Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså Gud så sjukt men jag tror att jag har hittat anledningen till att jag mår som jag gör. Med risk för att framställa mig själv som en jävligt flummig typ så tror jag att jag genom att läsa den här boken inser att jag har brist på två aminosyror som heter tyrosin och fenylalanin. #wow #gröntförlivet #impressed #victoriaboutenko

You Might Also Like

 • Hyrestanten
  26 juli, 2014 at 00:29

  Jag tror inte alls att du behöver ha brist på detta, utan att du är så dåligt allmänbildad att du ”går på” det mesta du läser och nu råkade det vara just det här. Ditt dåliga mående beror förmodligen på helt andra orsaker, tex är det helt vansinnigt att laborera med medicinerna som du gör, likaså har du en väldigt märklig kosthållning. Börja ta hand om dig och slopa alkoholen till att börja med.

 • Fredrik
  26 juli, 2014 at 00:39

  Jag er dig som en driven person som kan tänka själv. Då blir jag besviken på att du tycks gå på och köpa denna persons ideer rakt av. Jag frågar mig om det finns vetenskapliga bevis för att hon har rätt? Finns det upprepade studier? Är hon läkare, forskare,
  dietist? Hur kan hela hennes familj vara experter?
  Nej, man får ha en sund skepsis.

 • nenne
  26 juli, 2014 at 06:14

  Så du inser nu att du är deprimerad!!!

 • iris
  26 juli, 2014 at 06:21

  Bra skrivet!

 • iris
  26 juli, 2014 at 06:23

  Exakt!!

 • Pete
  26 juli, 2014 at 06:40

  Ser ut som om du läser en ”skräckbok”. Ångesten och skräcken lyser från dina ögon!!

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  26 juli, 2014 at 09:29

  Det kan det säkert vara, har vi inte alla mineraler och vitaminer som vi behöver så är det väl självklart att vi inte kommer att må bra eller hur?! Så det är inget flummigt bara för att man bryr sig om sig själv och lär sig om sin hälsa. Flummigt är det att bara tro att med lite vin och god mat kan man leva resten av livet..

 • Cissi
  26 juli, 2014 at 09:44

  Jag hade vågat mig på att äta extra livsmedel som innehåller mycket tyrosin men aldrig självmedicinerat piller, rädd för att det ska ge cancer. Ska bli spännande att se hur du gör & om du får effekt :).

 • bettan
  26 juli, 2014 at 10:18

  Tyrosin är en aminosyra som omvandlas till tyroxin i sköldkörteln. Tar inte du Levaxin för hypotyrios? Hade aldrig vågat medicinera själv utan att rådfråga expertis!!

 • hellokitty
  26 juli, 2014 at 10:20

  Jag tycker du ska pröva dessa gröna råd backa up det du tror du saknar…kan vara så enkelt…läkarna vet inte ens vad du pratar om så om du vill ha mer kött på benen gå till en kinesiolog…testa lite där med…men köööör…skit i fåniga kommentarer…herregud…

 • Fredrik
  26 juli, 2014 at 10:48

  Kinesiolog?

  Kinesiologi, från grekiskans ord kinesis (rörelse) är vetenskapen om människans rörelser.

  Om det är så bra kan man undra varför det blev så kaos och diktatur när Mao gick den långa marschen…

 • dumdidum
  26 juli, 2014 at 11:17

  Alltså ska man vänta på vetenskapliga bevis på allt så får man räkna med att vänta länge för att få en optimal balans.. Dessutom så skulle jag inte lita på sk experter som läkare och annat. Dom jobbar för läkemedelsföretagen och är inte öppna för metoder som fungerar. Av 90% av alla gånger jag gått till läkare för hjälp har jag samtliga ggr fått medicin utskrivet, och som sagt hjälpt endast 10% av fallen. Med ”naturlig” behandling däremot botades jag från alla besvär på endast några månader. Inse folk att mediciner kanske löser en åkomma men orsakar flera andra åkommor i kroppen som alla ska medicineras för. Mediciner gör dig SJUK!

 • dumdidum
  26 juli, 2014 at 11:19

  Och du låter som ett kritisk klagomonster. En sån person som man INTE vill vara i närheten av!

 • dumdidum
  26 juli, 2014 at 11:21

  Folk VILL gärna tro att ”god” onyttig mat kan vara hälsosam. Alla dessa människor lever i förnekelse och behöver komma till insikt. Finns ingen poäng i att försöka hjälpa dom på något sätt så länge dom inte fattar VARFÖR man ska hålla sig borta från dålig ”god” mat.

 • dumdidum
  26 juli, 2014 at 11:23

  Man ska inte mixtra med olika preparat. Vanlig bra mat som växer från jorden återställer hela systemet och ger optimal balans i kroppen. Det är det som är problemet. Folk ska alltid ha Quick-fix till allt. Då får man räkna med problem förr eller senare.

