Okategoriserade

Just ja… jag hade visst glömt…

Okej, det räcker nu. Jag är klar med att vara gravid. Minnet börjar liksom komma tillbaka och det är inte alls skitkul minns jag plötsligt. De sista tio veckorna är inte kul på något sätt de är asjobbiga och trots att jag inte har ont i min kropp så börjar det bli jobbigt. Och jag kom på allt på en och samma gång igår. Det är med nöd och näppe jag kan torka mig i röven bara en sån sak. Från och med nu kommer det att innebära gymnastik för att jag ska klara av att torka mig ordentligt. Raka muffen?! Ha ha ha det går inte. Jag körde ”på känn” igår och det blev ju kanske inte så snyggt… Det kändes helt okej och inte alls som ett framtida blogginlägg inte alls, men sen ställde jag mig framför spegeln och liksom kikade ner över magen och det var det roligaste jag sett på länge! Jag har lyckats raka av mig allt hår på vänster sida och lämnat en tuss på höger, alltså höger om själva mittskåran om ni kan visualisera det hela. Sjukt roligt och patetiskt. Varför ska jag raka muffen alls när jag är höggravid kan man tänka? För att jag tycker att det är äckligt med hår och känner mig smutsig med hår mellan benen, under armarna och på underbenen. Så är det. Men kul blev det i alla fall. För mig om inte annat. Och sorgligt på samma gång.

Och så det sista som känsliga läsare kanske inte ska läsa om. Speciellt inte killar som inte har barn för det kan bidra till trauma för resten av livet, ha ha! Ni som har varit gravida någon gång i ert liv vet förmodligen redan vad som hände mig igår när jag tog en lång varm dusch. Ni som inte fattar kommer nu att tänka ”aaaaaa just det faaaaaan jaaaa men Guuuuud just ja uuuuu” japp, det kom mjölk ur mina tuttar. Eller det ser ju ut som tjockt vatten men ändå – asäckligt så man vill kräkas typ. Fort torkade jag bort geggan och satte på mig en sporttop. Försökte förtränga men det var svårt. Sa inte ett ord till Bingo om dramat utan gick ut och läste klart ”Bloggdrottningen” som var bra. Man får en bra inblick i hur det är att vara bloggerska så läs den om ni undrar! Sen är det en kul story också, bra jobbat Therese! Japp papp papp så så är det. Ränna i trosan, mjölk i tröjan och en sne muff. Thats me.

You Might Also Like

 • Lola
  23 september, 2013 at 10:24

  Hahahaha…du är helt sjuk!!!!! Man kam bara skratta åt eländet. Precis som du skriver, tragikkomedi på hög nivå! 🙂

 • Mini
  23 september, 2013 at 10:51

  Äsch, bröstmjölk är väl inget äckligt! Du brukar väl inte vara så pipig?! Tycker du tårar är äckliga också?

 • Milla
  23 september, 2013 at 10:57

  Ypperligt läge att låta Bingo raka dig.
  Eller varför vaxar du inte så du slipper hår i flera veckor i stället? Jag rakar mig aldrig nu för tiden. Sticks ju satan efter bara någon dag…!!!
  Håll ut nu. Snart har du världens finaste lilla pytteknyte på bröstet.
  Allt gott!

 • Therese
  23 september, 2013 at 11:11

  Du är ju för rolig! Skriver så ärligt underbart!!

 • Carrie
  23 september, 2013 at 11:35

  Hahahahahaha 🙂

 • Maja
  23 september, 2013 at 13:28

  Hahahaha precis så är det! Håll ut det är snart över, själv är jag i vecka 31 så du förtsår att det bara blir svårare att vara ”friserad”, ren och torr i behån 🙂

 • Erika
  23 september, 2013 at 13:40

  Hahaha :’) underbart

 • Caroline
  23 september, 2013 at 14:46

  HAHAHA, Katrin är helt fantastiskt kul:)

  Känner igen mig med muff rakningen där. Är i mitten av vecka 27 och ser inte ner ett skit.
  Hur ska detta sluta… 😉

  Keep on beeing Katrin!

  haha.

  // Carro

 • hejsonja
  23 september, 2013 at 14:54

  Typ så är det för mig jämt och jag är inte ens gravid.
  Ja förutom att jag inte känner mig smutsig av hår, för jag har typ inget hår. Det måste vara mitt sameblod (fast samer har kanske hår , så jag vet inte vad det kan vara).

 • Finest.se/sandragrefve
  23 september, 2013 at 16:14

  Hahaha, alltid lika underhållande 😉

 • Sandra
  23 september, 2013 at 16:37

  Brasiliansk vaxning säger jag bara….Lifesaviour för oss gravida och inte gravida oxå. 🙂 Kram

 • Maria
  23 september, 2013 at 16:43

  Hahaha!!! Jag har gått över 9 dagar nu och är fruuuuktansvärt trött på att vara gravid. Att raka sig är fan inte det lättaste. Behöver sitta på huk för att komma åt, sen är det rena helvetet att resa sig upp igen. 😉 Får se om barnmorskorna börjar skratta när man särar på benen.

 • M
  23 september, 2013 at 20:50

  Hahaha! Du är la för rolig!

 • Irene
  23 september, 2013 at 20:54

  hahhahahahahahahahhaha!

 • Im
  24 september, 2013 at 07:16

  JAg hade en flicka i magen, men såg ut som att jag var gravid med tvillingar.inte nog med det.jag gick upp 27kg . Kvällen innan jag åkte in till förlossningen rakade jag mig och visst jobbigt men jag vet väl hur jag ser ut där nere och vart jag ska raka. Haha rolig du är Katrin.
  Det är bara fräscht och raka sig där nere även om man inte är sexuellt aktiv där nere hahahahahah.
  Ha en bra dag

 • Carro
  24 september, 2013 at 11:06

  Ett alternativ vore ju också att du håller igen lite och inte blir så fruktansvärt stor när du är gravid. När man är så liten som du så ska man inte gå upp 30 kg utan snarare 12 till max 15, vilket du redan har gjort och du har de värsta veckorna kvar. Man måste inte svulla för att man är gravid.

 • Micki
  24 september, 2013 at 12:01

  Hahaha. Du och Magdalena Graaf är nog födda på samma planet. Ni är för härliga.

 • Anne
  24 september, 2013 at 14:16

  SALONGVAXNING!

 • sandra
  24 september, 2013 at 22:49

  Fast vem bestämde hur mkt man får gå upp under en graviditet?