Okategoriserade

Semester

Så nu sitter jag på Waxholmsfärjan med min dator och har all tid i världen att skriva och svara på mejl men då kommer jag inte på något att skriva. Jag hade planer på att hoppa av i Gåshaga där jag har bilen men bilnyckeln lämnade jag visst hemma i stan så då får jag åka in till Strömkajen ändå… Fan, det förstörde mina planer på att släpa ut mat och utrustning för att spela in podd… fast jag får nog ta och göra det ändå för annars får ju inte ni någon podd på fredag och kan jag ju inte tillåta såklart.

Jag spanar in vår hemsida lite och jag är inte alls imponerad. Om ni har tid att gå in på LCHFklubben.se och ta en snabbkoll vad tycker ni då om sidan? Jag tycker att den är helt oklar, siffror täcks av bilder, man fattar inte var shopen är, vad man kan köpa, vad får man som medlem. Jag måste ta tag i den här sidan märker jag. Det blir det första jag gör när semestern är över så här kan det inte se ut. Och det är inte så att jag betalar lite till vår tekniker heller. Vad gör han? Jag ville gå in för att se våra nya priser eftersom vi sänk priserna på alla möjliga produkter men det är inte möjligt att hitta dem om man inte söker efter varje specifik produkt. Sjukt dåligt. Pizzamixen kostar i alla fall 59 kr lyckades jag leta fram och nu får man 50 kr om man slår in rabattkoden ”semester” så shoppa på vetjja!

När ni är inne tar ni och reggar er till loppet också!
Katrins Snapshots

Jag och Ringo har googlat nätet efter hundraser för att hitta en hund som vi vill köpa. I framtiden. Vi är överens om den här. Vi tycker att han är lik @bingorimer också. Någon som har koll på nakenhundar? En bra ras? Kan man lära den att kissa på toaletten?! Ps rabattkod ”semester” ger er 50 kr på LCHFklubben.se. En pizzamix kostar 59kr. Knäcket är också sänkt till 79kr. Då vet ni! #lchfklubben.se

You Might Also Like

 • monica karlsson
  8 juli, 2014 at 15:46

  Snälla katrin…ska man ha hund ska man gå ut o rasta den…du ska nog ha en råtta ellet nåt i stället

 • jolanta
  8 juli, 2014 at 16:09

  Hon tycker väl hon är rolig!!!

 • Natali
  8 juli, 2014 at 16:28

  Har redan anmält mig till The Color Run loppet, som äger rum samma dag som ert i Stockholm. Kan ju inte vara på två ställen samtidigt!!!

 • Anonym
  8 juli, 2014 at 17:21

  Men gode gud !!!! man går väl inte ut med en hund bara för att den behöver göra sina behov , utan för att den precis som du behöver stimulans för sitt sinne och motion för kroppen …att få nosa är tex för en hund som för en människa att läsa tidningen !! se till att sätta dej in i hur en hund fungerar och fatta att det inte är nån jävla accessoar eller LEKSAK till bortskämda Östermalmsungar ………jag blir tokig på sånt här och anmäler varenda djävla hundplågare som jag får nys om !!!!!

 • billa
  8 juli, 2014 at 17:51

  Håller med dig. Men hon skriver detta bara för att retas. Det är Zytomierskans sarkastiska HUMOR!!!

 • Bo
  8 juli, 2014 at 18:02

  Hoppas det. Annars kan man få intrycket av att hon är helt blåst i SKALLEN”!!

 • lina
  8 juli, 2014 at 18:19

  Skrattade åt din viktbarometer. ”Normala” hälso/vikt sajter har inställningar som gör att de inte accepterar anorektiska målsättningar men din sida uppmuntrade mig att gå med för att gå ner mina 20 kg på 3 månader. Dvs gå ner från 60 kg på 170 cm till 40 kg. Jävligt sunt? Ok, nu är jag en medelålders kvinna (som du) som faktiskt inte bryr mig, har fullt upp med mina barn och etthärligt liv så vikt skiter jag i men lite ansvar får man ta för alla unga så du borde se till att ändra dina inställningar så att de säger stopp när bmi kurvan går ner mot sjukligt mager…

 • Paty
  8 juli, 2014 at 18:33

  Googla Peruansk nakenhund! Ser ut som på bilden här nästan, och Inka folket hade den här hunden på den tiden. Den är av medel storlek 🙂

 • ella
  8 juli, 2014 at 19:14

  ???

