Okategoriserade

Julstämning

Jag bad Shervin att sätta på lite julmusik och plötsligt hör jag ”Så göra vi när vi tvätta våra kläder…” ur högtalaren. Det är olika vad man har för referens på julmusik och Shervin är trots allt 14 år yngre än mig men jag hade väl kanske tänkt mig nåt i stil med ”I´m dream of a white christmas” eller Mariah Carey eller nåt i den stilen men visst för all del ”Tidigt en söndagsmorgon” går väl bra.

Vi hade så trevligt igår på Berns – boka julbord där om det fortfarande går – och jag måste ta upp en kul notering som Gustaf gjorde. Gustaf jobbar inte på klubben utan han har hjälp oss med loggan och lite annat pill så han är den enda utomstående kan man säga. Plötsligt ett par timmar in på middagen berättar Gustaf hur han uppfattar oss och hävdar att våra diskussioner och gnabb är smått sinnessjuka. Det visar sig att vi bråkar om vad folk gillar och inte gillar. ”Du måste ta den här”, säger jag till Louisa och pekar på nån saffransgrej. ”Du som älskar saffran”, fortsätter jag. ”Jag älskar faktiskt inte alls saffran”, svarar Louisa och då blir hon genast påhoppad av både mig, Ken, Linda och Shervin ”Det gör du visst du är helt galen i saffran du bakar ju allt med saffran…” och så hetsigt gnabb som då uppenbarligen får Gurra att undra om det står rätt till med oss.

En stund senare pratar vi om vår senaste workshop på min ö och hur trevligt och härligt det var och att vi ska göra det snart igen men då sova över. ”Då bakade vi rabarberpaj minns ni?”, säger jag. ”Ja, jag tyckte inte så mycket om den för jag tycker inte om kardemumma…”, svarar genast Ken. Påhopp från alla ”Va?! Du har ju kardemumma i allt??!!” och så bråk om Ken gillar kardemumma eller inte. Det var här som Gustaf berättade för oss att vi bråkar om sjuka saker och jag kunde inte sluta skratta åt det. Jag låg och skrattade åt det när skulle somna också. Skitkul var det och jag försöker verkligen återberätta ett kul samtal för er. Jag vet inte om jag lyckades men jag försökte.

Mycket beställningar idag. Kul att så många vill testa vörtbrödet. Jag blir glad om jag får feedback på det! Jo! Glöggkvällen den 12:e december. Ett fåtal platser kvar. Och det är ingen frakt man ska betala när man köper den i shopen. Såklart! Ha ha ha… Var på fest förra lördagen och då berättade en tjej för mig att hon försökt köpa vår glöggkväll i shopen och att hon då fick fraktkostnad på den, ha ha ha. Ingen frakt på glöggkvällen alltså.

Okej nu ska jag packa.

20121207-103331.jpg

You Might Also Like

 • camilla
  7 december, 2012 at 10:39

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • SweTex
  7 december, 2012 at 10:59

  Låter som ett intelligent samtal.”Jag låg och skrattade åt det när skulle somna också”. Förmodar att du menade ”Jag låg och skrattade åt det när JAG skulle somna också”. ”Saffransgrej”….obetalbart, du är så classy.

 • Heddi annette kristenson
  7 december, 2012 at 11:05

  Välkommen till Sveriges snabbast växande modeblogg som startades för 4 månader sen på finest.se. Efter endast tre veckor intog jag första plats bland mest lästa medlemsbloggar. Så jag gick vidare till en egen hemsida där jag har mellan 1500-2000 unika besökare dagligen och bloggen fortsätter att växa större för var dag!

  Jag är en tvåbarnsmamma som har en stark passion för mode. Följ min vardag här på bloggen där jag skriver om allt som berör mode, såsom skönhet smink shopping och att samtidigt vara tvåbarnsmor på heltid. Bloggen som aldrig sover helt enkelt. 🙂 läs min blogg alla älskare från mode o sånt mkt bättre än katrins tråkiga sida.
  Mail: [email protected]

 • Åland
  7 december, 2012 at 11:47

  Du ska inte äta så mycket Katrin. Du börjar bli småtjock! LCHF verkar inte funka på din mage och på låren. Rör på dig och ät inte hela tiden, hett tips!!!

 • Ponny
  7 december, 2012 at 12:18

  Nej så tjock du har blitt. Ja, du har nog gått och lagt på dig litt
  Och du som var tunn som ett hyvelflis
  Nu har du blitt fet som en julagris
  Nej så tjock du har blitt
  Du får nog ta och banta dig litt
  Har du det bra, hur står det till
  Det var längesedan sist

  Jag älskar livets goda och är litt för gla i mat
  Jag borde motionera men är nog ganska lat
  Med litt för många kilon får man lust att ändra sig
  Det kvittar vem jag träffar så säger dom till mig

  Nej, så tjock du har blitt
  Ja, du har nog gått och lagt på dig litt
  Och du som var tunn som ett hyvelflis
  Nu har du blitt fet som en julagris
  Nej så tjock du har blitt
  Du får nog ta och banta dig litt
  Har du det bra, hur står det till
  Det var längesedan sist

 • Amanda
  7 december, 2012 at 12:40

  Kan du inte du ta ett inlägg om Shervin? Hur hon är som person, hur det går för henne. Vet om att du inte är en direkt blödig person i bloggen iallafall men skulle vara kul!

