Okategoriserade

Jaha ja

Jag måste förbi Mamamia och plocka upp en flygintyg och jag måste köpa stödstrumpor. Jag måste köpa aceton för att ta bort min gamla äckliga gelack för nu har jag inte tid att unna mig fina naglar längre för nu måste jag lägga all min tid på mitt jobb om jag ska få ihop det här. Om tio veckor föder jag mmmmm…Jo men det ska gå. Det måste gå. Jag ser fram emot att möta min bebis nu. Jag ser till och med fram emot att amma när jag tänker på det. Ligga hemma hela dagarna och gosa och baka och pynta och pilla. Gud så härligt det ska bli! (Japp jag har förträngt de vakna nätterna, smärtan i vårtorna, skrik och allt det där. Kan inte minnas det alls) Det var så kul när jag pratade med Svante igår om vilken ålder som är jobbigast. Jag hävdar att 0-10 månader är mysigt och inte jobbigt alls medan från 10 månader till två år är mer jobbigt än kul. Svante anser att det är precis tvärt om. Nu är ju Esther kul när man kan busa och leka med henne (Esther är 1,5 år) en bebis skriker, har ont i magen, gnäller, kräks, vaknar på natten och tillför inte allt för mycker, tyckte Svante. En bebis ligger väl bara där och glor och sover om vart annat, tycker jag. En ettåring däremot fy i helvete vilket spring. Inte en avslappnad sekund för man tror ju att ungen ska dö hela tiden. Nä kul, tyckte Svante. Ha ha ha, vad tycker ni!?

Vi har fått in Kokoroller så på Karlavägen har vi dem as we speak och i Sturegallerian om några timmar. Vi har fått upp anmälan till LCHF-loppet 2014 (!!) så ni som vill anmäla er kan göra det nu och företag som vill vara med kan mejla Louisa för info.
Fina bilder kan ni se på Camillas blogg om ni vill!

Jag åker till Polen imorgon. Ser fram mot det. En spännande resa som kan lösa en del saker för oss. Eller inte alls skit samma man måste ta reda på saker för att veta så är det ju. Jag undrar vad det är för väder i Warszawa? Varmt säkert. Skönt. Jaha, annars då? Inte så mycket, va? Jag jobbar vidare. Så hörs vi senare. Jag ska ner till Sturegallerian och jobba om ett par timmar det blir härligt!

ps. Om jag sitter i butiken? Nope det är Linda som tagit tag i vårt lager. Hur fint!? Såååå fint och jag är så lycklig över att sitta i den här fantastiska miljön och jobba nu.

 

You Might Also Like

 • Cornelia
  1 oktober, 2013 at 11:14

  Du skriver så bra! 🙂

  Tycker det låter härligt att ”glömma” allt jobbigt med att ha bebis, ska nog försöka göra samma sak. Haha! 😉

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

 • M
  1 oktober, 2013 at 11:57

  För mig var det stor skillnad att amma andra barnet jämfört med att amma det första. Det gjorde inte alls ont lika mycket/ länge och en fördel med erfarenhet är att man är mycket bättre på att hitta rätt placering av barnet direkt.

 • Malin
  1 oktober, 2013 at 12:45

  Beställde en massa gott från din nätbutik, och döm om min förvåning hur glad jag blev när jag såg att ni skickat med ett supersnyggt halsband!! Tack!!

 • Petras familjeliv - med LCHF och träning
  1 oktober, 2013 at 13:32

  Varje ålder har ju sin charm, men jag tycker nog att det är jobbigast i 1-års åldern, när de ska börja ställa sig upp och gå och klättra upp på stolar/bord och riva ner allt. Vi körde länge med liggande stolar i köket när minstingen var som värst. Sen hjälpte inte det heller…

 • Camilla
  1 oktober, 2013 at 14:32

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Mia
  1 oktober, 2013 at 15:38

  Håller med dig. Vid första barnet så var det iofs oroligt även under bebisperioden…men med tvåan; där var det verkligen bara sova och gosa….han märktes ju knappt 😉 TILLS han blev runt året och började gå…Så ja, fram tills de är runt 2-2 1/2 år = jobbigaste perioden…

 • Emma
  1 oktober, 2013 at 17:07

  Tänk att det kan vara sån skillnad! Med min första gick det hur smidigt och lätt som helst att amma från första stund. Jag förstod inte varför det var så mycket tjat om amningsbesvär och ambingsmottagningar o sånt. Det var väl bara att amma på. Med tvåan däremot… Bröstvårtorna höll på att trolla av! Jag var uppe hos amningsmottagningen och grät var och varannan dag. Min man fick ta ledigt från jobbet för att ta hand om storebror så jag kunde fokusera på att amma. Puh! GLAD att det är över!

 • Emma
  1 oktober, 2013 at 17:09

  Trilla av. Och massa andra stavfel…

 • Rebecca
  1 oktober, 2013 at 18:26

  Håller helt med dig. Första 9 månaderna var ju en fröjd då han bara sov och åt och log:). Sen vid 9 månader började han gå och sen var det jobbigt nästan fram till 2 års åldern. Då har dom ingen koll på vart dom går, lyssnar inte när man säger kom tillbaka om man är ute och leker osv. Sen är det ju roligare när dom blir större så man kan kommunicera bättre 🙂

 • Tess
  1 oktober, 2013 at 20:05

  Håller helt med dig! Min 2:a graviditet var med tvillingar och bebisperioden var inga problem alls! Däremot 1-2 år var skitjobbigt rent ut sagt!

 • M
  1 oktober, 2013 at 21:20

  Ja, det var verkligen olika upplevelser! 🙂 Med första satt jag och bet ihop och typ luftsparkade för att stå ut med smärtorna under de första tre månaderna. Därefter släppte det. Andra gången släppte smärtorna redan efter 3 veckor (vilket jag då anser vara kort tid…).

 • Victoria
  1 oktober, 2013 at 22:03

  Vill bara tipsa dig om att om du inte tecknar en specialförsäkribg för dig och bäbis så täcker inte vanliga rese/kort/helförsäkring mer än tom vecka 28….. Om du åker utanför Sveriges gränser, bara en liten omtanke!

 • Mysmasken - ett nytt liv i Florida (med två, snart tre små)
  2 oktober, 2013 at 01:22

  Håller helt med, när sonen började gå vid 10 månader till ungefär nu 21 månader har varit tuffa. Nu börjar han kunna förstå och kommunicera och det blir lättare.
  Dottern är 3,5 vilket är en så sjukt underbar och rolig ålder. Älskar allt bra, alla argument, osv.
  Väntar en trea om ett par veckor och det kommer att vara enkelt de första 9-10 månaderna, trots tre, för sonen är nästan ute ur den jobbigaste fasen 🙂
  Men sen blir det tufft igen, när den yngsta kommer in i jaga-efter-fasen.

 • Carrie
  2 oktober, 2013 at 04:26

  Åh, tvillingar! 🙂 blir helt till mig när jag hör talas om dem. Det är min dröm att få ett tvillingpar. Men har inte lyckats ännu…

 • anonymous
  2 oktober, 2013 at 06:57

  Katrin lilla oroa dig inte, om 10 veckor behöver du bara ligga still lokalbedövad och så är det andra som gör ett snitt och plockar ut ungen, du behöver inte anstränga dig utan bara vänta några minuter..Ont får du efteråt men du slipper föda…Lyckos dig…

 • liv
  2 oktober, 2013 at 09:32

  Förstår det! Du sitter ju vid datorn dygnet runt.