Okategoriserade

Jag smäller av om han kallat MIG kändiskåt

Det här vädret är otroligt. Folk förändras när det är så här varmt och soligt, de går in i ”mallorca-mode” utan att ens fatta att de gör det. Trevliga, glatt tjoandes, hjälpsamma, förlåtande, förstående, det är knappt att folk muttrar över min barnvagn på bussen när solen skiner. Bra så.

Jag går inte ner och det gör mig helt galen. Jag har inte gått ner sen 14 mars. Inte ett gram har jag gått ner i det stora hela. Jag har gått upp och ner sen den 14 mars men i det stora hela väger jag lika mycket som jag gjorde när jag kom från Thailand. Det har gått 10 veckor sen dess och jag väger fortfarande ca 63 kilo. Alla säger att jag ser sååååå smal ut och att jag ska börja mäta istället för att väga men jag vägrar. Jävla skit. Det är sjukt svårt att hålla fokus när inget händer men jag fortsätter ändå. Såklart. Kämpa, kämpa, kämpa.

Jag fick höra att min exman hånat min medverkan i kampanjen för SOS barnbyar. Det är helt sjukt om det stämmer. Jag går på yoga, på samba, tar tennislektioner och joggar i naturen. Jag lever ett lyckligt stillsamt liv och har det jävligt bra. Jag läser inte ens tidningar längre ännu mindre lyssnar på Mix Megapol. Men idag fick jag sms om att min exman sagt att vi är ett gäng kändiskåta mammor som exponerar våra barn i nåt syfte. Jag ska kolla upp det här imorgon eller så kanske ni kan informera mig men jag hoppas VERKLIGEN inte att han har sagt så för då ska jag berätta för er vem som är kändiskåt och vem som horar för minsta lilla. Exakt hur det här går till ska jag berätta för er. Men först ska jag ta reda på om det verkligen kan vara så att den vandrande pinnen har uttalat sig om mig för då kommer jag att bli riktigt jävla förbannad. Jag börjar nämligen bli jävligt trött på honom och hans maniska ångesthets. Han kan fan behålla sin ångest för sig själv och sluta dra in mig i den. Vi separerade för över fem år sen, jesus låt mig vara tack. Men jag återkommer om det. Jag hoppas bara inte att det är sant det som jag fått höra idag.

Minns ni när jag och Alex var ett par? Gud va han skulle envisas om att gå på den där Elle-galan år efter år… ”Alla kreddiga modemänniskor går på Elle-galan Katrin, vi MÅSTE dit. Pontus Gårdinger, Gry alla att räkna med kommer att vara där vi MÅSTE dit. Appearance, gumman det är vad som gills in this city”, ha ha ha. Tönt.

Nu längtar jag efter Homeland. Vi hörs imorgon.

 

 

You Might Also Like

 • Mia
  22 maj, 2014 at 20:31

  Hahaha – ja han är kanske inte rätt person att döma någon annan som kändiskåt. Kämpa på med vikten, du vet att det kommer.

 • Sussie
  22 maj, 2014 at 20:33

  Jädrar va snygg du är på denna bild!!!

 • Anna
  22 maj, 2014 at 20:36

  Uttalade inte du dig i din podd att du hade en VÄLDIGT god relation till alla dina ex-pojkvänner/män? Får en känsla av något annat om man säger så. Pinsamt

 • maria
  22 maj, 2014 at 20:37

  Detta inslag av ”kändisbarn” ifrågasattes i Nyheterna kl.19.00.
  Alex och Amanda Schulman verkar vara toppenföräldrar till sina två gulliga barn.

 • Ingela
  22 maj, 2014 at 20:40

  Jag tror det är för att du börjat träna som du inte går ner i vikt till att börja med, för muskler väger mer än fett. Testa 5:2 eller ladda ner appen life sum och räkna kalorier. Ger garanterat resultat. Lycka till.

 • S
  22 maj, 2014 at 20:43

  Oj vad smidigt av han, om det nu är så. Då fick han smälla till både Katrin OCH sin svägerska Anitha i en och samma smäll – det var han nog nöjd med! Töntigt, han om någon är så sjukt pinsamt kändiskåt

 • Lot
  22 maj, 2014 at 20:54

  Woo hoo!

