Okategoriserade

Bästa känslan

Har ni kollat in Bingos instagram den senaste tiden? Den håller världsklas skulle jag säga. Kanske för att det är jag som är mamma till de där barnen men alltså jävlar va han levererar. Filmsnutten när Rambo sitter och diggar är så kul jag tror att jag har tittat på den hundra gånger. Jag är så glad att vi kan ge våra barn den här starten i livet och att de får växa upp med somrar på den här ön för det är helt makalöst. Överlägset bästa miljön för att få trygga, glada små barn. Tänk att Ringo fyra år redan är typ proffs på att hantera en båt?! Är inte det lyxigt? Nästa sommar har jag och Nova bestämt att vi ska ta förarbevis. Det finns säkert en kurs man kan gå i Waxholm. Vet ni? Jag vill sajna upp oss nu för annars slutar det bara i snack som år efter år…

Jag kom tillbaka idag. Låg i sängen och var bakis till halv tolv. Tog ett snabbt möte i Sturegallerian tolv. En snabbis på NK. Köpte bara Molton Brown-tvålar. Gjorde fransar mellan två och kvart i fyra och sen var det speedy Gonzales, ni skulle sett mig. Taxi hem för att hämta bilen, till skräddaren för att hämta gungan, leta efter Ringos laddare i garaget, hämta väska hemma, till ICA i Käppala och där måste folk trott att jag var galen. Jag skrek rakt ut ”Barnmat!” och så pekade någon av personalen. ”Lax!”, och så pekade någon annan. ”Låt mig få före kön jag har en båt att passa om åtta minuter. Jag måste hinna ut till mina barn!”, tjoade jag. Jag hann.

När jag kom ut var det typ fest här. Erica och Pehr och Viktoria och Elleonor och Kevin och Nova och Ringo och Rambo och Johan och hans tre barn – stämningen var på topp så jag satte mig ner och tog ett glas…vin. Men sluta, jag måste sluta nu. Vad hände med min hälsovecka liksom? Den började ju så sjukt bra och jag gick ner till 60 kilo. Men vad hände sen? Jag ramlade i spåret och blev sur så har inte sprungit på flera dagar. Jag åt sjukt mycket mat på Sturehof så nu är jag på 61,5 igen. Jävla skit nu får jag sluta kröka. Så nu slutade jag.
Katrins Snapshots

Nä nu ska jag och mina fransar ta och lägga oss. Rekommenderar fransar. Känns inget och ser ju bra ut!

You Might Also Like

 • Tycho Brahe
  11 juli, 2014 at 03:33

  Det går nerför ganska snabbt nu, gör det inte? Man får vad man förtjänar. LCHF är ute, nya dieter som håller ett par år tar över. Men lite extra stålar finns det nog att dra in från flocken. Patetiskt.

 • kirre
  11 juli, 2014 at 03:45

  Ja, vad säger man!!!

 • anna
  11 juli, 2014 at 03:57

  Sluta att pimpla vin om du vill gå ner i vikt!!!

 • anna
  11 juli, 2014 at 04:37

  Ojdå. Missade att du slutat att kröka från och med NU Skönt så slipper man kanske lyssna på ditt vrövlande i kommande paddar! Själv slutade jag att lyssna NU!!!

 • benny
  11 juli, 2014 at 05:58

  Whiskieröst!!!

 • Birgitta
  11 juli, 2014 at 09:44

  Lyssnade på en podd där Pms-monstret kom på tal.
  Förstår exakt tankarna och känslan dom dagarna ! Verkligen. När jag slutade med kolhydrater så mycket jag bara kunde, blev det bättre. Samt tillförde omega ,magnesium, så upplevde jag stor skillnad. Vet att du är för lchf ,känner du någon bättring ?

 • beata
  11 juli, 2014 at 09:49

  Hennes pms monster var nog bara på tillfälligt besök!!!

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  11 juli, 2014 at 09:56

  jag har fransar nu men vet inte om jag trivs i det fakiskt. Du ser fin ut i dina fransar men själv vette fasen om jag passar i det, tycker mina ögon försvinner med så stora fransar.

  Fin bild på dig !

 • boris
  11 juli, 2014 at 10:09

  Hon är tydligen vackrast när hon är bakis!!! Om det är något att skryta med!!

 • Petra Nymans Dagbok
  11 juli, 2014 at 11:16

  Ja men asså er pod! Så jädra bra! Fransar är jag beroende av! Ett bra beroende! Ingen mascara som gör att man ser ut som Alice Cooper när man tränat! /Petra

 • bella
  11 juli, 2014 at 12:03

  Ja visst är det viktigt för många!!

 • Moa
  11 juli, 2014 at 14:42

  Du är ju dösnygg Katrin!! Vad gör ett kilo upp eller ner. Lyssnade precis på veckans podd och du sa ju att sommaren kom så därför släppte du spons-sökandet, jag menar, vad gör ett kilo upp eller ner NU? Så rolig podd förövrigt. Längtar till varje fredag!

 • eva
  11 juli, 2014 at 17:03

  Är det roligt att höra på en berusad människas sluddrande!!

 • camilla
  11 juli, 2014 at 18:18

  Vad snygg du är på bilden!

 • Maria B.
  11 juli, 2014 at 21:30

  Härligt att få hänga med i ditt fartfyllda liv! I bland är det rent otroligt vad du har energi till! Läser du böcker förresten?

 • lil
  12 juli, 2014 at 17:41

  Vad pratar du om?

 • lil
  12 juli, 2014 at 17:43

  Tycker det är jättekonstigt att någon vill ha såna fransar. Alla ser ju att det inte är äkta, då är det ju liksom ingen vits,,?!

 • Cathrine
  13 juli, 2014 at 06:43

  Hahaaa du är som jag då ;))) men hördu! Njut hela juli nu bara och ta itu i Augusti istället, Nu när äntligen sommaren är här!
  Bra att era barn får njuta av att bo på ön över sommaren, de kan mina med. (På vår ö), Tyvärr kan inte alla barnen de och de som verkligen skulle behöva de ;(

 • Helena
  14 juli, 2014 at 14:43

  Jag tog förarbeviset som 15-åring men skulle absolut inte rekommendera det, jag förstod knappt vad det handlade om och det var ingen rolig kurs. Och då är jag en sån som läste ut skolans bibliotek i årskurs två, räknade på binära koder för hand i sexan och skrev 1 poäng från 2.0 på högskoleprovet när jag var hemma från mitt jobb som flygvärdinna över ett dygn.

  Det är en teoretisk kurs om navigering och lanternor typ, vill du att barnen ska lära sig att faktiskt hantera en båt behövs det en praktisk kurs. Kanske sjöscouterna? Där lärde jag mig och det sitter i, trots att det gick tio år mellan segelturerna en gång. No joke! Det är ingen kurs för barn, knappt ens för vuxna. Ta den bara om ni behöver det för att kunna hyra båt el dyl. Annars, seglarläger!