Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Wow jag har det så bra. Jag måste nypa mig i armen för att ha koll på att jag inte drömmer. Ringo och Bingo stack in till stan för att hämta fyrhjulingen men innan de drog hann jag springa. Först sov Rambo hela natten så vi steg upp klockan 10 allesammans. Sen hängde vi på bryggan i solen och drack gröna smoothies (börjar hälsovecka idag). Sen sprang jag i terrängen och sen åkte killarna. Då somnade Rambo så jag har legat på bryggan och läst #interiktigtenligtplan och lyssnat på kluckandet från havet. Rambo sover och sover så nu läste jag klart boken och jag vill säga er att den är superhärlig! Den absolut perfekta sommarläsningen som ger ett härligt pirr i magen. Läs den om ni vill drömma er bort i en mysig kärlekshistoria i några dagar. #interiktigtenligtplan

You Might Also Like

  • nina
    7 juli, 2014 at 16:15

    Tror du att du blivit botad frän din PMS?

  • Anonym
    7 juli, 2014 at 20:04

    Är inte Ringo fyra år ? och sover så länge så att ni kan stiga upp klockan tio….när lägger ni honom egentligen ?