaren… Men du gör ju som du vill OCH Katrin gör som hon vill OCH jag gör som jag vill. Alla GÖR vi som vi vill.Så det så! PUNKT!

 • maria
  8 april, 2013 at 22:28

  exakt. om du är hemma ramlar och bryter nacken som du skriver – vad ska 2åriga Ringo göra då? tror knappast han vet hur man ringer 112.. så ja det spelar nog inte så stor roll om du ramlar i trappen till tvättstugan eller hemma. skadan är redan skedd och ditt barn kan inte göra något.
  sen skriver hon ju att Nova är där eller hur? hon är faktiskt ganska gammal och mogen.

  plus att hon skriver att hon FUNDERAR på att testa babywatchappen inte att dom faktiskt gjort det ännu.
  fan va folk hetsar upp sig….. deras liv deras val eller hur? varför lägga sig i och klaga på hur andra sköter sin uppfostran och hur andra tar hand om sina barn?

 • M
  8 april, 2013 at 22:31

  Självklart gör alla som dom vill. Men jag delade bara med mig av min åsikt. För mig är det stor skillnad att vara i samma byggnad och att lämna huset och gå och träna. Hur lätt är det då att ha koll om man tappar täckning som du nämner. Som sagt alla gör som de vill men jag skulle inte anse det lämpligt att lämna huset med ett barn ensam hemma som inte är i närheten av att kunna ta hand om dig själv.

 • Jane
  8 april, 2013 at 22:35

  Trodde lchf:are oxå åt mörk choklad? Inga e-ämnen i det

 • Erin
  8 april, 2013 at 22:38

  Haha min kropp mår bra,tackar som frågar! frisk som en nötkärna och ingen övervikt. Du vet,man dör inte av att äta ngn kaka eller lite choklad! Till och med Katrin äter mörk choklad,ofta.

 • Erin
  8 april, 2013 at 22:39

  Måste kännas jobbigt att det finns normala människor som mår bra och är smaka trots att dom unnar sig lite mackor och sött när ni andra trycker sötningsmedel och fläsksvålar!! Hahaha

 • Erin
  8 april, 2013 at 22:40

  Smala..

 • Erin
  8 april, 2013 at 22:41

  Jag vet vad som finns i godis,men det är oxå skillnad på godis och godis. Varför trycka e-ämnen?

 • Tess
  8 april, 2013 at 23:10

  WORD!!!
  Det har ju med sunt förnuft & magkänsla att göra. Att ens ”kolla läget på bloggen” är bevis på att det inte är naturligt att lämna sitt barn på det där viset, Katrin, kom igen nu, lita på din modersinstinkt, vad säger den?

 • Tess
  8 april, 2013 at 23:12

  Såååå sant!! Bra skrivet!

 • Lotta
  9 april, 2013 at 01:20

  Katrin skrev: ”Intressant att höra vad ni tycker om det upplägget…” därav alla åsikter, missade du det, eller?

 • Py
  9 april, 2013 at 01:22

  Ahhh, vi är två som tänker så :0)

 • Maria
  9 april, 2013 at 01:33

  Hon är ju ironisk dumma jävel. Missade du DET eller?!

 • Cat
  9 april, 2013 at 06:24

  Bra skrivet. 🙂

 • Fjodor
  9 april, 2013 at 07:04

  Dessutom kand det fötterna något också.

 • Annica
  9 april, 2013 at 10:53

  Hej Katrin !
  Vill bara tacka dig för att du är den du är och för att du struntar i vad folk tycker.
  Så skönt med någon som kör sitt race.
  Läser din blogg varje dag och får oftast ett leende på läpparna.
  Du är så härligt ironisk emellanåt.
  Och oj vad folk kommer att tycka att ni är hemska om ni lämnar Ringo för att gå på yoga tillammans… ler
  Lev ert liv som det passar ER !
  Kram till dig och din härliga familj

 • mary
  9 april, 2013 at 12:52

  Heej:) vill bara säga att jag diggar dig! Kram

 • dagijuli
  9 april, 2013 at 20:29

  sknt med morgonträning det är ju toppen o att bingo ska med.. jag läste en intressant grej om stevia.. att indianerna använde det som preventivmedel förr.. tänkte på dig då för ni har väl alla fall försökt få ett syskon till ringo o ni använder väl mkt stevia när ni bakar lchf gottis.. kanske nåt att lägga på minnet;)

 • Aida
  9 april, 2013 at 20:35

  Riktigt bra inlägg!

 • Aida
  9 april, 2013 at 20:35

  BRA!