 • Anonym
  8 juli, 2014 at 19:44

  Ja men självklart tror väl varenda människa som har empati för ett djur att det är nåt fel i huvudet på henne om hon tycker att hon är rolig ! å andra sidan har jag hört från tidigare anställda hur hennes mammas hund som hon passade fick både bajsa och kissa inne på deras arbetsplats …och Katrin beklagade sej över att det var jobbigt att den gjorde det ??????

 • Anonym
  8 juli, 2014 at 19:47

  Katrins mammas hund fick agera LEKSAK åt RINGO ! han kastade sej handlöst på den lilla hunden gång på gång medans Katrin filmade djurplågeriet och tyckte det var skitkul ………

 • Anonym
  8 juli, 2014 at 19:49

  Men VARFÖR gör hon sej dummare än hon redan är ? eller har hon en sån sjuk syn på djurhållning ?

 • Anonym
  8 juli, 2014 at 20:00

  Hon ska först och främst ”googla” på hur man behandlar och sköter ett levande väsen som en hund ! Djur är inga leksaker som ska tillfredsställa människors behov av att vara coola som Zytomierska är ute efter….bara det att välja en en hund efter utseende säger väl allt om henne .

 • Bo
  8 juli, 2014 at 20:46

  JAAA!!

 • belinda
  8 juli, 2014 at 21:37

  Samma här!!

 • Anonym
  8 juli, 2014 at 22:24

  DU ska INTE vara i närheten av levande djur …hur behandlade du kaninen som du lånade för Ringos skull förra sommaren …fy ..n ! bara att DUMPA när det inte passade fru Öfre Östermalm ASG !! längre.. har ni inte några känslor alls vad det gäller andra än er själva ???????

 • Emma
  8 juli, 2014 at 23:09

  Hemsidan är oklar ja! Det jag tycker är jobbigt är att det inte står vad produkterna innehåller? Vad är tex skillnaden på de två müslina?

  Om du vill ha ett seriöst svar på nakenhunden: jag har hört att de ska va de allra svåraste att få rumsrena över huvudtaget. Ett oseriöst svar: hahahaha! Mycket lik bingo. Ni kan säkert lära den kissa på toan, lagom tills Rambo börjar gå på pottan så kan de tränas ihop!

 • Malin
  8 juli, 2014 at 23:13

  Ica Rimbo – där kostar brödmix 39 och pizzamix 42kr ord pris! :-))

 • MC
  9 juli, 2014 at 09:32

  Tycker det är bättre att ni fixar kundtjänsten! Har mailat samma fråga om en ingrediens pga allergi tre gånger under ett halvår och ff inte fått något svar, dåligt!

 • Davve
  9 juli, 2014 at 11:22

  Jäklar var patetisk du är anonym. Sluta raljera.

 • Davve
  9 juli, 2014 at 11:23

  Ja verkligen synd om hunden som har ett fint hem, får mat, blir älskad… Tufft du

 • Davve
  9 juli, 2014 at 11:24

  Mår du bra psykiskt?

 • zita
  9 juli, 2014 at 11:58

  Det är synd om RINGO som inte får lära sig hur man beter sig mot djur!!

 • Erika
  9 juli, 2014 at 14:46

  Vår familj har en nakenhund på 2,5 år och hon är helt fantastisk. Väldigt familjekär och vill vara med. Men hon kan också vara själv då vi lärt henne det. Hon älskar att sola och att vara lös på vårt landställe utanför Waxholm. En liten hund men inte särskilt bjäbbig utan bara när ngn plingar på dörren. Lättlärd och väldigt mycket fart och fläkt. Kan gå långa promenader men gillar det inte i regn och snö 🙂

 • Erika
  9 juli, 2014 at 14:47

  Vi hade inga problem med att få henne rumsren. En månad kanske.

 • Inger
  9 juli, 2014 at 21:58

  Jag har massor av ideer vad gäller mat/häslokost, hör av Dig, lovar de är bra#

 • Mango
  10 juli, 2014 at 09:37

  Det är ju inte alls likt Bingo. Det är ju likt Alex Schulman. Som hund. Du saknar honom?

 • Mathilda
  10 juli, 2014 at 10:13

  Har du testat göra egen lchf glass? Du behöver bara mixa ihop ägg, grädde och valfria frysta bär, super gott!
  För en portion: 1dl grädde, 1ägg och valfri mängd bär och kör med stavmixer, in i frysen några timmar och färdigt, super gott verkligen!