Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vi firar @mickise med middag på @Sturehof. Jag har ätit trerätters och är proppmätt. För mätt. Men fan va gott det var. Ibland vill man bara vräka i sig mat och sen sova. Jag funderar på att hoppa yogan imorgon och bara sova. Ska sova själv i stan. Sova en hel natt utan att bli väckt. Jag sover bara lugnt hela natten när barnen är med Bingo. Då känner jag mig helt trygg. Och kan sova utan att vakna. Halleluja!

You Might Also Like

 • rio
  9 juli, 2014 at 23:02

  Halleluja!!!!

 • rio
  9 juli, 2014 at 23:04

  Så skönt för dig. Det är dig väl unnat att komma bort från barnen ibland, och kunna sova ut!!!

 • Henrik
  10 juli, 2014 at 01:33

  Var är min royalty@ Katrin Z, har Bingo fått konkurrens månne :)?

 • Jag
  10 juli, 2014 at 12:55

  Klart man behöver göra annat regelbundet… Träffa vänner etc…Förälder är du ändå…njut och skratta…