Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså whats up with my man? Anser ni att jag borde börja oroa mig? Först ringer han och är mycket kort i tonen: "Ska till Arlanda nu kort fråga: kan jag låna din mixer?" Han har alltså packat ner min Kithen Aid-mixer i sin resväska så att han ska kunna göra gröna smoothies i Magaluf?!! Dit han åkt för att jobba på Grabbarna Grus. Normalt. Sen när jag kollar min telefon efter att vi ätit middag klart så ser jag att han bokat in sig på ett flyg till Malaga när han ska till Mallorca. Asså jag vet inte vad ni tänker men jag ser varningsklockor överallt. Dags för Bingbong att ta ett chillpill och fortsätta hälla i sig gröna smoothies?

You Might Also Like

  • majsan
    1 augusti, 2014 at 23:46

    Magaluff = Shagaluff, värsta B-stället ju, fullt av fulla fjortisar och gapiga engelsmän som kräks överallt och ligger med allt och alla dom ser. Tur om han åker till Malaga istället!