Okategoriserade

Jag ska göra ett försök

Förr om åren var jag ganska bra på att beskriva situationer i text men det känns som att jag tappat stinget/inte får skrivro nu för tiden men jag ska ge det ett försök. Vi möttes på Milles Puman och jag. Vi ses ju bara typ två gånger per år så vårt möte brukar börja precis som vilket möte mellan två väninnor som helst. Vad har hänt hos mig, vad har hänt hos dig och så vidare. Okej det kanske händer lite mer spännande saker i Pumas liv än i DITT liv men det är vad vi pratar om. I alla fall.

Eftersom det här var första gången som jag var helt ensam hemma och även skulle sova ut utan någon hemma kände jag mig väldigt avslappnad och lät Puma beställa och välja drinks fritt vilket resulterade i att hon introducerade mig för Moscow Mule vilket är en både god, stark och sockrig drink. Puma har för övrigt börjat leva Paleo så vi syndade båda två. Nån dryg timme in i middagen var jag salongsberusad. Ser att jag fått en filmsnutt skickad till mig från Bingo. Jag ser på filmen och brister ut i ett glädjetjut ”Se på den här!”, säger jag och ger Puma telefonen.

Puma ser på filmen med höjda ögonbryn och blir fullkomligt chockerad när den tar slut. ”Var det allt?”, säger hon. ”A ja veeeeeet han är ju så söt så man dööööör”, säger jag och förväntar mig medhåll. ”Katrin det här är INTE kul. Har du sett turken som pratar med fågeln?”, säger Puma. ”Ehhh ja”, svarar jag. ”DET är kul. Det här är en bebis som blir matad och det händer ingenting mer. Han kräks inte ens i slutet eller gör något alls…”

Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Hon hade rätt. Det var inte kul. Senare på kvällen när jag träffade Svante på Riche och berättade om incidenten med filmen suckade han och sa ”Har du fortfarande inte fattat att det bara är föräldrarna till bebisen som tycker att det är gulligt med såna filmer och bilder? Visar du fortfarande bilder på dina barn till polare?”. Då skrattade jag så jag höll på att bryta ihop igen. Han hade rätt.

Middagen på Milles fortsatte i alla fall. Jag åt såklart den koreanska råbiffen och vi drack Mules och Mojitos. Det var supermysigt helt enkelt. När pling pling sms från Bingo. ”Kolla snickarna har byggt besticklådor!”, skriver han och bifogar fyra bilder på besticklådor. ”Kolla vi har fått besticklådor på landet!”, visar jag för Puma. Puma sätter drinken i vrången och suckar sen. ”Men nu får ni sluta”. Hon tar min kamera, tar en bild och skickar till Bingo. Besticklåda, skriver hon.

Katrins Snapshots

Efter maten blir vi sugna på Gino så vi promenerar över till Teatergrillen. Då spelar vi in en film som vi skickar till Bingo. Vi skrattade så mycket åt den här filmen så jag var som osminkad efteråt. Fatta valuta för pengarna med att dra på sig en liten fylla. Att skratta så mycket som vi gjorde igår är som att åka på hälsoresa för själen. Här får ni den filmen:

A men sen fortsatte kvällen till Riche och Rose och Wall. Jag försökte vara lite avslappnad och bekväm i kroglivet som jag uppenbarligen inte alls är haj på längre men jag gjorde så gott jag kunde och kom i alla fall in på alla Stureplansställena. Eller gleeeed in som man säger. Jag mötte Patrik Slettman och frågade världsvant hur det gick på Berggrens nu för tiden ”Eh he..Det heter Bergmans men jag är på Cafét nu”, sa Patrik. HA HA HA – noll koll. Fast jag vill minnas att jag läst om det i Svenskan…Vi körde allsång till ”Vill ha dig i mörkret hos mig” på Riche – Herregud så pinsamt. Vi dansade som galna människor på Rose – till ungdomens förtvivlan. Vi mötte William som är sjukt kul. Vi kom inte in på Wall för vi ansågs för fulla – jag charmade oss in till slut. Vi åkte inte ut. Jag hade rätt! Vi var inte för fulla. Vi hade en sjukt kul kväll.

You Might Also Like

 • Emma
  3 juli, 2014 at 18:18

  Hahahhahahhaaha ”riiiiingo” ”han heter rambo” hahahahhah bästa!

 • Mamma
  3 juli, 2014 at 18:40

  Fy fan så billigt, att du inte skäms!

 • Tina
  3 juli, 2014 at 18:54

  Hahahaha sjäääälvklart måste såna som du finnas. Vad är det exakt hon skämmas för tycker du? Att hon hade en svinkul kväll med en kompis? För det vore ju oerhört pinsamt.

