Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men skämtar ni? De har inga djur kvar @cirkusscott. Hundar och hästar är de enda djuren så sluta gnälla snälla folket. En annan sak. Den som vill läsa utförligt om misshandeln jag fick bevittna i Frankrike så finns det att göra på min blogg katrinz.se.

You Might Also Like

 • Davve
  7 augusti, 2014 at 23:44

  Aa är så fånigt att cirkusarna inte har så många olika djur längre. Man blir så trött på alla regler.

 • Maria
  8 augusti, 2014 at 10:46

  ”With out adequate carbs in the body you will experience slight depression, mood swings…”

  Kanske bättre att skrota LCHF.
  Jag menar du har ju nämnt att du är deppig och i podden pratas det ofta om dina humörsvängningar. Kanske är det LCHF som är boven i dramat.

 • Nina
  8 augusti, 2014 at 12:11

  Är det fånigt tycker du? Tror inte du hade tyckt det var lika fånigt om det var du som var djuret som fick kämpa på cirkusar. Många gånger missköts de väldigt mycket också…

 • Davve
  8 augusti, 2014 at 13:30

  Nu är ju faktum att inga cirkusar har några djur förutom hundar och hästar. Sen är det ju en definitions fråga om man tycker att djuren plågas eller ej. Djur gör ingentingting de absolut inte vill. Hur som helst så tycker jag att det är fånigt att påstå att djur på cirkus mår dåligt. Tror många hundar och andra djur missköts mycket mer i många vanliga hem än på en cirkus.

 • Nina
  8 augusti, 2014 at 14:38

  Exakt, cirkusarna har endast hundar och hästar och det tyckte du var fånigt? Jo de kan göra mycket de inte vill om de blir tvingade, precis som människor, herregud. Antar att du är expert på vad som pågår bakom cirkusens stängda dörrar. Och ja, många djur far nog illa i hemmen också men det är en annan fråga.