Okategoriserade

Jag tror att jag börjar få svar

Jag mår väldigt bra idag. Pigg, stark och full av energi. Jag tror att jag förstår varför jag varit så dundertrött den senaste veckan. Dels är det nog för att jag började på yogan på min första mensdag och dels för att det är vanligt att man blir trött av yoga i början. Det är inte alls ovanligt att man sover 12 timmar per natt första veckan fick jag lära mig idag. Idag avslutade jag standing postures så det går framåt. Jag körde ett väldigt bra pass imorse och kände hur jag kommer bättre ner i övningarna och lär mig hur det hela ska ske. Jag inser att jag börjar att bli besatt av det här och längtar tills jag går ner i brygga från stående och står på händer och ligger som en sköldpadda. FAN VA YOGA ÄR COOLT.

Nu ska jag avnjuta en kopp svart med en matsked kokosfett och betala räkningar. Sen ska jag ta mig en tur ner till gallerian och sist ska jag komplettera med bilder till min bok. Sen är det fredagsmys för hela slanten. Jag är bjuden på tjejmiddag ikväll men jag orkar inte det. Jag tänkte kanske köra lite yoga med Ringo ikväll. Tydligen tycker barn att det är kul med yoga och härmar och det vore ju kul om jag fick hela familjen på detta spår. Jag ska lära Bingo solhälsningen i helgen också för nästa vecka vill han haka på och testa. Jag tror att Bingo skulle kunna bli grym på yoga. FAN VA COOLT IGEN.

Alright. Nu pappersarbete. Boring. Sen Sture. Kul!

You Might Also Like

 • anonym
  22 mars, 2013 at 12:39

  BIPOLÄR?

 • SweTex
  22 mars, 2013 at 12:49

  Jag är intresserad av att köpa en 67-årig järnvägsarbetare från Asien, är det någon som vet vart man vänder sig? Kvinna eller man spelar ingen roll, det enda kravet är att personen ifråga matchar färgen på min kylsåpsdörr.

 • malin
  22 mars, 2013 at 13:06

  Tror faktiskt också att Bingo skulle vara värsta grymma yoga-typen 🙂 lycka till!

 • Karin
  22 mars, 2013 at 13:07

  Bra där:)

 • Kjerstin
  22 mars, 2013 at 13:08

  Kaffe med kokosfett??

 • Emilia
  22 mars, 2013 at 13:11

  Önskar verkligen att jag också kunde lära mig att älska yoga, men känner mig alldeles för klumpig.

 • Linan
  22 mars, 2013 at 13:46

  Jag vill köpa ett svältande barn som kan praktisera gratis hos mig tills det blir myndigt. Som tack lovar jag att hålla koll på barnets vikt och se till att det inte blir tjockt.

 • Louise
  22 mars, 2013 at 13:52

  Ja men då så… Då var det nog inte så allvarligt från början.

 • anonym
  22 mars, 2013 at 13:55

  Yoga är inte till för gamla äckliga gubbar, som Bingo!

 • anonym
  22 mars, 2013 at 13:57

  Psykiskt!

 • Camilla Nilsson
  22 mars, 2013 at 14:12

  Katriiin! Hur kan man ansöka om jobb i din LCHF butik? Eller att jobba med dig på något sätt? Jag är personen för dig 🙂 Oerhört tacksam för svar. Kram!

 • Louise
  22 mars, 2013 at 14:12

  Inte så allvarligt psykiskt heller antar jag….

 • Kjerstin
  22 mars, 2013 at 14:26

  Öh det sket sig redan på Katriiin 🙁

 • anonym
  22 mars, 2013 at 14:28

  Nämn att du kan jobba gratis… så ordnar det sig nog.

 • E
  22 mars, 2013 at 16:50

  Bipolär kanske?

 • Hobin Rood
  22 mars, 2013 at 18:52

  Till Swetex/anonym
  Nu har jag följt Katrins blogg i drygt ett år. Alltsom oftast läser jag även kommentarerna. Det är intressant och lärorikt att läsa andras reaktioner och synpunkter, både på det som Katrin skriver och som svar på andra läsares kommentarer. Några avsändare är extra flitiga med att kommentera, och jag blir nyfiken på personerna bakom; vilka är dina drivkrafter? Hur ser din vardag ut? Vad gör dig lycklig? Har ni en egen blogg som man kan följa?

 • Louise
  22 mars, 2013 at 20:35

  Man kan inte vara bipolär på riktigt och samtidigt starta företag osv. Bipolaritet är ett sjukligt och starkt funktionsnedsättande tillstånd. Katrin kanske har starka toppar och dalar som person, men psykiskt sjuk är hon definitivt inte.

 • Louise
  22 mars, 2013 at 20:37

  *starta företag kanske du kan göra som bipolär i en manisk fas, men du klarar knappast av att driva dem….

 • E
  22 mars, 2013 at 21:01

  Louise. Visst kan man det, finns olika skalor inom bipolaritet. Det mest extrema är manisk vs djup depression. Sedan finns det hypomana vs lättare depp och de är extremt kreativa.

 • Louise
  22 mars, 2013 at 22:07

  E

  Vad är problemet då? Låter ju bara som något bra om det är som du säger….

  Jag håller ändå på att det du beskriver är inom normalgraden av svängningar hos en känslomänniskaoch inte en sjukdom. Sker nog en viss överdiagnostisering vad gäller bipolaritet numera är jag rädd.

 • Nämenjomen
  23 mars, 2013 at 00:36

  Hej Robin Hood. Jag tror våra drivkrafter på sätt och vis är rätt lika dina. Du försöker bekämpa rikedom. Vi fokuserar istället på att bekämpa dumhet. Det känns mer relevant i ett nutida helhetsperspektiv. Rikedom är bra för Sverige. Det är inte dumhet. Hoppas du känner dig upplyst. 🙂

 • Hobin Rood
  23 mars, 2013 at 06:20

  Hej Swetex/anonym/Nämenjomen
  Berätta gärna mer om ditt fokus på att bekämpa dumhet. Hur går du tillväga? Hur definierar du dumhet? Vilka är dina mål? Hur mäter du resultatet?

 • SweTex
  23 mars, 2013 at 21:53

  Jaha, Hobin Rood, eller ska man kalla dig Dr Phil, jag kan ju inte tala för övriga du nämner, men jag har inte för vana att svara på frågor från en komplett främling, speciellt inte på en blogg som den här. ”Hur ser din vardag ut”….”Vad gör dig lycklig”…Herregud. Du får ursäkta men det har du inte ett smack med att göra.