Okategoriserade

Jag söker lite ödmjukhet

Jag ska berätta en sak för er om hur människor fungerar. Jag kommer inte att nämna några namn just i den här texten för jag vill inte att ni ska tro att jag är arg för det är jag verkligen inte, jag vill bara berätta för er för att jag tror att det kan vara intressant att få veta hur giriga människor är men framför allt anledningen till att de flesta människor inte lyckas med det som de vill utan misslyckas och blir bittra. För övrigt är det en av de vanligaste frågorna som jag får – ”Varför tror du att det går så bra för dig?”. Svaret är så enkelt – Karma.

Sen jag började blogga har jag fått mycket makt i vissa områden. Jag har kunnat styra försäljning, trender, beteenden, pengar, åsikter. Jag har kunnat påverka och jag har kunnat lyfta fram andra människor genom att länka eller skriva om dem i min monsterblogg. Jag gjorde Kissies blogg stor visste ni det? Inte medvetet naturligtvis, det var en av mina få tabbar men så är det. Jag har inte ”gjort” någon så stor som Kisse sen dess och storheten har hon gjort själv naturligtvis jag har bara öppnat dörren.  Jag har lyft fram personer och jag har gjort att de förvandlats från ”normala” som ingen ser, till att de får följare och kommentarer på flera tusen. Jag har tagit med folk på kändisfester, jag har gjort projekt av folk som har önskat det, jag har bloggat och promotat en hel del olika typer av människor i olika medier och det finns en drös typer som har mig att tacka för sitt…jag ska inte säga kändisskap för trots att flera av dessa anser sig vara kända så är de naturligtvis inte det bara för att de har ett par tusen läsare på sin blogg, men visst för all del vi kallar dem kända!

Inte en enda av dessa personer som jag har lyft fram har klarat av sin nya position. Samtliga har fått hybris och lagt på sig en divig attityd efter att ett par människor känt igen dem på tuben. Inte en enda av de som jag har gett en push i livet har visat tacksamhet gentemot mig. Samtliga går runt och låtsas att de har skapat sin position själva och det är lustigt men fortfarande inte något som jag bryr mig om. Jag bryr mig inte om dessa människor det är inte alls så, utan jag förbluffas bara över det faktum hur en nolla kan bli ett as efter att de får pyttelite uppmärksamhet från människor som sitter vid sin dator och inte har bättre för sig än att kasta ut tomma komplimanger till höger och vänster.

Jag har en del personer att tacka för min framgång precis som alla andra. Jag skulle känna ett enormt misslyckande om jag inte hade en god relation med dessa personer och kände att dessa alltid visste att de kunde lita på att jag alltid står till tjänst med det som jag kan hjälpa till med. Men skit i mig, nu pratar vi om ALLA som jag på något sätt har hjälp in i cyperspace. Ingen av dessa har kunnat tackla sin framgång på ett normalt sätt utan alla har blivit dumma i huvudet av det. Är det inte sorgligt? Jag tycker det.

LCHFklubben.se söker efter en ny tränare som stödjer och har kunskap om LCHF. Jag söker en ny tränare som vill komma till oss som kommer att bli känd och få mycket nya kunder. En som kommer att få förfrågningar om att svara på expertfrågor i Amelia om hur man får platt mage på åtta veckor och som kommer att bli bjuden på kändisjippon och som kommer att tjäna mer pengar och så vidare. Jag undrar om det finns någon tränare som kan tänka sig det? Två går också bra. En tjej och en kille kanske?! Hybrisbiten skiter jag i. Som sagt jag är inte bitter på folk som inte kan hantera lite uppmärksamhet. Jag tycker bara att det kunde vara fint att möta någon som visar lite ödmjukhet för omväxling skull. Och som kan hantera det hela på ett mer avslappnat och nonchalant sätt.

Mejla mig om du vill vara tränare på LCHFklubben.se – [email protected]

You Might Also Like

 • Eline
  5 juni, 2013 at 11:43

  Har också märkt hur Philip har blivit… tråkigt. Gillade honom innan.

