Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Några intressanta notiser från Arlanda. 1. "Du får ta med sparken hela vägen till planet men folk brukar störa sig på barn som åker i korridorerna" – Som om jag bryr mig om folk? Supersuccé att man får ta med sparken till planet, det har vi aldrig fått tidigare. 2. Min gröna smoothie gled förbi som barnmat, ha ha ha så kul! Alla fick kasta sina drycker förutom jag för det jag hade i min flaska måste väl vara barnmat?! "Ehhh aaaaa", svarade jag och mötte inte kontrollantens blick. 3. Samtliga kassaapparater på Arlanda hade gått sönder på grund av stormen. Hur kunde jag missa stormen? 4. Ungar kan fan inte bete sig. En storebrorsa skrämde sin lillebror så han skvatt och började gråta det var så hemskt. Lillen var knappt två år och rusade till sin pappa. Som skrattade åt honom. Tufft liv den lilla måste ha. Jag fick ont i mitt hjärta i alla fall. Vad är det för vidrigt beteende att skrämma barn så de skvätter för att sen skratta åt deras reaktion? Nästa gång kommer jag ta mod till mig och säga till. Ångrar att jag inte gjorde det nu. Nu sitter vi på planet så nu är det försent. Rambo suger på sin fot, Ringo ligger på golvet och sjunger och jag dricker kaffe och äter en grekisk sallad. Vi landar om en timme. Det är mycket lättare att resa med barn än vad folk vekar tro. Jag har dessutom bläddrat igenom Se&Hör, Elle och tänkte ge mig på Fitness nu.

You Might Also Like

 • eliott
  30 juli, 2014 at 20:13

  Hur fan kan du acceptera att Bingo lär sin son att skjuta, för att kunna försvara sig i framtiden!??!! Ditt andra svammel ger jag inte ett PISS för!!

 • zingo
  30 juli, 2014 at 20:31

  Ja du är en mästare på att HITTA på!!!!

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  30 juli, 2014 at 20:31

  mmmm vad gott med fötter =)
  Så sött när dom får för sig att äta upp sina tår, saknar den tiden då dom gjorde så mycket knasigt men samtidigt gör dom så mycket annat knasigt nu också när dom är några år äldre.. och säger mycket skoj. =)

  Hoppas din kväll slutar bra.

 • humanisten
  30 juli, 2014 at 22:15

  Bra att Bingo lär Ringo att försvara sig! I nästa generation lär en revolver vara standard i varje hem! Så Katrin har du ingen talan eller…..

 • davve
  30 juli, 2014 at 22:18

  vem är det som svamlar? jo du. katrin och bingo gör väl som de vill. bry dig mer om ditt eget liv än andras.

 • eliott
  30 juli, 2014 at 22:45

  Nej det är klart låt folk skjuta ihjäl varandra. Inga problem alls!! Vissa är odödliga!!

 • Chocochock
  30 juli, 2014 at 22:46

  Så där vig skulle man vara 🙂

 • kenta
  31 juli, 2014 at 06:12

  Håller med Bingo. Det är rätt att lära sina barn att skjuta! Innan de själv blir skjutna!!

 • jolanta
  31 juli, 2014 at 07:02

  Yes! Pang pang pang pang. Döden dö Önskar att jag hade en lika cool gubbe. Heja Bingo!!!

 • Linda
  31 juli, 2014 at 07:57

  Är det ovanligt att barn skjuter med luftpistol/gevär nuförtiden? När jag var liten (för 20 år sen) så var prickskytte på tomflaskor nåt man gjorde för skojs skull, när man blev sådär 14-15 var det lerduvor.. Sunt bondförnuft fick man givetvis lära sig.

 • beata
  31 juli, 2014 at 09:13

  Ja men nu är det 2014!! Och folk skjuts ihjäl åt höger och vänster!!

 • Davve
  31 juli, 2014 at 10:25

  Vem pratar om att döda folk? Jo du. Sök hjälp elliott.

 • Davve
  31 juli, 2014 at 10:26

  Sjuka tankar du har beata!

 • Bu
  31 juli, 2014 at 14:39

  Fast…Ringo ligger på golvet och sjunger?? Hade ett barn legat ner i gången och sjungit när jag flugit hade jag vänligt bett mamman se till att han sätter sig på sin plats. Men alltså, jag vet inte ens om det är sant för det hade liksom inte hänt att flygvärdinnorna inte sagt till om en unge legat ner på golvet i gången. Säkerhetsskäl först och främst men annars måste det vara omöjligt att servera med vagnen. Eller för folk som ska gå till toaletten. Det låter lite som ett skämt.. Får hoppas att det är det.
  Dessutom – är det verkligen normalt beteende för ett barn att uppföra sig så? Jag skulle aldrig ens drömma om att åla omkring på golvet på ett plan eller någon annan offentlig plats när jag var liten. Det låter faktiskt inte klokt…

 • Jag
  31 juli, 2014 at 18:40

  Vilket snack… Lämna!!