 • Sofia
  7 december, 2012 at 13:31

  Fy vad pinsamt att du med signaturen ”Åland” skriver att Katrin är tjock?! Bor själv på Åland, fy sjutton vilken bitter människa du måste vara? Är du så missnöjd med din kropp själv att du måste hoppa på Katrin som inte en människa vid sitt sunda förnuftt skulle kalla tjock?
  Tur att inte alla på Åland är så dumma i huvudet…

 • Åland
  7 december, 2012 at 13:36

  Du bor inte på Åland. Jag vet vem du är! Jag har ditt Ip nummer så du borde passa dig lite vad du skriver.

 • Elisabeth
  7 december, 2012 at 13:40

  Fy fan! Vad gör du här du överinteligenta idiot? Hur många namn har du använd på denna blogg? Alltid lika bbitter och alltid lita spyfärdig. Du är så dum att man får ont i hjärnan av dina kommentarer. Varifrån kommer du kräket din?

 • Anna-K
  7 december, 2012 at 14:22

  Den där Gustav har nog en poäng med det han sa.
  Vi kvinnor tjafsar ofta om helt oviktiga saker.
  Ha en skön helg !

 • Mini
  7 december, 2012 at 15:36

  Om lådorna som syns i bilden är avsedda för mat ser det verkligen snuskigt ut. I pizzeriorna viks pizzakartongerna också klart och läggs i högar men de stänger locken och öppnar de precis innnan pizzan ska in i kartongen.
  Ser verkligen sunkigt ut att ha kontor och matlagning i samma lokal.

 • Anna
  7 december, 2012 at 16:06

  Till Katrin: visst är Camilla och Heddi mfl ett bekymmer, men hur tänker du när du låter publicera alla kommentarer utan granskning? Det är, i mitt tycke, ett ännu större bekymmer.

 • annette kristenson
  7 december, 2012 at 16:17

  Anna. Som man brukar säga. Torka ditt eget skit innan du torkar andras skit. när ska du börja mogna och ta ansvar över ditt eget liv fjant?!

 • Anna
  7 december, 2012 at 16:33

  Som sagt, kan inte tro att den här typen av kommentarer är till glädje för någon

 • Åland
  7 december, 2012 at 16:55

  Lär dig svenska eller flytta tillbaka till hålet du kommer ifrån!

 • Anna
  7 december, 2012 at 17:16

  Ännu en white trash kommentar….

 • Åland
  7 december, 2012 at 17:40

  käften AnnaPanna. Get a life pls.

 • Åland
  7 december, 2012 at 17:40

  käften AnnaPanna.. Get a life pls.

 • Anna
  7 december, 2012 at 18:20

  Är det verkligen den här typen av kommentarer du önskar Katrin?

 • Kristina
  7 december, 2012 at 18:38

  Till alla;
  Det är intressant med åsikterna som alla måste få ur sig här bland kommentarerna, men det blir lite jobbigt när det sägs samma sak under varje inlägg!
  En positiv sak är att ni håller fast vid era smeknamn;)
  Ärligt, tycker ni verkligen att Katrin är tjock? Jag anser att LCHF är skadligt i längden, man använder det kortsiktigt vid viktnedgång. Men, trots det spyr jag inte galla över Katrin.

 • Näsan
  7 december, 2012 at 19:01

  beställ inte,hon bluffar

 • Näsan
  7 december, 2012 at 19:03

  beställ inte,hon bluffar järnet

 • sara
  7 december, 2012 at 19:03

  Beställ inte. Hon är polisanmäld. Det hon säljer är förbjudet.

 • Anna
  7 december, 2012 at 19:46

  LCHF är inget annat än ursprungskost, se Kostdoktorn mfl. Så ingen som helst fara att äta i längden.

 • solveig
  7 december, 2012 at 19:48

  näsan och sara som är en och samma person. get a life. ni kunde inte bry er mindre tokstollar.

 • ullabella
  7 december, 2012 at 19:52

  avundsjukan lyser genom er *gapskratt* lyft upp eran feta arsel och ut och rör på er så undviker ni era blödande och kliande hemorojderna som skapar oreda i era meningslösa liv.

 • Hej
  7 december, 2012 at 19:55

  Ja jag tycker hon är tjock. Eller inte tjock men lörpig. Otränad och ser inte bra ut i kroppen. På bilden med orange byxor ser låren tjocka ut och magen är enorm. Trodde hon var gravid.

 • M
  7 december, 2012 at 20:25

  Det är Solveig och Camilla som är samma person vilket är så jävla självklart då Solveig beskyddar Camilla som en diande liten mor vid vartenda inlägg 😀

 • M
  7 december, 2012 at 20:31

  Bottenskrap!

 • M
  7 december, 2012 at 20:32

  Annette dvs!

