Okategoriserade

Jävla ålder

Jag ser i min kalender och till min stora glädje ser jag att jag inte har något mer som är förknippat med alkohol inbokat. Det var supertrevligt igår och vi pratade om klubbens utveckling, skojade om att de tjejer som varit med från början alltså alla som var med igår om 10 år kommer att ha bilder på våra produkter, vi lekte lekar och vi drack vodka med cola light. Det var Louisa (hon med de fina armarna som inte ens tränar utan bara kör strikt LCHF) som introducerade oss för drinken och sen var det kört. Istället för att dricka vin drack vi drinkar och det känner jag idag kan jag säga. De andra tjejerna känner säkert ingenting för de är så jävla unga men jag känner.

Jag kan omöjligt bli smal om jag ska dricka alkohol det är inte möjligt. Jag kan ta ett glas vin till middagen men mer än så funkar inte. Idag blir det alltså ingen träning och det på grund av en kombo mellan att jag är bakfull, har allergi (kan inte vara förkylning) och en ruggig träningsvärk för jag testade en ny träningsform i tisdags som jag ska berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Ikväll har vi inbokat en middag men det blir den sista. Från och med söndag ska jag träna varje dag. Jag måste bli smal nu för jag kräks av att se ut så här. Det tär på mitt självförtroende och får mig att känna mig ful och värdelös så jag måste bara bli av med de sista åtta nu för annars kommer jag att bli en grinig, bitter, surkärring som BARA gnäller på min omgivning och det vill jag inte.

Jag gnäller för mycket som det är. Tydligen gnäller alla småbarnsmammor har jag fått lära mig. Vi är missnöjda och anser att saker måste göras på vårt sätt annars är det inte att acceptera varför är vi så? Det spelar ju ingen roll om saker görs på killens sätt det blir minst lika bra men ändå gnäller vi och tjatar om att det ska göras precis som vi vill. Jag försöker verkligen att skärpa mig och bita mig i knogen varje gång som jag vill påpeka något som Bingo gör och inte gör det exakt som jag hade gjort.

Jag måste till apoteket idag och köpa allergipiller. Pollen hade jag för många år sen kan det bara komma tillbaka sådär? Jobbigt är det i alla fall.

You Might Also Like

 • ninni
  3 april, 2014 at 13:02

  Prata för dig själv. Vi har fyra barn, och hjälps åt med allt. Vissa saker är han mycket bättre än jag på. Varför skall man då GNÄLLA och TJATA, när det inte finns någon anledning. Stackars Bingogubben. Vet att du skriver bara för att provocera. Men kunde ändå inte låta bli Dumt, ja!!

 • Nat
  3 april, 2014 at 13:15

  Vet inte riktigt vad jag ska skriva för att uppmuntra dig i hur du känner, med din kropp. Det spelar ingen roll, jag vet känslan av att känna sig äcklig, fet och ful. Inte för att jag är det, men för hur snevridet allting blivit kring hur vi ser på oss själva. Det är en lögn, hur du känner över dig själv. Låt säga att dina ben blev avkapade i en bilolycka, skulle du avskytt din kropp efter olyckan? Jag vet att du inte skulle det! Jag vet att du skulle sagt ”okej jag var lite mullig men jag kunde ändå springa! Och bära mina barn, vaggandes på höften. Du måste TVINGA alla negativa ord och känslor bort ifrån dig! Om du har som mål att gå ner några kilo – sikta mot det, men ha kul på vägen! Klä dig i kläder som får dig att känna dig FinARE. Du är vacker, du har andra saker än bara utseendet som spelar roll. Jag har kommit på att det ofta är sår i oss eller ren och skär lögn som gör att vi trycker ner oss själva. du är frisk! Var glad o försök tänka på det. Det låter så torrt, men det är det inte! Det är
  En gåva!!! Du har fått massor utav gåvor! Den sociala. Entreprenörsandan, glädjen och nära till skratt har du med. Du är bra och när du börjar älska dig själv på djupet kommer det där ständiga jagandet av kilon ned bli mindre o mindre… Jag tror också Bingo måste vara trött på att höra hur du talar om dig själv. Män gillar inte det,när deras kvinna trycker ner sig själv. Det är osexigt och sänder ut signaler som inte alls bidrar till nåt positivt. Kramar i massor

 • lilja
  3 april, 2014 at 13:33

  Hej Katrin! Har du en gång fått pollenallergi så blir du aldrig mer av med det, tyvärr.

 • Denise
  3 april, 2014 at 13:44

  Jag är vacker. Jag är framgångsrik. Jag har massor av pengar Och folk som älskar mig. Ända hatar jag mig själv så mycket att jag funderar på att göra slut på det hela!!!

 • Minna
  3 april, 2014 at 13:57

  Ja stackars Bingo. Han har det nog inte lätt!

 • pirjo
  3 april, 2014 at 14:03

  stackars Bingo.