 • Runar
  22 maj, 2014 at 21:00

  Men vad är det som driver er som ville sälja Alex tandavtryck på Tradera?
  Det tyckte jag var ett märkligt drag.

 • TL
  22 maj, 2014 at 21:00

  Håret!! Snygg i håret så inibängen. Kör lite 5:2 så fräser det till i överskottet. Det kommer, men vet man blir galen av stillaståenden.

 • Sofia
  22 maj, 2014 at 21:02

  http://aplus.com/a/this-woman-wants-to-change-how-we-look-at-our-bodies
  Värt att posta en gång till, se och begrunda!

 • Helena
  22 maj, 2014 at 21:17

  Du har ju inte ens hunnit kolla om han verkligen sagt det, ändå vräker du ur dig en massa taskiga saker om honom. Det är väl inte schysst!!!!

 • Marie
  22 maj, 2014 at 21:25

  Det är sant! Jag hörde radioprogrammet och det var precis så han sa. Han låtsades inte kunna uttala ditt namn heller! Löjligt!!

 • Malin
  22 maj, 2014 at 21:27

  Haha han är en tönt tycker jag ! Du är ascool men han me tänderna är en råtönt ! Tur du bytte till bingo 😉

 • Hedda
  22 maj, 2014 at 21:29

  Det är de säkert men under äldsta dotterns första år hade Alex en pappablogg om henne med bilder osv. Och han pratar en massa väldigt personligt om sina barn (särskilt äldsta) i sin pod, vem de är kära i på dagis, om de har svårt att sova osv. Amanda har gjort modefotograferingar tillsammans med äldsta. Och båda har ställt personliga frågor om sina barn till podden ”Pampers Barnvagnspromenader” (som Amandas bolag producerar) under rubriken ”kändisfrågan”. Inget fel med något av detta, men man kan inte säga att de lämnar barnen utanför sitt kändisskap.

 • Åsa
  22 maj, 2014 at 21:30

  Hur kan muskler väga mer än fett? 1 kg fett och 1 kg muskler väger 1 kg, oavsett!

 • Gahh
  22 maj, 2014 at 21:34

  Fast frågan är om Katrin kan avslöja något om Alex kändiskåthet som han inte redan själv tjänat pengar på att älta öppet i pod, scenshow och blogg?

 • Johanna
  22 maj, 2014 at 21:35

  Åsa, det är inte så man menar när man säger att muskler väger mer än fett. Ska försöka förklara det här så simpelt så att till och med du förstår. 1 kg cement och 1 kg bomull, har det lika stor volym? Nej precis. Samma gäller muskler och fett. Går man ner i vikt och blir av med fett bli man smalare, bygger man samtidigt muskler, som tar mindre plats än fett så går man inte ner i vikt (beroende på hur mycket muskler man bygger upp). Det är simpelt. Btw, använd google.com nästa gång INNAN du lämnar en kommentar så slipper du verka dum.

 • Anna
  22 maj, 2014 at 21:36

  Haha, självklart är det så, men ser man till VOLYM så väger fett mindre än muskler. En kubikdecimeter muskler på kroppen väger alltså mer än samma mängd fett 🙂

 • Gnarles
  22 maj, 2014 at 21:39

  Ja men 1 kg fett tar mer plats på kroppen än 1 kg muskler.

  Eller du kanske skämtade om att du inte fattade skillnaden?

 • rosa
  22 maj, 2014 at 21:44

  Avundsjuk? Sandlådenivå!!!

 • Anneli
  22 maj, 2014 at 22:14

  Jag vägde 53kg innan jag blev gravid med min andra och gick upp till 73 kg. Det gick bra och gå ner till 60 kg men sen stannande de av lite. Men så har jag en kompis som jobbar på budo & finess och hon rekomenderade mig att äta fettförbrännings tabletter, som ej är farliga, dem hjälper kroppen att förbränna bort fettet i kroppen. Jag åt i 2 veckor och efter de så rullade de igång och blev så j- a nöjd. Inga farliga tabletter. De ökar fettförbränningen.