 • Sandra
  3 juli, 2014 at 19:21

  Hahahahahaha så jävla kul!! Jag fucking älskar dig Katrin!!!!

 • Cathrine
  3 juli, 2014 at 19:45

  Hahaa men jo den är rolig när man är där just då… Ok videon var nog rolig nu
  Med när man föllt med dina berättelser undrr dessa dagar. Bra att du går ut o njuter lite med speciellt Puma den lilla busen ;)))

 • my
  3 juli, 2014 at 19:48

  Hahahaahaha
  Själv blev jag utslängd från ”sommar” i maj, fast jag inte hade gjort nåt. Men var för full
  Kom iaf in.. Får tänka så haaa

 • a
  3 juli, 2014 at 20:09

  Haha..Ni verkar ha haft superkul. Tycker faktiskt att du har den roligaste bloggen ust nu. Går nästan bara in på din.

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  3 juli, 2014 at 20:14

  ha ha ha alltså du är ju inte friskt någonstans, så kul! Du är ändå ganska härlig måste jag säga. =)

 • anastasia
  3 juli, 2014 at 20:40

  Du verkar fullständigt DESPERAT, har du förlorat så många läsare = pengar. Men måste erkänna att min 15 åriga dotter tyckte det var cooolt.

 • Hanna
  3 juli, 2014 at 20:57

  Hahaha jag började garva rakt ut till din sista film. Du är fantastisk!

 • Emma
  3 juli, 2014 at 21:25

  Haha. Detta gjorde min kväll. 😀 Fan va roligt! 😀

 • Moa
  3 juli, 2014 at 21:45

  HAHAHAHHAAA underbaaaart!!

 • Moa
  3 juli, 2014 at 21:47

  Blir så jävla trött på sånt här gnäll. TA DITT LIV NÅGON ANNANSTANS DÅ OM DET HÄR INTE PASSAR DIG!

 • camilla
  3 juli, 2014 at 21:48

  hahahhahhahahahaha det var bland det rooooooligaste jag sett!!! Fyyyy fan för en härlig fylla!! :))))))) Katrin, du är gryyyym!!!

 • lillan
  3 juli, 2014 at 22:14

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Hoppas att jag kan supa och ha lika roligt som du, när jag är 37 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • emma
  3 juli, 2014 at 22:21

  Fyyyyy faaaan så jääääävla roligt. Nu skall jag också utt och SUUUUPA!!!!!!!!!!!!!!!

 • Mormorn
  3 juli, 2014 at 22:22

  Hahaha, ja nu kanske du fattar att det inte är nåt speciellt med dina ungar för andra. Det är ju bara man själv som tycker att sina barn och barnbarn är dom finaste, bästa, duktigaste, roligaste och ja ALLT, haha….
  Men kul att du hade kul 🙂

 • gullet
  3 juli, 2014 at 22:28

  Full i dag och full i morgon, ja så ser livet ut för mig. Inte kuuuul precis. Min dotter gråter!!!

 • anonym
  3 juli, 2014 at 22:42

  Vem fan bryr sig. Det är väl kul med fulla människor!!!

 • Amanda
  3 juli, 2014 at 22:46

  Vi älskar att se alla små filmsnuttar på era gulliga barn!
  Det behöver inte hända något speciellt.

 • bitte
  3 juli, 2014 at 22:53

  Prata för dig själv! Är du FULL. Hahaha

 • Humm
  3 juli, 2014 at 23:26

  Stackars dina svärföräldrar ! skulle vara vidrigt att ha en sån mor till sina älskade barnbarn, det var ju det Schulman insåg i rätt tid .

 • Humm
  3 juli, 2014 at 23:32

  Du tog väl hem porrkärringen till dej ? så att du fick trycka upp Rambos ansikte i fnaskets byst ..så som du gjorde med Ringo och lade ut foto på bloggen och garvade och tyckte det var kul….

 • Humm
  3 juli, 2014 at 23:33

  VILKA VI ?????????

 • kangarooo
  3 juli, 2014 at 23:45

  Varför skulle din 15 åriga dotter vilja läsa den här bloggen? Vad är det som är desperat?

 • DDS
  3 juli, 2014 at 23:46

  Hur tänker du nu? Är du så ung så du på fullt allvar tror att man inte kan festa om man är över 25?

 • vila
  3 juli, 2014 at 23:48

  Du och dina kommentarer, lägg ner nu!!!

 • sol
  3 juli, 2014 at 23:50

  Vi som väljer att gå in på den här bloggen, förstår du väl?!
  Bloggen handlar om KZ liv, då ingår så klart hennes barn. Varför går DU in?

 • toy
  3 juli, 2014 at 23:51

  Nu får du nog läsa på lite bättre! Släng inte ur dig saker som du uppenbarligen inte har en aning om!