 • Sara
  7 december, 2012 at 20:38

  Hej Katrin! Jag vill bara tacka för att du har inspirerat mig så mycket till att börja med lchf. Idag har jag gått ner 22 kilo,jag började i juli. Det här är helt underbart och det fungerar verkligen. Tack!

 • SweTex
  7 december, 2012 at 21:19

  Elisabeth, blogg-polis och Latrins självutnämnda pr-assistent, alltid kul att lösa dina inlägg. Din svenska får mitt huvud att snurra, dom är helt underbara. En fråga…hur kan man vara överintelligent (stavas med två l, gumman) och idiot på samma gång?Härligt hur du motsäger dig själv i en och samma mening, hjärtat. ”Varifrån kommer du kräket din”, den får jag fundera på ett par dagar och återkomma till dig om. Ha det bra, fina du.

 • SweTex
  7 december, 2012 at 21:20

  hehe…lösa=läsa.

 • ullabella
  7 december, 2012 at 21:26

  men för helvete katrin. vad gör alla pizzakartonger utspridda i rummet. riktigt sunket faktiskt. Bakterir frodas och dammet lägger på där med kvalster och vad allt det innebär. snuskigt.

 • Sofia
  7 december, 2012 at 21:32

  Haha va? Driver du med mig, jag vet väl var jag själv bor?
  Skulle jag på allvar sitta hemma och låtsas att jag bor här? Och poängen var att du inte behöver sitta och skriva att Katrin är tjock. Tyckte det var onödigt.

 • Kristina
  8 december, 2012 at 01:14

  Men, hur ser då vi andra ut? Vi som inte väger 55 kg.
  Idealet är väl inte att vara anorektisk? Lite måste man ha eller?
  Jag såg det kortet och kommentarerna och visst tror man att det putar lite men kan inte det bero på kläderna eller hur kortet är taget?
  Sedan förstår jag att folk klagar på Katrin eftersom hon är ganska hård mot alla som är överviktiga, kan ju vara därför hon får skit när hon ser lite större ut!

 • Kristina
  8 december, 2012 at 01:22

  Nja, det är väl inte riktigt sant! Ris, rotfrukter och frukt åt vi ju med förr!
  Fast jag är rädd för långtidseffekten på kärlen. Om fettet lägger sig så är det ju inte speciellt bra.
  Detta är en kontroversiell diet, splittrar läkarkåren och forskare på mitten. Många hävdar dock att det inte finns tillräckliga belägg för en utvärdering än. Så visst bör man vara försiktig( som med det mesta).

 • M
  8 december, 2012 at 02:17

  Varför är de avundsjuka din dumme fan? Vad är de avundsjuka PÅ?

 • Ia
  8 december, 2012 at 02:27

  Haha ”som man brukar säga Torka ditt eget skit innan du torkar andras skit.”
  Haha vem fan och vart brukar man säga så? Jag trodde inte det fanns trailertrash i Sverige 😀

 • M
  8 december, 2012 at 02:33

  Svenska för Dummies – Julklappstips!

  Bonusbilaga: lär dig använda punkt och komma på rätt sätt – när är det rätt att använda stor bokstav?

 • Åland
  8 december, 2012 at 06:12

  Hört talas om Anonymous? Vi kan se mer än du tror. Jag hade vaktat mig för att skriva vissa saker till andra. Annars kanske det inte blir så kul…

 • Sofia
  8 december, 2012 at 09:09

  Jassådu, men om du nu vet så mycket så hade du ju sett att jag faktiskt är på Åland 😉 just sayin…

 • cio, nu ej på Finest utan Dambloggen.se
  8 december, 2012 at 09:45

  Men kära ni alla.

  Vilka skräpkomentarer vissa kommer med.

  Skärpning, iofs tror jag Katrin gillar få på skalle i kommentarsfältet men för många av oss som läser blir det tröttsamt.

  1) Vem som bor var har ingen med att göra.
  2) Katrin är INTE tjock
  3) Katrin är en driftig kvinna som tar för sig, så gör vi!

  Trevlig andra Advent och jag hoppas inte alla äter taggtråd till frukost – lunch – middag!

 • cio, nu ej på Finest utan Dambloggen.se
  8 december, 2012 at 10:57

  Sorry … jag ÄR medveten om att jag stavade fel 🙂

  Kommentera ska det naturligtvis vara och inget annat.

 • Linda
  8 december, 2012 at 14:53

  Nää??Är det sant??
  Gå och lägg dig

 • Linda
  8 december, 2012 at 14:55

  Jag tror att Katrin är gravid:-)

 • Åsa
  8 december, 2012 at 22:01

  Men då är det väl för för fan du Åland (som du kallar dig den här gången) som ska passa dig!! Det är ju för helvete du som smutskastar Katrin!! Ska fan anmäla ditt inlägg. Tro fan inte att du ska sitta här och hota folk. Jag tycker du ska tala klarspråk och förklara för oss vad som inte blir så kul! Kom igen din fega häxa!

 • ullabella
  9 december, 2012 at 21:00

  kyss mitt håriga anus där konkelbären dinglar. Har du turen med dig kan du få slicka rent eftersom jag slarvar när jag torkar fisringen.