 • Sandra
  5 juni, 2013 at 12:29

  Tråkigt om det handlar om Philip Lailani.
  Men som sagt Karma…

 • Emma
  5 juni, 2013 at 12:32

  Haha, älskar ditt sätt. Fler som du tack!

 • Paula
  5 juni, 2013 at 12:43

  ny traänare .mao lär det handla om Philip

 • Anna
  5 juni, 2013 at 12:45

  …hälsningar ett motsägelsefullt, oödmjukt inlägg.

 • Kristina
  5 juni, 2013 at 13:42

  Du borde lyft fram någon äldre med ett mål i livet – någon med familj och ork för glutenfritt bak och LCHF – byt riktning Katrin.
  Testa min blogg, 4 barn, husbrand och min man dog för ett par år sedan,,,

 • sofie
  5 juni, 2013 at 13:53

  Hihi, ödmjukhet. Så detta är ett fall av gör som jag säger, inte som jag gör?

 • Emilie
  5 juni, 2013 at 14:05

  The Academy utbildar personliga tränare. Kolla med dem om de har någon som är PT/Dietist med LCHF-kunskaper. Kontakter har de iaf gott om 🙂

 • Cattis
  5 juni, 2013 at 15:30

  Så Filip har ledsnat? Inte ett dugg förvånad….

 • Fia
  5 juni, 2013 at 17:17

  Antar att det hintas till både Philip L och Shervin Torkian i detta inlägg.

  Dock kan jag tycka att Katrin faktiskt har rätt i sak. Alltså att man måste bibehålla fötterna på jorden och faktiskt våga vara ödmjuk mot de människorna som hjälpt en på vägen till vad som definieras som framgång.

  Spelar ingen roll om det handlar om bloggsfären eller arbetslivet. Det är en egenskap som människor borde reflektera mer över.

 • anonym
  5 juni, 2013 at 17:24

  klockrent!!!

 • sandra
  5 juni, 2013 at 17:26

  Laser jag en rad till om hur Philip Lailani behover visa leg pa systemet spyr jag,

 • anonym
  5 juni, 2013 at 17:28

  Det har du rätt till men oftast blir det :”Man saknar inte kon förran …” Tyvärr många människor kan bli alldeles till sig när de behöver hjälp men glömmer fort när de får det de vill eller kommer till nästa stationen i livet å andra sidan många gånger är det förväntan på en annan människa som gör oss besvikna. När verkligheten inte överträffar förväntningar kommer besvikelse som brev på posten.

 • Evali
  5 juni, 2013 at 17:41

  Antar också att det är Philip L eller Shervin.
  Shervin fick ju en push av Katrin och nu har hon startat egen webbsida och tror hon är världsbäst på kost och träning nu.. Nä Shervin, bränn dina fula träningslinnen och köp lite snygga träningskläder och var ödmjuk och tacksam över att Katrin hjälp dig med så mkt!
  Likadant mes Philip.. Han vore INGENTING utan Katrins hjälp och existens..
  Karma..

 • Carrie
  5 juni, 2013 at 18:20

  Måste uppdatera mig. Vilka är Philip & Shervran? Håller med om det Katrin skriver om ödmjukhet och Karma. Två viktiga komponenter i livet. Welcome to the karma-café. Please be seated. There are no menus. You will be served what you deserve…!

 • SweTex
  5 juni, 2013 at 18:58

  Som sagt, klockrent.

 • M
  5 juni, 2013 at 19:20

  Ursäkta förstår inte detta inlägg, du har ju själv blivit ego och otrevlig sedan Alex presenterade dig i sin blogg när du stod under köksfläkten och rökte, då var du ganska sansad och sedan vet vi ju alla att du kämpar med näbbar och klor för att hålla dig kvar i denna ytliga bloggvärd…Du har tappat den lilla stil och ödmjukhet du hade innan Alex promotade dig..Det är så jag upplever det så kasta inte sten i glashus..När det gäller Philip så var han ett starkt varumärke redan innan han lärde känna K…

