Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså vårt LCHF-knäcke @lchfklubben. Det är fan det bästa jag gjort. Bingo käkar kött till middag men jag kör knäckemackor med smör och ost. Och ett glas rött. Perfekt. Vädret är helt sjukt. Det är som att sitta inne fast man är ute. #lchfklubben

You Might Also Like

 • fido
  23 juli, 2014 at 21:15

  Vilken perfekt middag!!

 • isa
  23 juli, 2014 at 21:19

  Hur mår du egentligen? Allt väl eller…..

 • Reklam vi kommer ihåg
  24 juli, 2014 at 09:31

  Man blir ju sugen på det där knäckebrödet. Det här tycker jag är reklam som fungerar på mig. Mycket bättre än till exempel TV filmer som man inte orkar titta på. Katrin är verkligen bra på det där med att skapa stämning så att man blir intresserad av produkterna.

 • männ
  24 juli, 2014 at 10:55

  Ni är inte djurens bästa vänner direkt. Hoppas ni blir kossor nästa liv så att ni får se hur det känns att bli berövad av både era kroppar och liv!! Men men, skrattar bäst som skrattar sist. Alla köttätare får till slut lida för sitt frosseri i form av någon obotlig sjukdom, förr eller senare..det förtjänar ni faktiskt!

 • knäckisen
  24 juli, 2014 at 11:48

  Blev också sugen tills jag såg PRISET!!!!!!!!!!! Huuuu!!!

 • Natascha
  24 juli, 2014 at 13:47

  Oj så mycket hat. INGEN förtjänar en obotlig sjukdom. Verkligen elakt att säga så. Dessutom vet jag en del som både varit vegetarianer och veganer i många år pch ändå fått dödliga sjukdomar. Så länge ingen gör något brottsligt behöver du inte lägga dig i vad dom gör. Lev ditt liv och låt andra leva sitt som dom önskar.

 • Wanja
  24 juli, 2014 at 13:51

  Med tanke på att vegetarianer och veganer också drabbas av obotliga sjukdomar så är ditt argument väldigt dåligt. Finns mycket bättre argument mot köttätande.

  Om man vill minska djurens lidande så ska man framhålla vegetarisk mat som nyttig och god, och jobba för att fler får lust att dra ner på köttet.

  Åtta köttätare som tar en vegetarisk dag i veckan minskar köttätandet mer än en person som blir vegetarian!

  Ditt sätt att uttrycka dig avskräcker folk från vegetariskt och får dem att tänka att det bara är något för knäppisar.

 • männ
  24 juli, 2014 at 14:10

  Lev du ditt liv själv du Natascha. Ödsla ej tid att kommentera på min kommentar. Hat är knappast rätt ord. Avsky mot vad ni människor gör mot djuren är snarare ett rättare uttryck! Finns ingenting att försvara sig med med allt lidande alla djur få utstå pga av människans frosseri och begär. Och JO animaliska produkter skapar visst sjukdomar, eftersom den tunga maten tar sån extrem tid för kroppen att smälta kommer hela systemet i obalans, och när kroppen är i obalans längre tid så kommer ena sjukdomen efter den andra att dyka upp.

 • männ
  24 juli, 2014 at 14:12

  Du är bra på att räkna ser jag, duktigt! Din kommentar får folk som mig att tänka att du är en av fåren i skocken. Och en tråkig svennebanan därtill..

 • Maria
  24 juli, 2014 at 16:35

  Hellre en svennebanan än en dåre- vegan eller ej.

 • Natascha
  24 juli, 2014 at 17:13

  Du verkar vara runt 15år. Vet allt, kan allt, så tvärsäker. Du förstår själv inte hur omogen du är.

 • Natascha
  24 juli, 2014 at 17:14

  Och ingen ide att du svarar. Jag går inte in under detta inlägg mer.

 • Natascha
  24 juli, 2014 at 17:14

  🙂

 • männ
  24 juli, 2014 at 18:38

  Jaha, vad har ålder med djurplågeri att göra? För mig är ålder överhuvudtaget oväsentligt. Det finns BARN som är klokare än vuxna och gamla. Och om du inte förstår det så har du mycket insikt att leva upp till. Uppenbarligen är DU en djurplågare och då önskar jag dig allt ont det går i världen!

 • männ
  24 juli, 2014 at 18:42

  haha! Det är snarare ni köttätare som är dårar. OCH empatibefriade. Ni tror ni bryr er, men i själva verket så bryr ni er bara om er själva och dom som står er allra närmast. Det räcker inte långa vägar om man ska kalla sig en respektabel världsmedborgare. Så svennebananer kommer ni förbli. Tills en dag ni kanske (hoppas) vaknar upp.

 • Maria
  24 juli, 2014 at 20:18

  #stoltsvennebanan

 • UlrikaZ
  24 juli, 2014 at 23:41

  Men 1 st knäcke om dagen är kanske lagom, mer mackor är väl inte bra för någon. Jag räknar ut vad min matkostnad per dag är istället för vad ett paket av något kostar. Och de flesta av oss äter för mycket. Hellre bra grejor än billiga grejor, och så i rätt mängd. Det är jättebra att få koll på vad man äter för per dag.