Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

För Ringo är Nice en enda stor amusement park. Folk kör på alla tänkbara sparkar (som han gärna provar), killar dribblar bollar och gör volter på promenaden men igår råkade vi ut för det coolaste Ringo sett i heeeeela sitt liv. Två killar som körde på bakhjulet längs hela jävla promenaden. Det var faktiskt helt sjukt den ena hade en brud bakpå också. Stora feta hojar, jag fattar inte hur de får upp dem, och så vroooooooom med framhjulet rakt upp. Ringo skrek rakt ut "Whoooooooooaaaaaaaaaaaooow MAMMA SÅÅÅÅÅG DU?!". Jag kunde inte mörka och visste inte hur jag skulle bemöta hans iver. "SÅ ska jag också göra". "När du blir lika stor som Patrik i så fall" "Ja, mamma. När jag blir lika stor som Patrik ska jag göra så". Fan. #gottombusarinice

You Might Also Like

 • pelle
  5 augusti, 2014 at 18:34

  COOOOOOOLT!!!!!!!!!

 • maria
  5 augusti, 2014 at 19:24

  Magsjukan gick fort över.

 • Pice of cake
  5 augusti, 2014 at 21:49

  fina pojkar ni har

 • Sara
  5 augusti, 2014 at 22:23

  Hej
  Jag undrar hur det är med din vitiligo? Jag tror att jag har fått det.. har likadana fläckar på ryggen som du har. Har dina blivit värre/ bättre?
  TAcksam för svar.

 • S.olli
  5 augusti, 2014 at 23:02

  Hoppas jag verkligen du slipper! Jag har det o fy fan! Många har svamp (ser lika ut för otränat öga) då räcker det med mjällschampo 😉 har aldrig hört att nån fått vitiliho bara på ryggen. Kräv hudläkare om du misstänker vitiligo, en jävla trist hudsjukdom!!

 • Anna
  6 augusti, 2014 at 07:44

  Det var Inte vitiligo! Svamp, pityriasis versicolor (googla bilder så ser du säkert att d ser lika ut). Behandla ex mjällschampo fungoral, smörj in och låt verka ca 5 min. Upprepa 5 dagar.