Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vissa kvällar är det som att djävulen hoppar i kroppen på ungarna. De vill göra precis allt förutom att sova. Ringo satte sig i badet och pepprade med frågor "Mamma varför finns det en kudde i badet" "Mamma varför finns det så många handdukar här" MAMMA MAMMA MAMMA. Samtidigt som Rambo absolut inte somnade in till sin kvällsflaska utan bestämde sig för att öva på att stå upp. Är det normalt med en sjumånaders som står? Så jävla onödigt. Kaoskväll för jag hade bestämt att knoddarna skulle sova 22 så jag kunde läsa lite. Alltså var jag ganska stressad över att få ordning på allt och städa undan och få dom att soooooova. Efter badet blev Ringo hungrig. Jag fick inte igång mikron utan började trycka på alla knapparna utan resultat. "Du har ju inget tålamod, mamma". Vid den här tidpunkten började jag att leta efter en pappåse att andas i. Med två sjukt glada och spralliga pojkar i köket långt efter läggdags var jag nära att tappa behärskningen. Och så alla jävla frågor hela tiden. Gahhhhh… Och så kom den. När jag trodde att jag skulle ge upp, lägga mig på stengolvet och grina i fosterställnig. "Mamma!!!!" "JAAAA!!! Vad är det?!!!" DU HAR EN TRÅÅÅÅD MELLAN BENEN VARFÖR HAR DU DEEET?!"

You Might Also Like

 • Erika
  2 augusti, 2014 at 23:00

  HAHAHAHA! Känner igen mig till 100% 🙂 härligt att du ”vågar” skriva så ärligt om dina känslor, tro mig, vi är fler som känner som du 😉 kram!

 • Marie
  2 augusti, 2014 at 23:26

  Hej Katrin!
  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig, maila mig gärna.
  Mvh Marie

 • Frida
  2 augusti, 2014 at 23:38

  Hahahahaha jag garvar så jag gråter!!!!!

 • Sara
  2 augusti, 2014 at 23:42

  Ja det är väl fullt normalt? Min dotter började gå vid 9 månader och min 4månders vill bara stå upp i knät hela tiden?

 • maria
  3 augusti, 2014 at 01:33

  Grabbarna ser nöjda och harmoniska ut.

 • emma
  3 augusti, 2014 at 07:53

  Hahaha!! Min pojk e oxå 4 år och hela semestern har varit ett enda stort VARFÖR. Charmigt

 • Alexandra
  3 augusti, 2014 at 09:24

  Hahahahahaha!!!!! Shiiit vad roligt!!!!

 • Jag
  3 augusti, 2014 at 11:10

  Så här ligger det till att du ska vara glad att dina killAr är friska o skitgoa grabbar, och tänk på vem dom brås på… Dom gör inte vad du säger utan hur du gör…
  Så länge dom är små ska du forma dom till fina , glada, Goa kärleksfulla grabbar…. Det går fort… Så innihelvete fort..förlåt att jag svor..
  Plötsligt är dom inte hemma, utan har sina egna liv… Gör sina saker, och väljer själv… Om mina grabbar var små idag… Jag har 3… Skulle dom få göra massor av det som jag då sa.. Nej, nej.. Gör inte så.. Nej, inte gå i vattnet, du blir blöt.. Ahhh!!! Osv…
  Livet går i raketfart och småbarns åren…. Njut o ta det som det är… Ni har underbara grabbar o ni är roliga o kärleks fulla föräldrar som har fullt upp i livet…..

 • katti
  3 augusti, 2014 at 11:12

  Du är underbar Katrin!!

 • Jag
  3 augusti, 2014 at 11:13

  Och tråden…!!!!!

 • Ml
  3 augusti, 2014 at 11:57

  Härliga ungar! Precis som barn är, även om det är jobbigt med tjatet.
  Rambo är väl nästan 8 månader redan och då finns det bebisar som redan går. Så 7-månaders som står ”lull-lull” är väl inte helt ovanligt. Snart springer han….
  Tidiga barn, då kommer snart ett syskon 🙂
  Så roligt om du fick en tjej som var en kopia av dig. En liten gumma!

 • Ml
  3 augusti, 2014 at 11:59

  Som hår själva utan stöd menar jag såklart. Går med stöd är vanligt vid denna ålder.

 • Ml
  3 augusti, 2014 at 11:59

  GÅR

 • Ml
  3 augusti, 2014 at 12:00

  GÅR!

 • Gud
  3 augusti, 2014 at 12:05

  Hej Katrin.

  Här kommer ett tips som garanterat kommer fungera så du slipper andas i påse.
  Ta två redigt stora glas rödvin, ett starkt (14%) och påkostat vin, mensvinet.
  Man säger att det är lite sunkigt om mammor dricker när de tar hand om småbarn men det är skitsnack man blir mycket trevligare med några glas i kroppen, man busar med barnen lite, slappnar av och det känns okej att barnen hoppar runt, jag lovar, prova! Sug i dig det första glaset fort, sedan sippar du på de andra ett par timmar. 🙂
  Lite Victoria Beckham style, hon är ju halvfull mest hela tiden.
  Lycka till!!! Ps Det blir inte lättare när ungarna blir större.

 • michaela leigard
  3 augusti, 2014 at 12:13

  Ha ha ha ha ha jag dööör ! Underbara ungar!!!!!!

 • Zazza
  3 augusti, 2014 at 13:52

  Aha, du är kompis med Victoria Beckham! Coolt!

 • Anna
  3 augusti, 2014 at 16:30

  Snarare onormalt om dom INTE står när de är sju månader !

 • Irene
  3 augusti, 2014 at 22:56

  Hahhahahah det var dagens!

 • maria
  4 augusti, 2014 at 07:33

  Barn som inte vill sova är nog mer regel än undantag.

 • maria
  4 augusti, 2014 at 09:05

  Tycker nog knappast de utsatta barnen i dessa familjer.

 • Skolle
  4 augusti, 2014 at 11:09

  Tror det var ironi maria…..

 • Nelly
  6 augusti, 2014 at 18:16

  Jag började gå vid 7 månaders ålder! Men sen var jag också extremt tidig med att lära mig prata, läsa, skriva och räkna. Kunde allt det innan jag började första klass.