 • sara
  4 juli, 2014 at 00:56

  ditt skratt smittar katrin. nu sitter jag här och skrattar bara för att du är så härlig. fan. tusen tack, <3

 • Andrea
  4 juli, 2014 at 01:30

  Are you for real!? HAHAHAHAha

 • Blowing
  4 juli, 2014 at 02:38

  Depressioner, matfixering, överträning, dubbelarbete,= gått in i väggen. Fyllan är nödvändig men inte kul. Bara sorglig. Miljonärer har fan inte roligare än en vanliga soparbetare. Samma behov av att supa skallen i bitar för att orka. Som sagt var. Sorgligt

 • anna
  4 juli, 2014 at 06:48

  Så SANT!!!!

 • Vera
  4 juli, 2014 at 06:50

  Kunde inte sagt det bättre själv.

 • leo
  4 juli, 2014 at 06:55

  Vet inte om jag skall SKRATTA eller GRÅTA. Du verkar ju helt BLÅST i skallen!!!

 • Vera
  4 juli, 2014 at 06:57

  Du överdramatiserar inte lite du! Hon har varit med barnen så mycket att hon helt enkelt behövde ett break. Inget konstigt med det. Låter som du också skulle behöva det.

 • pelle
  4 juli, 2014 at 07:03

  Vilka jävla fina pattar Puman har. Riktiga runkobjekt! Skall du inte fixa dina snart, det har du ju nämnt!?

 • Vera
  4 juli, 2014 at 07:05

  1. Om du är här inne ofta och du därför kan bilda dig en uppfattning om K, är min fråga till dig – VARFÖR läser du, enligt dig en ’blåst’ tjejs blogg?
  2. Om du är här första gången måste du ha självinsikt nog att förstå att du dömer människor för snabbt.
  Stämmer 1, eller stämmer 2? I båda fallen är du den korkade! Sorry! Snacka om att kasta sten i glashus!

 • Lina
  4 juli, 2014 at 07:11

  Och du låter definitivt inte som ett ’runkobjekt’. Du uttrycker dig som ett slödder.

 • leo
  4 juli, 2014 at 07:34

  Snart slår du knut på dig själv Vera. Allt för att försvara sektledaren!! Haha

 • leo
  4 juli, 2014 at 07:37

  Men det är väl en komplimang till en porrstjärna! Att få en att kanna sig porrig alltså!!

 • pelle
  4 juli, 2014 at 07:55

  Har varit ute och supit hela natten.Så nu skall jag avrunda med en flaska av BINGOS SEXIGA rosevin, så jag blir lite pilsk. Godnatt!!

 • Mi
  4 juli, 2014 at 08:50

  Det var riktigt kul se 🙂

  Och ni som klagar att Katrin är ute någon gång, det är ju perfekt! Perfekt att föräldrar kan dela ansvar och att ta hand om ungarna och låta partnern släppa loss.

  INGET ont om Bingo, men många har väl sett hans fester med brudar, massa alkohol mm. DET anser ni kanske vara helt okej men Katrin ska inte kunna få gå på krogen EN kväll och ha kul. SKÄMS PÅ ER ALLA!

  Katrin var nyss i Polen med ungarna och det är jobbigt resa ensam med småbarn, även om hennes syrra och mor var med. Ansvaret för barnen ligger/låg på Katrin (mamma) i detta fallet.

  Så låt henne känna sig alert, få vara ensam ute på krogen, precis som barnens far är (ibland)

 • Camilla
  4 juli, 2014 at 09:51

  Jag tror inte folk utan barn förstår hur mycket vi värdesätter vår tid med vännerna ute på krogen! Fy fan va kul ni ser ut att haft och videon var pricken över i:ET! Mammor ska också få ha kul!

 • TS
  4 juli, 2014 at 09:56

  Jag älskar dig och din bogg, precis så som du är! och jag har följt dig länge. Av någon anledning så kom jag in på Rambos förlossningsfilm som jag inte hade sett innan.
  Jag kan säga att jag grät mig igenom hela filmen, fy så himla fint! Ni är en härlig och fin familj!

 • Mi
  4 juli, 2014 at 10:22

  Camilla

  Precis SÅ är det!
  Jag har iofs vuxna barn men minns väl att önskningar om att få ha tjejkvällar,både hemma och ute på krogen stod högt på min ”vill göra-lista”
  Det var okej för mig, min man var förstående!!! Som Bingo!
  Men jag hade väninnor där männen tyckte som Kd = kvinnan ska stå hemma vid spisen.

 • Systembolaget
  4 juli, 2014 at 10:23

  Alkohol är beroendeframkallande och det är inte alltid lika kul som på filmen. I Ryssland där alla krökar som hökar, blir kvinnor brutalt misshandlade p gr a denna glädjedryck.