 • anonym
  5 juni, 2013 at 19:21

  vänd på det!!! katrin skulle aldrig själv kommit på egna produkter då hon är en bokstavli nolla på LCHF. Och hon skulle aldrig komma någonstans utan Phillip. Även solen har sina fläckar och allt är inte svart och vitt. Kolla hur långt hade tjejen kommit (Shervin) och Phillip hade varit känt innan Katrin klev i hans liv. Jag tycker att det finns två sidor av allt och Katrin skyller alltid på någon som inte vill vara med längre – då fattar hon pena och svartmålar allt. Många duktiga människor som har passerat revyn hos Katrin men få stannar och måga stannar av skär räddsla… Nej, du så vackert är inte allt hos Katrin som du försöker säga. Och vet du vad? kolla Shervins blogg eller kolla Facebooksgruppen som hon skapad…

 • anonym
  5 juni, 2013 at 19:22

  exakt!

 • Jenny
  5 juni, 2013 at 19:26

  Vill bara säga att jag tycker att du e fantastiskt på alla sätt å vis. Även fast jag inte känner dig så beundrar jag de som lyckas här i livet, å du e en av dom.
  Ha en fortsatt fin dag ”keep up the good work”

 • Tess
  5 juni, 2013 at 19:34

  Håller med är de Philip och servin så har ja avbockat o följa dom på insta! Inte intressant efter deras nya attityd

 • Emelie
  5 juni, 2013 at 19:34

  Jag förstår absolut vad du menar o hur du tänker!

  Men vill även säga o påpeka att shervintorkian.se verkar vara en väldigt ödmjuk person o sprider mycket pepp. Titta bara på Fb:gruppen hon skapat, utan alla dessa människors stöd hade jag inte klarat min viktnedgång. Hon riktar sig mot helt annat o anser det finns fler dieter å alla är olika.

  Philip Lailani har också hjälp många.

  Att se potential i människor är inte svårt.

 • Marta
  5 juni, 2013 at 19:44

  Kristina, din bloggadress tack!

 • Egonen
  5 juni, 2013 at 19:48

  Klicka på hennes namn som tydligt är en länk! 🙂

 • Hybris?! | Frida G
  6 juni, 2013 at 00:45

  […] spinner vidare lite på Katrins inlägg från idag ang hybris och […]

 • If only closed minds comes with closed mouths
  6 juni, 2013 at 01:19

  Det här inlägget måste ju vara ett skämt. Så vitt jag vet (rätta mig om jag har fel..) så är det Shervin som kommit med näst intill alla LCHF-recept, hade hon fast anställning eller var det vikariat/praktik? Jag hade också slutat. Hur är det för Philip? Jag följer båda på instagram och läser deras bloggar och dom går in för att HJÄLPA och PUSHA människor. När jag gått in och läst här titt som tätt så har du hintat om något som verkar handla om Shervin (rätta mig igen om jag har fel), när jag däremot går in på hennes blogg nämner hon ingenting.

  Tycker du borde fila ner dina klor Katrin och tänka på hur karma egentligen fungerar för den dagen karma kommer jaga ikapp dig, den dagen kommer du vara körd.

  Jag tycker även att du bör tänka på hur du använder dina ord och vad du väljer att berätta, så vitt jag vet så har du inte rent mjöl i påsen.

 • Camilla
  6 juni, 2013 at 03:56

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Eller
  6 juni, 2013 at 09:02

  Nej. Mjöl använder hon faktiskt inte alls.

 • Marie
  7 juni, 2013 at 08:53

  Är det inte flera läkare som också har slutat på LCHF-klubben?

 • KARMA
  7 juni, 2013 at 11:06

  Du pratar om karma Katrin, men du måste ju undra varför alla lämnar dig, inte någon som du anlitat genom sista åren har blivit kvar utan det har slutat med missförstånd och uthängning från din sida..Detta är ett mycket dåligt karma..Folk vänder dig ryggen och du har inte lärt dig någonting om ditt beteende..Livet handlar om att rannsaka sig själv och reflektera över dåliga mönster, och att roffa åt sig pengar och projekt det kan du någorlunda men på framgångens väg så står du alltid ensam och förbannad och det är ALLTID fel på alla andra..Så detta karma skulle göra många olyckliga..

