Okategoriserade

Jag tuggar rå vitlök och det är vidrigt

Ni vet när man vill något lite för mycket? Den känslan? Så känner jag med den här utmaningen om att klara milen på under 50 min. Så vad sker? Jag blir krasslig. Jag har ont i min vänstra halsmandel när jag sväljer och jag har lite rethosta. Man får absolut inte träna när man har ont i halsen det är det enda man måste ta på allvar. Allt annat kan man blunda för men halsen dissar man inte.

Så jag missar ett träningspass idag. Har fortfarande chans att ta igen det imorgon men då måste jag vara frisk imorgon. Vad jag gör? Jag har pressat en hel citron, två vitlöksklyftor, riven ingefära, lite honung och varmt vatten. Sen dricker jag och tuggar i mig det här. Har gjort det två gånger nu och ska göra det en gång till. Sen har jag klunkat en halv flaska KanJang och tänker att jag släcker mig själv med en NightQuale om några minuter så att jag får sova ordentligt i nio timmar. Känns som att jag gjort allt i min makt då.

Imorgon är det fest dessutom. Ska jag inte dricka då? ”Nä men jag tränar inför ett lopp…” Inte riktigt min stil. Vi får se. Vet ni vad? Jag längtar efter att börja jobba igen. Jobba mer på riktigt. Jag gillar ÖF och Buskul och mammahäng och babysim och Humlan och da da da det är inte det men jag är så sugen på att utveckla och skapa. Jag gick in på LCHFklubbens receptbank nyss. HERREGUD alltså. Den har utvecklats och blivit svinsnygg och med en massa grymma recept. ARLA släng dig i väggen. Om ni vill börja med LCHF så måste ni bli medlemmar på LCHFklubben.se ni kommer inte att ångra er. Och gör ni det så går ni bra ur.

recept

Fan det är så mycket som jag vill göra och hinna med. Jag har så sjukt mycket bra idéer. Måste effektivisera ännu mer. Ska lägga mig och fnula på det. Nä jag kommer att somna som en liten valp med det här USA-pillret. Godnatt.

You Might Also Like

 • Lisa
  22 oktober, 2014 at 21:46

  Ett annat husmorsknep är att värma en burk öl, svepa och sen svettas man ut all skit. Häll en 33:a starköl i en kastrull och värm men inte koka. Drick (smakar skit) och gå och lägg dig! 🙂

 • Therese
  22 oktober, 2014 at 23:04

  Häll en tesked salt i ett litet glas vatten & rör om. Sen gurglar du med saltvattnet. Funkar jättebra mot halsont. Krya på dig!

 • Vilja Lingonren
  23 oktober, 2014 at 00:06

  Både ingefära och vitlök är ju typ det vidrigaste som finns när man bara ”äter det sådär”. Åt en vitlöksklyfta en gång för att jag skulle testa. Herrejävlaguuuuud!

 • fido
  23 oktober, 2014 at 07:16

  ZYX

 • jenny
  23 oktober, 2014 at 07:21

  Testa granatäpple
  Kör på 3 stycken idag och se vad som händer
  http://kvalitetsartiklar.se/2014115008-S%C3%A5-blir-du-genast-av-med-din-f%C3%B6rkylning.html

 • Effie
  23 oktober, 2014 at 07:26

  Du skall väl inte dricka. Där är socker i alkohol. Du satt och sa i debatt att du inte ätit eller druckit något med socker i på två år Ljög du???

 • DeMarkey
  23 oktober, 2014 at 08:06

  åh min mamma pumpade i mig vitlök så snart jag blev förkyld och sen var jag frisk. Dock luktade man inte så gott. 🙂

 • Annika
  23 oktober, 2014 at 09:03

  Lite ont i halsen stoppar aldrig mig, men däremot kanske jag tar det lite lugnare. En fest har heller aldrig stoppat mig. Sist jag sprang ett lopp en söndag var det vin och cigg både fredag och lördag. Slog PB ändå och var nöjd. Dock inte milen under 50.

 • Marie
  23 oktober, 2014 at 09:17

  Jag trodde också att man absolut inte fick träna med ont i halsen men så frågade jag min hälsoterapeut/idrottsterapeut om det och han sade att det är lugnt så länge man inte har feber och lyssnar på kroppen, dvs tar det lite lugnare om man inte orkar osv.

  Jag gjorde te på vitlöksklyftor en gång, det var vidrigt men det onda i halsen gick bort ;)!

 • ilja
  23 oktober, 2014 at 09:30

  Själv hade jag max otur då jag tränade med halsont. Fick hjärtmuskelinflammation. Vilket jag inte önskar min värste fiende. Fick inte motionera på nästan ett år!!!

 • Anette Starby
  23 oktober, 2014 at 10:32

  Jag brukar oxå prova allt möjligt när jag är förkyld men bakteriedödande halstabletter funkar bra för mig & vila. Om jag vill röra på mig är det endast raska promenader som gäller. Det viktigaste är att lyssna på sin kropp & det är bra att du göra det! Krya på dig!
  Mvh http://starby.devote.se

 • Jaha!
  23 oktober, 2014 at 20:08

  finns inget som folk älskar mer än att ge goda råd vid förkylning. Spelar ingen roll om man fyllt 60 eller 70, man får råden om te, ingefära, magnecyl etc etc ändå. Märkligt va ?

 • Felicia
  24 oktober, 2014 at 02:10

  Vet någon var man får tag på zzzquil? Google gav noll 🙁