Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det var jag som lekte med Selma på bryggan, dåligt av @bingorimer att sno min film. Jag snor tillbaka den. Hur härligt är inte det här? Är det många av mina följare som följer @bingorimer förresten eller kan vi ha samma material? Det vore ju såååå skönt om det gick. Han är ju något av ett proffs på att skapa bilder och filmer. Jag har ofta iden men klarar inte av att realisera den. Som bilden på Bingo och Ringo på skotern. "Skämtaru? Det ser ut som att vi är i Ukraina på den här bilden?! Jag har aldrig varit så brun i mitt liv men ändå lyckas du fan få mig att se likblek ut. Har du ingen känsla alls?", sa han nyss. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Okej. Nu film med Gammel och Rapace.

You Might Also Like

 • fido
  24 juli, 2014 at 12:54

  Mina hundar älskar också att hoppa från bryggan!!

 • Camilla 33 år och 10 barnsmamma
  24 juli, 2014 at 20:36

  Jag följer inte han men ska in o kika.:-D
  Ha en jättebra kväll
  Mvh Camilla
  http://www.minstorafamilj.se

 • Sara
  24 juli, 2014 at 20:59

  Jag följer er båda!

 • Malin - tvillingmorsan
  24 juli, 2014 at 21:14

  Följer er båda! 😀

 • Elin
  24 juli, 2014 at 21:28

  Vill lyssna på podcast! Blir det någon denna veckan!? 😀

 • Elin
  24 juli, 2014 at 21:29

  Vill lyssna på podcast när jag vattnar trädgården Ikväll! Blir det någon denna veckan!? 😀

 • Cathrine
  24 juli, 2014 at 21:43

  Denna veckas Podcast? Redan slutet av veckan

 • emma
  24 juli, 2014 at 23:21

  Tack Katrin!
  Tack för din bok ”dags att bli smal”. Jag läste den för 2,5 år sedan och gick ner 10 kilo och mådde bättre med min kropp än vad jag någonsin gjort. 6 mån levde jag snygg och smal och glad, sen blev jag gravid och struntade i allt. Slutade motionera (bortsett från promenader med hundarna) och började leva på vitt bröd och godis och glass i princip. Innan mitt första invägningsbesök på mödravården i vecka 9 så hade jag gått upp 10 kilo, alltså det jag gick ner tidigare. Under graviditet gick jag sedan upp ytterligare 12. Perfekt viktuppgång tyckte barnmorskan, men hon visste ju inte att jag redan gått upp 10 så totalt alltså 22 kilo. Men jag struntade i det och visste att jag kör bara igång med lchf när jag poppat ungen så rasar jag igen. Det var inte så lätt 🙁 mentalt har jag velat fram och tillbaka och kan inte sluta med det underbara sockret. Men nu är min dotter 1,5 år och jag har 3 kilo kvar till min målvikt på 55 kilo. Så visst har jag gått ner i vikt mycket sen hon föddes, men jag är inte nöjd med hur jag ser ut för det. Så, jag lyssnade på din ljudbok och ÄLSKAR den. Överflödigt fett ÄR äckligt, jag tycker ju också det. Nu är det nchf som gäller igen och NO excuses vad det gäller motion. Visst jag promenerar med hundar varje morgon och kväll men det är precis som du säger att det räcker inte längre. Så imon är det jag som joggar till stranden när mannen och barnet tar bilen! Tack tack tack för din ljudbok. Jag ska lyssna på den en gång i veckan tror jag, tills jag kan se mig själv i spegeln och tycka jag är snygg. Så som jag gjorde för FÖRSTA gången i mitt liv för 2.5 år sedan, för den känslan vill jag känna igen! Tack från att du fick mig känna den känslan och kommer få mig känna den igen! Tack.

 • Jag
  24 juli, 2014 at 23:31

  Kul bilder hos bingo tycker jag…
  Jag gillar era barn… Dom e så söta
  O Ringo e en kul liten kille…
  Man blir glad att se dom…