 • Helle
  8 juni, 2013 at 01:25

  Tycker Katrin själv borde visa lite ödmjukhet (vilket jag inte märkt någonstans att hon gör) innan hon börjar prata om karma osv. Karma will fuck you right back, som sagt…

 • maggie sottero karena royale size 12
  12 december, 2013 at 15:39

  I have recently started a site, the information you provide on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time work.

 • Cheap New Balance
  19 december, 2013 at 14:51

  the latest pace found on $12.97, signifies a possible benefit connected 28.78%).

 • Doctr
  10 januari, 2014 at 12:42

  Anders Lf6nnfe4lt skriver:Anders Lf6nnfe4ltFör 1601 dagar sedanc4ven om uvhpopsre4tten idag har en stark ste4llning i folks re4ttsmedvetande e4r det intressant att spekulera i vad mediaff6retagens he5rdhe4nta uppslutning bakom den kan leda till. Kanske fe5r det e4ven den laglydiga delen av befolkningen att ifre5gase4tta riktigheten i att ett fe5tal kulturproducenters intressen alltid ge5r ff6re den stora massan kulturkonsumenters. c4n se5 le4nge har vi inte sett mycket av en se5dan utveckling och mediabolagen har fortfarande ett moraliskt f6vertag. Men eftersom det verkligen inte e4r i deras intresse att ff6rlora det f6vertaget borde de antagligen anstre4nga sig lite mer ff6r att behe5lla det.

 • Verito
  11 januari, 2014 at 11:15

  Amanda skriver:Jag hc3a5ller med Ellen.. Hur gc3b6r man sc3a5 att det inte blir c3b6ver hleeea bilden? Dvs, jag vill att det ska vara helt vitt dc3a4r jag skriver inlc3a4ggen, hur gc3b6r jag det? Snc3a4lla svara!

 • Sumonto
  11 januari, 2014 at 16:20

  stina skriver:1. spardoiskt e5terkommande2. hejkamrat! vi e4r ju kamrater.3. f6hm. he4r, fre5n dagens och nere5t. pe5 den ff6rra: ingen aaaaning.bonus: jag heter stina och jag bor i uppsala

 • Sergey
  12 januari, 2014 at 18:58

  skriver:Hur gc3b6r man detta fc3b6r temat Simply Black?Stc3a5r sc3a5hc3a4r i kodmallen och om man c3a4ndrar bkgocraund eller color sc3a5 hc3a4nder inget:hr {background: #dadada;color: #dadada;clear: both;float: none;width: 100%;height: 1px;margin: .75em 0;border: none; }

 • Carlos
  13 januari, 2014 at 02:58

  skriver:Hej! varje gc3a5ng jag fc3b6rsc3b6ker att gc3b6ra en bakgrundsfc3a4rg annat c3a4n vitt sc3a5 fc3b6rsvinner som staknesbycgrukden. alltsc3a5 den som hc3a5ller i sjc3a4lva textenNc385GON SOM FATTAR? annars kan ni ju ba kolla bloggen!

 • Cayda
  13 januari, 2014 at 04:25

  Jenka skriver:Hej! Pc3a5 Fc3b6rhansgranska syns bdieln jag vill ha men nc3a4r jag sparat och gc3a5r in pc3a5 sjc3a4lva bloggen c3a4r det som fc3b6rut ;'(Vad c3a4r fel?

 • MBT Shoes Official
  24 januari, 2014 at 07:14

  Despite of her blunders, Phoebe, who was once the youngest supported her and encourage her to push through.

 • momniscient.net
  27 januari, 2014 at 10:20

  I’m not worthy to be in the same forum. ROTFL

 • health insurance gap
  7 februari, 2014 at 14:56

  Your website has to be the electronic Swiss army knife for this topic.

 • www.amendmentinsurance.com
  7 februari, 2014 at 15:19

  Thanky Thanky for all this good information!

 • www.nikeheelsdunksb.nl.ae
  20 mars, 2014 at 04:01

  occasionally sleepwear or nightgowns are rolled up as well as set kept in storage packages creating more a great deal of compartment period,

 • red bottom shoes
  20 mars, 2014 at 19:06

  The grouping is going to vote for the most powerful single perhaps the dress and bag,