Okategoriserade

Julbord med klubben

Jag har aldrig haft ett så lyckat företag med så duktiga medarbetare och idag firar vi det med ett julbord!
Jag känner mig väldigt stolt över det här gänget. Och mig själv. Bra känsla.

20121207-001801.jpg

20121207-001825.jpg

You Might Also Like

 • camilla
  7 december, 2012 at 04:50

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Heddi annette kristenson
  7 december, 2012 at 05:04

  Välkommen till Sveriges snabbast växande modeblogg som startades för 4 månader sen på finest.se. Efter endast tre veckor intog jag första plats bland mest lästa medlemsbloggar. Så jag gick vidare till en egen hemsida där jag har mellan 1500-2000 unika besökare dagligen och bloggen fortsätter att växa större för var dag!

  Jag är en tvåbarnsmamma som har en stark passion för mode. Följ min vardag här på bloggen där jag skriver om allt som berör mode, såsom skönhet smink shopping och att samtidigt vara tvåbarnsmor på heltid. Bloggen som aldrig sover helt enkelt. 🙂 läs min blogg alla älskare från mode o sånt mkt bättre än katrins tråkiga sida.
  Mail: [email protected]

 • Elisabeth
  7 december, 2012 at 06:05

  Snälla Heddi – du använder ”Katrin tråkiga blogg” för att marknadsföra din fantastiska blogg … hur kommer det sig att Katrin aldrig behövt söka läsare på verken din eller någonannans blogg ändå har alltit haft massa läsare? Din dubbelmoral förvånar inte längre någon men din hemska girighet slutar aldrig förvåna mig. Du är tråkig, egofixerat, saknar självkänslan och självrespekt.Du är ganska korkat, vill så gärna få bekräftelse som hela tiden söker efter … dygnet runt. Har du inte fattat det än??? Kan du börja göra något vettigt och leva eget liv på egen blogg?

 • sandra
  7 december, 2012 at 09:06

  katrins sida är betydligt mycket mer intressantare o personligare, än en djävla massa mode , Katrin kämpar med det hon gör . Hon är bäst

 • E
  7 december, 2012 at 10:06

  Snart åker du fast, du och din droghandel!!

 • abc
  7 december, 2012 at 10:21

  haha koka tjejen :XD

 • Caroline Josefin
  7 december, 2012 at 11:12

  Men hej hallå! LCHF julbord? Är det okej att proppa i sig pepparkakor med brie på ellah?

 • Mi
  7 december, 2012 at 16:41

  Snälla nån!! Katrins blogg tråkig?! Jämfört med din uberspännande öststatsblogg som bara är så pinsamt B ……,,

 • Iza
  7 december, 2012 at 17:14

  Men Heddis ”blogg” är inte en modeblogg även om hon vill tro det själv. Det är en blogg från det forna öststatsbetongen, visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag var inne o kollade hennes ”blogg”. Stirriga närbilder, ”Outfit”-bilder från en ful balkong eller hemma i vardagsrummet med barnen hängandes runt bena medan hon apar sig. Men kul var den o kolla in, EN gång, aldrig mer. Pust

 • Näsan
  7 december, 2012 at 18:59

  på gång,hon har lurat folk
  =sant! beställ inget om ni tänkt det