 • Fia
  22 maj, 2014 at 22:15

  Du är farlig……… 🙁

 • Anna
  22 maj, 2014 at 22:29

  Bra skrivet!

 • Marie-Louise
  22 maj, 2014 at 22:29

  Har du slutat med LCHF? Eftersom du inte går ner i vikt menar jag.
  Oj, vad smal och fin du var på bilden. Vilket tjusigt par ni var sen då. a
  Sen läste jag fel, jag trodde att det var din nuvarande kille som sagt så som du beskrev, haha. Tur att det inte var han iallafall.

 • Anna
  22 maj, 2014 at 22:39

  Det var väl ändå ganska fint sagt.
  Hon kände väl att det var så tills hon hörde om detta.

 • sara
  22 maj, 2014 at 22:54

  Det tar dock TID att bygga muskler och det gör man inte särskilt mycket eller snabbt genom att typ löpa och yoga… Katrin måste byta ”diet” LCHF kommer hon inte gå ner ett gram av den här gången eftersom hennes kropp har anpassat sig.

 • sara
  22 maj, 2014 at 22:56

  LCHF ÄR EN FUCKING LÖGN! VEM HAR INTE FATTAT DET?

 • M
  22 maj, 2014 at 23:04

  Nejdå! Hon har skrivit mycket dåligt om han innan vid flera tillfällen.

 • Anna
  22 maj, 2014 at 23:05

  Kan bero på din hypotyreos att du har svårt att gå ner i vikt. Kolla dina värden (Tsh, T4 och viktigast T3). T4 (=levaxin) måste omvandlas till det aktiva hormonet T3 i kroppen och extrema dieter leder till att den omvandlingen inte blir lika effektiv = lägre ämnesomsättning = svårt att gå ned i vikt. Lurigt det där för när det aktiva hormonet T3 inte omvandlas från T4 som det ska så stiger T4 och TSH sjunker och då vill läkaren sänka dosen, men då får du ännu mindre T3 och ännu svårare att gå ner. Lycka till!

 • Anna
  22 maj, 2014 at 23:05

  Tror Alex och Amanda slutade att visa och berätta om sina barn, visa sitt hem mm efter deras oerhört konstiga framträdande i Skavlan. Varför var dom där, jo för att berätta om hur transparenta och öppna de var i bloggar mm. Leif GW Persson skrev i en krönika att de var som två blåbär hos Skavlan.
  Du gör inte mycket reklam varken i bloggen eller på din insta. Har hört att Alex och Sigges publik ropar Tack If när Alex och Sigge uppträder tillsammans.
  Varför undrar jag, Allt handlar om att folk går på deras reklam kampanjer av olika slag. Amanda och Hannahs trogna publik går också på all reklam mm.
  Håller även med om att Alex har pratat om känsliga saker om sin äldsta dotter i sin podd som någon skrev om här ovan.
  Tycker din och Bingos youtubekanal med dina söta barn är hur gulligt som helst att titta på.

 • ej moderat
  22 maj, 2014 at 23:12

  Elle-galan, ja usch va fånigt….men praktiskt i alla fall om man vill smöra med andra kändisar.

 • Elisabeth
  22 maj, 2014 at 23:13

  Han citerade nog annars vad som sagts om reklamen för SOS barnbyar om man nu har öron att lyssna med… Så att…

 • Em
  22 maj, 2014 at 23:14

  Hahaha, och vem fan är han gift med nu??? Säljer sig för minsta sak. Måste hela tiden tjäna pengar på sitt företag hon har med sin syster. Så jävla less. På hela skiten. Och deras vin. Blaska.

 • Frida
  22 maj, 2014 at 23:20

  Kan tycka att han kan få ha en hållning till SOS projektet utan att du ska ta det personligt och se det som ett påhopp av en exman. Dessutom är det Bingo gjorde, som du var medhjälpare till, helt oförlåtligt. Jag mår illa över det varje gång jag tänker på det. Att lägga ut avgjutningen av hans tänder. Bland det elakaste och mest osmakliga jag någonsin varit med om bland er mediemänniskor. Hur tar man sig rätten till det? Hur sover man gott om natten? Skrattade du? Är ni så okänsliga. Det gör mig rädd att man kan vara så okänslig och angripande. Psykopatbeteende. Och du hissar upp dig över en åsikt om kändiskåthet och känner hämnlyst. Herregud!

