Okategoriserade

Let´s Dance

Jag kollade nyss spå Let´s Dance och det blev visst som jag befarade. Jennifer Åkerman gick inte hem i stugan och jag kan förstå det. Men att hon skulle åka först trodde jag inte. Jag trodde att hon skulle åka trea. Jag kollade inte på alla dansare för de flesta är väldigt tråkiga att se på men däremot lipade jag när numera ”Let´s Dance-Robban” framförde sin dans. För en gullig typ. Så väldigt smart/bra av honom att ta det här tillfället i akt och ändra på bilden av sig själv. Han är ödmjuk, rar och ärlig och det gillar man hemma i tevesoffan. Deras dans var fantastisk och jag lipade. Bingo tittade på mig frågande och undrade om jag lipar över något gulligt som Ringo just gjort eller om jag på riktigt satt och lipade över Robinson-Robban, ha ha ha. Gulliga fina Robban, jag hoppas att han vinner.

Sofia Wistam skötte sig också bra tycker jag. Man gillar människor och kämpar, ger allt och är ärliga. Maria Montazami var ljuvlig tycker jag och dansade bra och var charmerande. Jag brukar inte charmas av henne men idag gjorde till och med jag det. Och vilka ben hon har?! De längsta benen som Let´s Dance skådat. Marko var också skitbra. Lyckades verkligen att se sexig ut. Tänk att till och med Karlsson på taket kan ha sex appeal. Ja, annars var det väl inte så mycket mer att säga om programmet och deltagarna. David och Jessica är fantastiska och Tony Irving är fenomenal! Gud så kul när han gick ner i spagat. Och ännu roligare när han hånade Jennifer för att hon just gjort det. ”Det kan väl alla som tränat lite?”, tyckte han. Jennifer Åkerman är för mig en märklig historia. Har nog aldrig sett en människa ta sig själv på så stort allvar i teve någonsin. Möjligen att Rafael Edholm klår henne på den punkten. Nu skulle hon dansa vidare fast på scen, sa hon. Vilken scen då undrar jag genast? Säger de inte att hon är modell i programmet? Dansmodell? Kanske modell för danskläder? Jag fattar ingenting… Men på tal om modell så verkar det som att min son hängt lite väl mycket på sin pappas jobb. ”Får jag ta en bild på dig i klänningen?”, frågade jag och genast ställde sig Ringo i denna pose.
Katrins Snapshots

Strike a pose man.

You Might Also Like

 • Marie
  6 april, 2013 at 21:36

  Så himla söööt!

 • Riva
  6 april, 2013 at 22:29

  Vad avundsjuk du är på Jennifer hon är snyggare än sig iallafall.

 • Cat
  6 april, 2013 at 22:36

  Ringo är en kopia av sin morfar.

 • anonym
  6 april, 2013 at 22:55

  Rund och go…..

 • monia
  7 april, 2013 at 01:43

  ?????

 • SweTex
  7 april, 2013 at 09:44

  Snygg är hon inte ! Hon ser ut som ett klotface ! Hennes storasyrra däremot är MUMS 🙂

 • Kring Kong
  7 april, 2013 at 11:29

  Rund är också en form! Jennifer må vara smal men ett ansikte som är runt som en boll blir en missmatch sett till helheten.

 • Elisabeth
  7 april, 2013 at 13:45

  Bingo då? Han ser likadan ut som sin mormors mormor !

 • Maja
  7 april, 2013 at 15:28

  Så fort man som tjej kritiserar en annan tjej som ser bra ut så antas man vara avundsjuk? Varför då undrar jag? Även snygga tjejer kan sakna charm.

 • Anna
  7 april, 2013 at 23:15

  Hon spelar i ett band oxå så därav dansa vidare på scen