 • violen
  4 juli, 2014 at 10:49

  Är en ensamstående två barnsmamma som ofta är ute och SUPER på krogen till jag spyr, för att fly den krassa verkligheten. Finns alltid någon som kan ta hand om ungarna”!!!

 • rosa
  4 juli, 2014 at 11:17

  Visst är fulla människor ÄCKLIGA. De tycker kanske själv att de är roliga, men skiter i att de förstör för andra. Pinsamt. Fyyyy!!!!!!

 • Bu
  4 juli, 2014 at 11:30

  Ja, det är kul. Håller med. Men nu blir det liksom sådär pinsamt igen när samma person skriver en hel hög kommentarer under olika namn. Skriver hahahahaaa och ’roooooligt’ och ’underbaaaaart’ och ’så jäääääääävla kul’ utan att fatta att det syns.

 • Bu
  4 juli, 2014 at 11:38

  Nä en god svärdotter ska ha knälång kjol och inte gå utomhus efter klockan 19 såvida hon inte ska gå till affären fast då ska man helst var av sällskap med sin man. Barer och clubbar och till stor del även restauranger och kanske också cafeer (inkörsporten till tyngre ställen) är en syndens styggelse. Varför kan flickorna nu för tiden inte nöja sig med vad som finns i hemmet? En kvinna som fortfarande har behov av väninnor efter att ha blivit mamma är en otrygg mor. Jag säger inte att det är fel att ta en kopp kaffe med grannfrun då och då om barnen inte blir lidande, men alkohol och skratt och dans. Nä. Det hade inte jag gått med på. Och det kommer inte Bingos mor heller att göra. Snart kommer hon att sätta ner foten, säger jag.

 • Ulle
  4 juli, 2014 at 11:50

  Haha.. filmen på dig var faktiskt rätt kul, framförallt har man ju själv så galet kul just då man gör det! Till andras förtret runt om… hahaaa..

 • Mi
  4 juli, 2014 at 13:05

  Men du … BU!

  HUR är du skapt, i vilket århundrade lever du eller skriver du med glimt i ögat eller är du kanske med i Kd?

  Jag tror du skriver på skämt, för jag tror faktiskt att Katrins svärföräldrar älskar henne!

  Varför tillbringar de annars så mycket tid hos Bingos mamma uppe i Hälsingland (är det där hon bor tro) Och samma med Bingos far.

  Simma lugnt, men lite kul var din skojiga kommentar 🙂

 • anonym
  4 juli, 2014 at 13:38

  Härligt att du ser så glad ut. Men lite pinsamt med fylle film…

 • Jag
  4 juli, 2014 at 15:09

  Och med Puma!!???? Huvvaligen va hämskt……!!! Tänk hur kan hon…. ??…
  Snälla nån….. Njut!!!

 • river
  4 juli, 2014 at 15:12

  Du ser ju helt hjärnskadad ut på filmen! Eller är det fake? I vilket fall som helst så blir man obehaglig till mods!!

 • Jag
  4 juli, 2014 at 15:13

  Hahahahahaha!!!!!… Precis ärufulleller???!!!…

 • Jag
  4 juli, 2014 at 15:16

  Hahaha!!!… Skojar du eller??!!!…
  Slapp av o ta en rackare så blirumänniska du mä….!!!…

 • rocky
  4 juli, 2014 at 15:30

  Glad. Hon beter sig ju helt hämningslöst!. Vissa skall inte dricka!!

 • wb
  4 juli, 2014 at 20:08

  Oj leo, du har det ganska svårt med läsförståelse du.
  Var försvarar hon ”sektledaren”?

 • Lo
  4 juli, 2014 at 20:33

  En tanke bara till alla som älskar att spy galla och vara otrevliga som tex river här ovanför.
  Ni ser ingen likhet på filmen där Rambo blir matad och filmen där Katrin blir matad….??

 • Susanne
  4 juli, 2014 at 21:53

  ”Han heter Ramboo!!!” Haha skitkul video! Mer videos! Kommer någon ny filmad frågestund snart? Gillade det 🙂 Bra blogg!

 • Erika
  5 juli, 2014 at 09:27

  Hahahahhaha!! Så jävla.bra!

 • alexia
  5 juli, 2014 at 11:13

  Det där är rent FLAMS och TRAMS. Om du tror att det där är lycka för själen så har du VÄLDIGT mycket att lära. SKÄRP DiG för fan!!

 • alexia
  5 juli, 2014 at 11:15

  Vera! DET SKA DU TA OCH SKITA I!!!!

 • alexia
  5 juli, 2014 at 11:16

  Bitte (LIKE)

 • maria
  12 juli, 2014 at 22:21

  hahaha han heter rambo hahaha jag dör 😀 varför e de så många tjuriga jävlar här? ni har uppenbarligen aldrig haft kul i era liv.