Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej, jag hinner precis med en ansiktsmask innan färjan går till ön. Det kan jag VERKLIGEN behöva. Den heter #theincrediblefacemask och jag berättar för er ikväll om den är något att hänga i granen. Nu ska jag ligga platt i 40 minuter. Najs. #oksana30

You Might Also Like

 • estrella
  6 juli, 2014 at 16:48

  Du ser nästan ut som en ne. oops! det ordet man inte får säga nu för tiden. skölj av dig skiten, sharp up yourself och umgås lite med barna som ni ”skaffat”.

 • lina
  6 juli, 2014 at 18:05

  Hur kommer det sig att du bara umgås med ”porrbrudar” som Oksana och Puma? Är det månne tro Bingos inflytande?

 • Helena
  6 juli, 2014 at 18:19

  Jag har också använt The Incredible Face Mask från maybeauty.se, den är fantastisk 🙂

 • Jag
  6 juli, 2014 at 19:39

  Mycket skitsnack just nu känner jag..!!!hallå
  Har inte du heller ett liv???…

 • Lizz
  6 juli, 2014 at 20:23

  ”innan färjan till ön” = där är barnen!

 • Linn
  6 juli, 2014 at 21:29

  Jag var i Stockholms skärgård förra veckan. Fy fan vilket jäkla blåshål! Helt värdelöst. Det är ju bara berg gräs och unken sjö! Och svinkallt! Inte ens fiske! I en skärgård! Åh vad skönt det var att komma tillbaka till västkusten efter det. Värme sol salt röda klippor vild natur och levande djurliv. HUR i hela världen kan stockholmarna skatta sthlms skärgård så högt? Sätter aldrig mer min fot där.