Pizza utan tomat men med @1paolo2 saffranspasta och kyckling. Jag kan inte förstå hur vår pizzamix kan vara vår sämst sålda produkt. För mig är det vår bästa. Slår till och med knäckebrödet enligt mig. Ni har väl inte missat att vi har sänkt priserna dramatiskt, va? Vissa produkter får en sista chans och vissa har gått upp i volym så nu börjar saker falla på plats. Men snälla tvinga mig inte att ta bort pizzamixen ur sortimentet? Ge den en chans. #lchfklubben #pizzamix #makalöstgott #enkeltattgöra #förallasomleverglutenfritt
Anna
7 juli, 2014 at 19:13Hej Katrin!
Är lite fundersam på om det är ok att använda stevia till barn?
Vill gärna minska vardagssockret men känner mig osäker på om det är det bästa alternativet.
Hur ser du på användandet av stevia ?
Hälsningar
Anna
beate
7 juli, 2014 at 19:37Har provat den 2-3 gonger ej god seg de få gonger jag äter pizza använder jag dinkelmjöl spröd god botten. Hemsk den du säljer
Lo
7 juli, 2014 at 20:46Pizza med pasta på?? Lchf?
Anna
7 juli, 2014 at 21:45Jag älskar alla produkter utom tacokryddad så det förstår jag. Den smakar lite
Elli
7 juli, 2014 at 22:12Den är ju svinadyr, och det blir precis lika meckigt och kladdigt som att själv slänga ihop lite lchf-mjölsorter och ägg/vatten. Köpt den en gång, men aldrig mer. Helt ok smak dock, men blir som sagt lika jobbigt fast 10 ggr billigare att göra egen.
Gudrun
7 juli, 2014 at 23:03Gjorde pizza på ”din” pizzabotten ikväll och den var fantastiskt god! Har använt den många gånger då jag gjort lchf – pizza så snälla ta den inte ur sortimentet!
zingo
7 juli, 2014 at 23:45Makalöst god. Nej!!!
miri
8 juli, 2014 at 00:10Du vet väl att ordet ”pasta” i matlagning har två betydelser. Pasta som i spagetti och pasta som i t.ex currypasta, en tjockare röra med kryddor, t.ex
Annelie
8 juli, 2014 at 00:23Den ÄR skitgod, men för dyr.
pizza
8 juli, 2014 at 03:46Pizza
2 plåtar (8-12 portioner)
200 g riven grana padano eller liknande
8 ägg
1,5 dl vispgrädde
4 msk fiberhusk
Lite salt
Vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp, blanda sist ner osten. Låt stå ca 5 minuter. Fördela degen på två plåtar. Grädda i ugn ca 15 minuter i 175g.
Fördela sedan önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg!
http://www.hittarecept.se/click/index/2039850/?site=viktnedgangsomfunkar.blogspot.se
pizza
8 juli, 2014 at 03:49http://www.hittarecept.se/click/index/9674201/?site=ryskadockor.blogspot.se
Mi
8 juli, 2014 at 13:47Till du under nick : pizza
8 (ÅTTA) ägg!!!
Väldigt många har/kan få problem med magen (gallan bl a) om man kör 8 ägg rakt av.
Jag har och har antagligen fortfarande problem med gallan då jag bl a inte kan äta t ex äpplen.
Jag älskar löskokta ägg och NU, efter ca 4-5 år, efter sista ”gallatacken” börjat äta ägg varje morgon.
Är det sant … ska det va ÅTTA ägg!!!
Anna
8 juli, 2014 at 16:23Katrin brukar inte svara på kommentarer i kommentarsfältet
Anonym
8 juli, 2014 at 17:27Nu är ju inte alla lika svinrika som du utger dej för att vara….en del måste prioritera att lägga pengarna på annat än din skitdyra pizzamix .
rosa
8 juli, 2014 at 17:30Precis!
Lo
8 juli, 2014 at 20:35Ja men paolo roberos pasta e vanlig pasta,
Davve
9 juli, 2014 at 11:26Katrin gav ett förslag. Sen om du väljer att göra det eller ej är upp till dig. Sluta raljera.
jag
9 juli, 2014 at 12:54den är inte nog god i förhållande till priset helt enkelt. jag gör liknande själv bara med mandelmjöl, fiberhusk, olja salt, ägg och vatten. blir nästan identisk med din och mycket billigare.
däremot har du andra produkter som är jättegoda!
Zandra
11 juli, 2014 at 21:32Tycker inte att pizza mixen är någon höjdare alls, smakar konstigt.