 • Nat
  3 april, 2014 at 14:04

  Denise,moget av dig att länka till min hemsida och utge dig för att vara jag. Vi kan spåra dig! #Trolljägarna

 • Eva
  3 april, 2014 at 15:14

  Katrin. Kan du inte fixa så att inte andras uppgifter kommer upp på ens egna fält. Har fått många obehagliga mail på grund av detta!

 • jennifer
  3 april, 2014 at 15:20

  vadå stackars? det är många i katrins sist som känner lika dant. läs på paulas.me och hon förklarar lika dant. det är en grej som VISSA tjejer har att, det är bättre att göra på ett sätt man vet är bra än att låta någon annan göra det fast det egentligen kan bli lika bra där med. det är något man lär sig att släppa efter ett tag.(förhoppnigsvis) tar ni åt er och det inte handlar om er, så skriv inte då. dom som känner igen sig kommer säkert kommentera att dom är likadana och bara skratta åt det. jisses vad folk kan ta ila uppp för verkligen allt i dagsläget.

 • Åhhh
  3 april, 2014 at 15:31

  Å Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysssssss!!!!
  🙂

 • Anna
  3 april, 2014 at 15:48

  Förstår inte. Varför skall man skrika och gapa på sin kille, när han gör saker lika bra.Är det för att få ur sin ångest, eller………..

 • Speedo
  3 april, 2014 at 15:48

  Hej!!!

  Jag vill och behöver också gå ner i vikt, den förstör ju allting, vill kunna ha vilka kläder som helst och att ha en massa FETT som hänger i ansiktet och överallt får en ju att se helt MISSBILDAD ut. FAN försöker sockerindustrin/alkoholindustrin osv TA LIVET AV OSS??
  Själva modet att vara trådsmal ligger ju i idén om att personen har en JÄVLIGT bra pli på sig själv att MOTSTÅ allt beroendeframkallande SKIT som vi lockas köpa från morgon till kväll. Det kräver en del kraft och just-do-it attityd.
  FAN! Om jag vore rikskänd och flera hundratusen såg bilder på mig så vore det ju FETT LÄTT!! Den pressen och att veta att flera tusen gillare om dagen peppar osv – Hur svårt ska det vara för en kändis, med pengarna att få mat lagad och levererad, barnflickor att ta hand om barn när man är på gymmet eller ute och springer PLUS alla jävla gratisprodukter med proteindrycker och snygga träningskläder och skor osv

  DET FINNS INGEN URSÄKT ATT VÄGA 66 kg OM MAN ÄR KATRIN Z – så KOM IGEN NU FÖR FAAAAN DITT LILLA FETTO LOL OCH LEV SOM DU LÄR!!

 • Anna
  3 april, 2014 at 15:53

  Vodka är ju INTE strikt Lchf!!

 • Åhhh
  3 april, 2014 at 15:55

  Åhh fel ställe

 • lotta
  3 april, 2014 at 16:16

  Hahaha. Bra skrivet!!

 • Anja
  3 april, 2014 at 16:31

  Hemma hos oss är det tvärtom. Min man gormar och har sig, om jag inte gör som han brukar göra. Han tror tydligen att han gör det bäst! Hahaha

 • Sarah
  3 april, 2014 at 16:46

  Jag känner igen det där med spriten.. Försöker hålla mig till vin men ibland så blir det som det blir & man ligger sjuk som en hund dagen efter.. Jag tror det är åkdern ja 😉 Såna problem hade aldrig jag när jag va i 20-års åldern..

  Ang vikten va fan! Kalvade inte du ut en unge för inte så länge sedan? Vill du bli pinnsmal så är det bara svält dieten & hård träning som gäller tyvärr.. Vi är själva våra största självkritiker, jag tycker du ser jätte fin & naturlig ut iaf! Ha det bäst!

  Love från SoHo <3

  Lever ett annorlunda liv på den bättre sidan

  http://www.sohohousewife.com

 • Hedda
  3 april, 2014 at 17:21

  Fast är det verkligen så enkelt att det bästa för en vuxen, mogen tvåbarnsmor är att bli vän med hur kroppen ser ut endast fyra månader efter graviditeten? Finns det inte en risk att man tappar motivationen och ger upp? Och sedan lägger på sig något trivselkilo om året tills det inte längre är hälsosamt? Jag har själv problem att hitta motivation till att ta hand om utseendet ö h t, tänker mest på min lilla dotter och inte så mycket på min otränade mage, utväxta frisyr,, brist på smink, låren som inte längre går i favvo-jeansen, att alla mina kläder från innan graviditeten är trista osv. Resultatet blir att jag blir en utseendemässigt rätt dassig person som i o f inte mår så dåligt av det men ändå… vill man vara sån bara för att man har fått barn.

 • lisen
  3 april, 2014 at 17:30

  Varför inte? 0 kolhydrater i vodka. Men så klart. Alkohol stoppar upp förbränningen.