 • dumdidum
  26 juli, 2014 at 11:29

  jag gick en gång till kinesiolog. mycket dålig erfarenhet fick jag av det. Och det hjälper inte att testa lite med lite mer gröna grejor. Det måste var frukt och grönt (80%) och lite nötter och frön för hela slanten. Endast då fungerar det. Jag testade att köra 1 år med 80% grönt och resten animalisk smör och ost, men blev SJUKARE än någonsin under det året. Sen eliminerade jag alla animaliska produkter och på 2 månader va jag fri från alla åkommor. Bara att köra. Fast det kommer hon aldrig att göra. Oftast måste man bli riktigt sjuk för att förstå allvaret och kunna ta sig igenom detoxperioden på några månader. Efteråt så undrar man hur sjutton man kunde äta så osunt överhuvudtaget, och man ser aldrig tillbaka igen på gammal kosthållning, det om man värderar sitt liv då vill säga..

 • lillan
  26 juli, 2014 at 11:30

  Ville inte heller ta antidepressiva. Käkade LTyrosin i sju månader, och de hjälpte inte ett smack!!!

 • cia
  26 juli, 2014 at 11:42

  Och så dör man i cancer, och får skylla sig själv. Som min bror fick höra strax innan han dog!!!

 • Ingela
  26 juli, 2014 at 13:40

  Tyrosin är en ingrediens vid kroppens tillverkning av tyreoideahormoner så ta detta med din endokrinolog för eventuell justering av bla levaxindosen. Som bekant tar det ju tid att hamna rätt och har man som jag fått strumans problem med ögonen så måste jag stå på hög dos för att skydda dem trots att jag opererat bort hela sköldkörteln. Jag precis som du läser och försöker finna lösningar och bäst so far är Dr H Root Svennsons bok ”Det trötta folket”.

  Dr Helena Root Svensson har skrivit något tänkvärt när det gäller att mäta metabolismen: ”Att enbart titta på nivåerna i blodet är som att räkna alla lastbilar på vägarna men inte ta reda på om lasten kommer fram”.

 • gaia
  26 juli, 2014 at 13:46

  Jo så är det, först peppra alla möjliga folk på en med pekpinnar hur man ska göra, och om något går fel så får man alltid skylla sig själv som följde rådet. Jävligt tråkigt med din bror cia 🙁

 • Davve
  26 juli, 2014 at 14:17

  Gud vad bitter du är Hyrestanten. Du vet ”allt om Katrin” eller hur. Get a life

 • P
  26 juli, 2014 at 14:53

  Vet ju inte om du läser det vi skriver. Försår dig i så fall….
  Men nu när du ändå är igång med att läsa artiklar om vad kroppen behöver, så gör dig själv en tjänst och läs på om sköldkörteln och vad som händer i kroppen när man har hypotyreos och varför det då är viktigt att inte slarva med Levaxinet och att det kan ta väldigt lång tid innan man mår bra.
  Läs på så förstår du

  T

 • Fredrik
  26 juli, 2014 at 15:37

  Mediciner gör dig SJUK?

  Kasta piller och käka gurka?

  Nej, tro inte på alternativmediciner.

  Tro på Din Dr!

 • Cattis
  26 juli, 2014 at 16:08

  Hon låter knappast bitter, snarare jävligt klarsynt 😉

 • Davve
  26 juli, 2014 at 17:37

  Ja Cattis vad ska man säga. En mobbare som blir påhejad av en annan .. Ni är ett fint ”team med clowner ” 😀

 • dumdidum
  26 juli, 2014 at 18:21

  Japp Fredrik, så är det! Du är fri att tro på vad du vill. Men vill du ha bevis så är det bara att prova. Viktigt dock att utbilda sig först så att man får det rätt, dvs att man äter tillräckligt mycket och varierat. Bästa hade ju varit om doktorerna varit lite öppnare att inkludera alternativa grejor för bästa resultat. Men dom har för stora egon i det och det finns tyvärr inga pengar att tjäna på att patienterna skulle bli friska bara på att äta rätt kost. Själv har jag blivit av med MINST 20 åkommor. Innan var jag sjuk HELA TIDEN. Hela kroppen höll på att brytas ner på mig. Nu byggs systemet UPP. Har fått mitt liv tillbaka och hade jag fortsatt gå till doktor kan jag med största säkerhet säga att jag varit medicinjunkie och förtidspensionerad idag.

 • H
  26 juli, 2014 at 18:24

  Köp 5-htp från utländsk hälsokostbutik på nätet som hjälper till med serotoninproduktionen. Det säljs inte i Sverige av samma anledning som att LCHF inte rekommenderas för hälsoproblem, dvs de vet inte ett smack vad som är bra för hälsan alternativt tjänar de inte pengar på det så de skiter i det. L-tyrosin hjälper dopaminproduktionen, dessa är bra att ta samtidigt. Allt är aminosyror som vi får genom kosten (5-htp är steget efter aminosyran tryptofan). Läs boken ”kaos i kvinnohjärnan”, det kan vara förklimakteriet som spökar om det psykiska dåliga måendet inte släpper när mensen kommer. Nej, det är inte bara 50-åringar som drabbas av sånt utan det kan börja redan vid 30-35. Har vi kaos i hjärnkemin mår vi dåligt, så är det bara. LCHF tog bort min depression och 5-htp har gjort mig glad igen. Inget flummigt alls, bara biokemi.

 • Jag
  26 juli, 2014 at 22:23

  Herregud katrin … Hur fasen kan du läsa dessa rader o lyssna på vad alla tycker om vad du ska göra i ditt liv… Stäng ner sidan o lev ditt liv, så kommer du må bättre, att läsa detta skulle vem som helst bli sjuk av….