Okategoriserade

Lite mer om männen…

När jag ändå är inne på männen och deras beteende så måste ta upp en sak till angående just dessa. Som ni vet så skickade jag Bingo till homeopaten Johanna för en undersökning och även han fick ett kit som han ska göra en månad. Och jag kan säga så här jag aldrig sett på maken på märkligt och överdrivet beteende. Ja, absolut den här drinken som vi ska börja våra dagar med är vidrig. Den är det absolut äckligaste jag någonsin druckit och visst man gör ett ”uaaa” efter att man svept den men min kille!? Hans ceremoni kring de här fyra deciliterna vätska som ska svepas är allt annat än imponerande. Det börjas med samma visa varje kväll. ”Åhhhh va jobbigt att somna för det betyder att så fort jag vaknar ska jag dricka den där äckliga drinken…” och så jämmer och mjäk. Det första som han säger när han öppnar ögonen på morgonen är ”å fan nu måste jag upp och dricka den där…”. Sen när han dricker, jag borde filma honom, hans minspel, kroppsshow och utspel är definitivt utöver det vanliga. Det är absolut roande men totalt överdrivet enligt min mening. Vad är det med männen? Har det så svårt att bara svälja och hålla käft? Ha ha ha… big DRAMA!

Bingo är på UFC ikväll så jag har passat på och gjort blåbärspannacotta som jag tänker mig att han ska få som belöning för att han klarar av att dricka upp sin dryck. Ni vet som barn får när de går till tandläkaren?! Lite väl mycket laktos kanske men skit samma. Jag bestämde mig för att prova de där nya stevia-dropparna som vi börjat sälja och det blev väldigt lyckat resultat med dem! Jag har även gjort smoothie med dem. Hälften yoghurt, hälften kokosgrädde, ett rått ägg, en näve mandlar, frysta blåbär och hallon, en tesked kokosolja och så några droppar av chokolate raspberry stevia-drops. Bra tips om ni tröttnar på äggfrulle. Hojtar till när vi säljer dem i shopen, ser att vi inte gör det än. Men de finns i våra butiker!
Katrins Snapshots

Orkar inte vänta på att den stelnar den jävla svingoda blåbärspannacottan #lchfklubben

You Might Also Like

 • anonym
  6 april, 2013 at 23:10

  Gud vilket töntigt inlägg….är du full.
  Du pratar om männen som om de var saker.
  Min kille….säg gubbe istället.

 • undrande
  7 april, 2013 at 07:02

  alltså jag undrar en sak, i reklamen högs upp på sidan står det att LCHFklubben har ”Snabb Frakt”, heter det inte snabb leverans? snabb frakt, vad menas med det?betyder det att de fordon som fraktar varorna kör jättesnabbt eller? ha ha, sjukt kul! Katrin gillar ju att det går snabbt…

 • Lina
  7 april, 2013 at 08:17

  Hej!

  Om du vill skaffa barn vill jag varna för Stevia. Det har använts och används av vissa som preventivmedel.http://www.dietguiden.org/socker-salt/stevia.html

 • SweTex
  7 april, 2013 at 09:41

  Gubbe ?! Det var väl oförskämt ! Han ser ju ut som någons farmor 😉

 • Svanpung
  7 april, 2013 at 09:47

  Hej jag har världens mest ointressanta blogg ! Välkomna ! http://www.svanpung.se

 • Kring Kong
  7 april, 2013 at 10:07

  Japp Bingo är som en gammal farmor i sitt sönderblonderade kritvita hår o en hel del grova rynkor, han röker månne? Hur som, han borde färga håret mörkt, göra något åt sin farmorslook, det är vad han borde göra!

 • Kring Kong
  7 april, 2013 at 10:08

  Ankpung är en släkting eller ? 😛

 • Christine
  7 april, 2013 at 14:06

  Jag har varit ”sjuk på riktigt” och inlagd en längre tid. Jag hade inga problem med otaliga undersökningar och provtagningar i form av div stick, eller alla kanyler som sattes. MEN när jag skulle behöva ta nåt flytande blev jag som ett litet barn med darrande underläpp. Jag fick detta ofta kommenterat. Tabletter inga problem, men flytande medicin får mig att spy. Jag vet inte vad jag ska skylla på, men inte på att jag är man iaf! 🙂
  Nu kan man kanske inte jämföra medicinsmak och såna däringa nyttodrinkar och shaker. Men vissa av dem verkar faktiskt riktigt effing vidriga!!
  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 • Johanna
  7 april, 2013 at 15:57

  Botox kanske vore något?

 • Kjerstin
  7 april, 2013 at 16:34

  Jag tänkte skriva något ofördelaktigt men jag besinnade mig…

 • Anna
  8 april, 2013 at 00:01

  Man ska inte vara fotomodellsvackra med stela botoxade ansikten,det ar sexigt med slitna ”rough looking” man! Lite rynkor gor inget, viktigast ar humor och personlighet..ja det ar min asikt iallafall:) puss

 • Teresia
  8 april, 2013 at 20:20

  Alltså… jag förstår mig inte på kommentarerna till detta inlägg – inlägget är ju stört kul! Min karl håller på precis likadant och det vågar jag påstå att de flesta gör. Allt ska vara så himla omständigt och dessutom ta maximalt med tid att utföra. Den dag ”strax” hamnar på under 1 timme, den dag belönar jag honom med godis. 😉

  Tack för detta skratt!!!