 • Lol
  3 april, 2014 at 17:44

  Hej Eva, vill skicka några stöttande ord du kan bära med dig då du råkat illa ut. Tyvärr finns det alltför många nättroll därute, folk som är sjuka, bittra, ensamma, gamla osv som har en avsaknad av nytta o intressen och tillbringar timmar framför datorn där de spyr ut sitt hat mot oskyldiga individer som tex dig, jag vet ej vad som skrivits i dessa mail, men mitt råd är att kontakta Ascberg, länk finns på tv3s hemsida, han gör ett fantastiskt bra program nu som heter Trolljägarna, där finns specialister mm som kan spåra de som skrivit obehagliga mail till dig! Dra dig nu inte för att ta tag i detta Eva! Och ha en riktigt mysig torsdagskväll 🙂

 • Kjerstin
  3 april, 2014 at 17:47

  Vin E gott dricker lite varje dag ibland mycket tänker på alla Goa antioxidannterna som faktum är nyttiga för el kropp 🙂 drick o va glad än en sur subba 😉 inte blir jag tjock av vin iaf är smal som en pinne 🙂 men inte mer än tre glas, där går gränsen 😉

 • Katarina
  3 april, 2014 at 18:46

  https://www.youtube.com/watch?v=PZsN7OuLz-E Poland. Come an complain.

 • Katarina
  3 april, 2014 at 18:48

  https://www.youtube.com/watch?v=PZsN7OuLz-E Poland. Come and complain

 • Sofie
  3 april, 2014 at 18:48

  Banan batman

 • KennethThorstens
  3 april, 2014 at 19:44

  Vin E gott!! Som egen stressad företagare är vin det ultimata njutningsmedleg för att varva ner…koppla av…bli lite luddig…dricker sällan under två vinare per kväll, får ständigt höra att jag ser ung o busig ut, trots 45 fyllda, så vin E rena mirakulösdrycken! 🙂

 • Kenneth-Thorsten
  3 april, 2014 at 19:59

  jodå det blev väl nåt bus med aliaset men nu blev det rätt, viktiga grejer 😉

 • Sarah
  3 april, 2014 at 20:04

  Ja vin är GOTT! Hade druckit det varje dag om jag inte var så seriös med min träning som jag äntligen har kommit igång med 😉 Men sprit däremot ajaj särskilt då man blandar med just vin.. Håller mig enbart till vin när jag dricker numera 🙂 Snart är det sommar så då lär det bli en o en annan flarra.. Om dagen 😉

 • Åhhh
  3 april, 2014 at 20:15

  Å MYYYYYYYYYYYYSSS!! 🙂

 • O
  3 april, 2014 at 20:16

  Gillar din blogg 🙂

 • O
  3 april, 2014 at 20:20

  Jag gillar din blogg Sara, http://www.sohohousewife.com mitt eget liv känns just nu lite tråkigt ;(

 • Sarah
  3 april, 2014 at 20:42

  Tack söta 🙂 Då är det bara att ta tag i det och hitta din plats i världen som inte känns tråkig! Det gjorde jag & kan jag så kan du! ^^

  Kramis!

 • emma
  3 april, 2014 at 22:40

  Håller med!!

 • Tess
  4 april, 2014 at 00:32

  SPOT ON!! Jag är PÅ PRICKEN likadan!! Jag bara måååste påpeka när min man gör på ett sätt jag inte gör eller jag inte gillar. Nästintill sjukligt. Och fine, visst går det att göra på hans sätt men när jag VET att mitt sätt är det bättre (gäller hushåll/barn, inte alltid allt annat) så kan jag tyvärr inte vara tyst.. :/ Han tycker att jag är tjatig, jag blir sur & irriterad & sedan får jag skuldkänslor för att jag är just sådär hackande och tjatig på honom.. :/ Men jag kan inte hejda mig.
  TACK för en grym blogg!

 • lida
  4 april, 2014 at 01:31

  Är väl bara en tidsfråga, om hur länge han står ut med ditt sjukliga beteende. Det finns hjälp!

 • madde
  4 april, 2014 at 08:49

  Apropå smycken! Tips… Gå in på http://www.shlimpandulrich.com och kolla.. grymt fina, unika och maffiga smycken perfekt till fest! 😉

 • Eleonor
  4 april, 2014 at 09:41

  Åh.. Jag är likadan! Hoppas det snart går över så att våra män snart får tillbaka oss! 🙂

 • Josefin
  4 april, 2014 at 10:06

  Såg att du drack massa cola light. Gissar på att den innehåller citronsyra. Googla sambandet med citronsyra och pollenallergi

 • Hyrestanten
  5 april, 2014 at 00:10

  Nej, alla småbarnsmammor gnäller inte! De som gnäller har helt säkert gnällt innan de fick barn och kommer förmodligen att gnälla resten av sina liv med. Man kan inte skylla ifrån sig på att andra beter sig illa utan måste ta ansvar för sina egna handlingar. Din självkänsla är så bräcklig och det är därför du tycker att det är en katastrof att ha några extrakilon. Den egentliga katastrofen är att vara så fixerad vid det yttre eftersom våra kroppar bara är skal för det som är viktigt, våra sinnen. Ingen av dina vänner eller dina barn kommer att minnas dig med tacksamhet för att du hade en slimmad kropp men om du har ett kärleksfullt hjärta mins de dig med glädje.