Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vet ni hur en LChf:are börjar sin dag? Med att gurgla en halv tesked kokosolja i ca 15-30 minuter i munnen och sen spotta ut det. Ger bättre tänder, mindre karies om man nu fortfarande har såna och framför allt ger det vita tänder. Då vet ni. #instacollage

You Might Also Like

 • mita
  1 april, 2013 at 17:30

  oilopulling 🙂

 • Cat
  1 april, 2013 at 17:56

  Haha gurgla sååå länge…?

 • Cat
  1 april, 2013 at 17:57

  Aprilskämt….

 • Maria
  1 april, 2013 at 18:37

  Hehe april… Möjligtvis 1,5-3 minuter. Bara tanken på att gurgla 30 minuter gör att jag får ont i hövvet 😀

 • ellie
  1 april, 2013 at 19:47

  haha det låter riktigt vidrigt!

 • Jenny
  1 april, 2013 at 20:04

  April april din roliga sill!

 • mia
  1 april, 2013 at 20:16

  hahah vilket roligt april skämt.. jäsp

 • Christine
  2 april, 2013 at 00:28

  Ha ha…underbara du!! 🙂
  Inte ens du skulle komma på tanken, men kanske i 5-10 minuter…kanske…
  Annars låter det inte värre än Anna Skippers effing ingefäradrink som hon envisades med att tvinga på sina deltagare. DET lät äckligt på riktigt!!
  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

 • Molly
  2 april, 2013 at 07:03

  HJALP!
  Jag behover verkligen hjalp. Jag ar ute i varlden och backpackar. Later sakert hur underbart som helst, problemet ar att jag har gatt upp 7 oonskade kilon.. Jag ar just nu i ett land dar viktvaktarna fortfarande harjar runt vilket betyder att allt, ALLT, ar ”99,9% fat free” men proppfullt av socker. Jag ar pa hemgang till Sverige snart igen och vill verkligen tappa ett par kilon tills dess. Kan du Katrin, elle nagon annan, ge mig nagra hjalpfulla tips och/eller peppenade ord. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska ata eller tilllaga med de begransade medel jag har. Hittills bestar mina maltider av thai take out och vitt brod. Vad kan jag ersatta alla kolhydrater med nar jag inte har tillgang till lchf-produkter?

  Sjukt tacksam for svar. /Desperat svensk som sprungit bort sig

 • Filippa
  2 april, 2013 at 11:51

  Med tanke på att du klagar på vad livsmedlen innehåller har du ju koll? Skippa kolhydraterna och bli mätt på protein. Google existerar fortfarande

 • Kring Kong
  2 april, 2013 at 13:44

  Kvinnor med skön härlig kroppsbehåring var stolta ! Raka er inte ! Ni kan dessutom få plitor av rakning !

 • Py
  2 april, 2013 at 18:01

  Ja det där lät ju mera som ett skämt. ”Inte tillgång till LCHF produkter”..??? Uteslut kolhydrater förstås, ät kött, kyckling, fisk t.ex. och sallad. Ta bort socker potatis pasta o ris. Det kommer du långt på, och du, Googla!