 • Anonym
  31 juli, 2014 at 21:06

  Spädbarn UNDERSÖKER allting med munnen !! han försöker alltså inte ÄTA upp sin tå 🙂

 • Anonym
  31 juli, 2014 at 21:08

  Exakt ! men det vet inte nollåttor 🙁

 • Anonym
  31 juli, 2014 at 21:10

  Uppfostan finns inte när det gäller den ungen…för några år sen sprang han med röven bar mellan gästerna på en uteservering 🙁

 • leeeena
  31 juli, 2014 at 21:28

  Bu, finns du på riktigt? Skrev hon att Ringo låg i gången? Kan dom ha plats med större utrymme, som typ vid nödutgången? Varför läser du in saker som du inte har en aning om? Och du, OM han ligger ivägen tror du då inte att flygpersonalen säger till då?

 • conny
  1 augusti, 2014 at 00:07

  Hon bara hittar på!!!

 • Bu
  1 augusti, 2014 at 02:02

  Amen lägg av. ”Finns du på riktigt?” Menar du allvar? Du känner dig chockerad över min kommentar? Jag läser in saker som inte finns? Alltså, skämtar du? Eller är du lite ’speciell’? Hon sa att han låg på golvet och sjöng. Skulle han ha legat under sätet? Nödutgången…haha alltså ditt offer – det är det SISTA stället någon får ligga på! Tro mig! Om inte annat då är två av mina tre kusiner piloter.
  Ps. ’Dom’ är talspråk. De heter det. Imbecill.

 • Christine
  1 augusti, 2014 at 08:54

  ”Ja men” heter det. Amen används i andra sammanhang.
  Imbecill.

 • leeeena
  1 augusti, 2014 at 14:45

  Hahaha, snälla Bu 🙂 Nej jag är inte chockad över din kommentar tycker den däremot är riktigt överdriven Anser att du läser in saker som inte finns.Du vet inte var han ligger du ANTAR att han ligger i gången att han ligger ivägen Det är ok att kalla mig ’offer’ om du inte hittar ett bättre ord. 🙂 Satt sist vi vid nödutgång mer plats för benen, inget får finnas där vid start o landning men under flygning kan tom en Ringo få plats där och det har inte ens med dina pilotkusiner att göra 🙂 Och ja, det är fullt normalt för en liten unge att ligga o sjunga på golvet

 • Bu
  1 augusti, 2014 at 16:17

  Alltså, du verkar inte helt kry om du tycker att jag läser in saker som inte finns då jag uppfattar kommentaren ’Ringo ligger på golvet’ som att ’Ringo ligger på golvet’. Dessutom sa Katrin att hon inte brydde sig om ifall folk blev irriterade om Ringo åkte spark i gången.
  Alltså, oavsett vilket kan jag lugnt lova att en unge som åker spark och ligger och kryper på golvet på ett flyg är inget direkt populärt barn bland medresenärerna. Då får väl föräldern för helvete säga till honom att sätta sig på sin plats och uppföra sig tills de landar?
  Men du har kanske väldigt ouppfostrade barn själv alternativt var väldigt ouppfostrad själv när du var liten vilket gör att du känner dig manad att gå till attack och försvara Ringo här, men då borde du väl snarare ta tag i de problemen själv istället?

 • leeeena
  2 augusti, 2014 at 09:42

  Bu,Varför är du å aggreiv? Vill bara förtydliga eftersom du tydligen inte märker skillnaden att jag försvrar inte Ringo, jag ifrågasätter det du skrivet Skillnad! Katrin skriver att han ligger på golvet, du tar för givet att han ligger ivägen det är att läsa in saker som inte finns.. Och ang min och mina barns uppfostran.. ja du antar där också. Men jag lyger en del, och barn rör på sig även i flygplan. Låt nu flygpersonlen ta hand om ev ungar som ligget ivägen så kan du hitta på något annat än att vara arg på saker som kanske inte existetar

 • Jenny
  3 augusti, 2014 at 09:17

  Måste bara få säga att det är fullständigt normalt att en fyraåring ligger på golvet o sjunger, verkligen inte konstigt alls! Att vara fyra år innebär ofta att man kan ha svårt att sitta still så länge, man blir helt enkelt uttråkad. Många barn sitter med en surfplatta hela flygresan, Ringo får i stället använda sin fantasi o sysselsätta sig på egen hand en stund. Dessutom är det inte svårt för en liten människa i hans storlek att få plats på golvet nedanför sin egen sittplats, där inga ben o fötter är i vägen.
  Om någon skulle bli störd av ett barn som ligger och sjunger (jag förutsätter att han INTE låg i gången) så är det inte barnet eller föräldern som har problem, tycker jag!

 • unga morsan
  4 augusti, 2014 at 22:34

  Haha men asså på riktigt. Jag brukar aldrig kommentera men nu känner jag att jag hade nått o säga. Vilken jävla bitterfitta du är. Och du kan definitivt inte ha egna barn. Klart barn får kli i benen och vill vara i gången när dom flyger. Lampan lyser när man måste sitta o va fastspänd (säkerhetsskäl) annars är det fritt fram o vara i korridoren. Barn brukar ju flytta sig om nån ska komma förbi på toaletten eller om en stor vagn ska förbi. Vet inte vad du var för barn om du ens kommer ihåg det. Det är väll fullkomligt normalt att barn ålar omkring. Tycker inte du låter klok alls faktiskt!