Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är så gulligt med små fyra åringar. Lika gulligt som påfrestande och ansträngande. Det är mycket som händer i deras små kroppar i den här åldern och minsta lilla bagatell kan vara värt att bryta ihop över. Det gäller att vara pedagogisk som förälder. Erika reagerade därför över mitt märkliga svar till Ringo ikväll men jag visste inte vad jag skulle svara så jag svarade bara. Ringo: mamma jag är rädd för spökena. Jag: men herregud det finns inga spöken när det är så här ljust, de kommer fram när det är kolsvart. Erika tjöt av skratt och sa att det inte alls var vidare smart svar som jag gett min son. "det finns inga spöken", hade nog de flesta sagt menade hon. Vad säger ni? Finns det spöken eller inte?

You Might Also Like

 • Maggan
  20 juli, 2014 at 01:31

  Tyckte det var ett ganska kul svar! 🙂 Själv brukar jag fråga exakt vad min 4-åring är rädd för (om han säger att han är rädd alltså) sedan pratar vi om det & kommer fram till om det är värt att vara rädd för eller inte… Vad vet jag om det är ”bra eller dåligt”, så gör vi iaf…. Nog finns det spöken alltid! I fantasin i alla fall

 • Jesus
  20 juli, 2014 at 06:56

  Klart att det finns ANDAR. Känner ofta av min döde sons energi här hemma! Ger oss små tecken!. Spöke kan du vara själv!!!!!!!!

 • Mi
  20 juli, 2014 at 07:58

  O ja det finns ”spöken” eller andeväsen rättare sagt 🙂 bra svar tycker jag 🙂

 • Lotta
  20 juli, 2014 at 08:59

  Läs underbaraclara blogg om just detta. Hon svarade sin son väldigt bra tycker jag. Om det handlar om rädslor alltså.

 • Anna
  20 juli, 2014 at 10:29

  Klart det finns ”spöken”! Men jag har inte träffat något ont. Detr bara på film spöken är otäcka!

 • Therese
  20 juli, 2014 at 11:26

  Klart det finns spöken (eller andar kallar jag det) men de finns ju dygnet runt 🙂
  Bara lär honom att de inte är farliga så ska det nog gå bra!

 • Therese
  20 juli, 2014 at 12:34

  Tror jag skrattade i 5 min. Riktigt roligt.:).:) hade jag nog också kunnat svara i en stressig situation.

 • Lina
  20 juli, 2014 at 12:53

  Japp det gör det – eller någon form av andlighet *vad är meningen med livet? varför lever vi för om vi ändå ska dö? det är farligt att leva – man kan dö…vad kom först – hönan eller ägget?
  Kör ditt rejs som förälder!

 • Anonym
  20 juli, 2014 at 14:22

  Men kära nån…lär honom i stället att andar är vanliga människor som gått över till en annan värld och inte alls är farliga …det heter dessutom inte spöken.

 • Jonas
  20 juli, 2014 at 22:10

  Klart det finns spöken/andar!

 • Anna
  21 juli, 2014 at 20:34

  ”Du får väl skrämmas tillbaka om du ser några”, brukar jag svara och det har gått hem.