 • maria
  22 maj, 2014 at 23:49

  Om jag inte missminner mig så slutade Alex Schulman att skriva om sin dotter i 2 års åldern.

 • Anna
  23 maj, 2014 at 00:19

  Nu har jag lyssnat på vad Alex sa och förstår igentligen inte vad han tycker om kampanjen och om de kändis mammor som har lagt ut bilderna på sina barn. Men det verkar som om han aldrig skulle kunna tänka sig att göra det med sina barn i i alla fall.

  Men att arrangera sådana bilder är väl igentligen inte konstigare än barn skådisar som gör dramafilmer med viktigt budskap eller dyligt. Bara för att det är kändismammors barn och inte barnstatister så verkar en del människor bli upprörda.

 • V
  23 maj, 2014 at 01:36

  Word!

 • Ellet
  23 maj, 2014 at 05:56

  Oj, han måste både ha blivit pappa och varit skrivkunnig tidigt. Nästan brådmoget skulle jag tillstå!

 • J
  23 maj, 2014 at 08:41

  😀

 • Lena
  23 maj, 2014 at 08:41

  Hej Katrin!
  Har akdrig kommenterat trots att jag läst din blogg senaste 7 åren, men när din exman hånar dig på det sätt han gjorde i Mix Megapol kan jag inte hålla tyst. Fast att Alex Schulman har hang ups på vissa personer är ju ingen nyhet. Kolla bara på Marcus Birro-grejen, år ut och år in, samma tjat. Och dig verkar han också ha en hang up på. Det är han som är pinsam, ingen annan. Att sitta i radion o låtsas inte kunna uttala ditt namn, patetiska lilla människa! Och att dessutom säga att bildne på Ringo, där han letar mat i sopor, om jag förstod rätt, skulle vara tagen samma dag, hemma hos er. Neej fyyy, han verkar ha stora problem din exman. Vore jag du skulle jag skita i det, han är inte värd mothugg. Det är ju det han vill, skapa debatt så hans namn kommer i rampljuset igen.

 • Lisa
  23 maj, 2014 at 08:42

  Kändisfotografen Bingo Rimér eftertaxeras på nästan 200 000 kronor av Skatteverket.
  Efter ett beslut i kammarrätten tvingas han att betala in skatt på inkomster från ett thailändskt bolag.
  – Det är som det är. Jag tycker naturligtvis att det är tråkigt och beslutet är baserat på felaktiga grunder, säger han.

  Mejla
  Skatteverket började granska Bingo Rimér efter en låneansökan för ett fastighetsköp 2010. Fotografen hade där bifogat ett arbetsgivarintyg från ett thailändskt bolag vilket fick myndigheten att misstänka odeklarerade inkomster.
  Skatteverket krävde honom inledningsvis på nästan 400 000 kronor för oredovisade inkomster 2009-2011.

 • Emma
  23 maj, 2014 at 08:50

  Testa Skaldemans-LCHF!
  Hade precis samma problem som du, att vågen inte rört på sig på veckor, men så startade jag med GI-noll & skaldemans & swosch så försvann 1,5 kg sen i måndags.
  Väger nu 59,5 & ska ner till 55 och jag tänkte lyckas att ta mig dit med hjälp av GI-noll. 🙂

 • eva
  23 maj, 2014 at 08:58

  Plus att Katrin är skyldig skatteverket över 200.000 kr efter att ha fuskat med bokföringen!!!

 • Selma
  23 maj, 2014 at 09:06

  Jag tycker att du borde köra med någon slags fasta. Antingen 16:8 eller 5:2. Jag kör 5:2 kombinerat med LCHF och ibland går jag ner 1kg i veckan, ibland 0.5kg och sist jag vägde mig hade jag gått ner 1.8kg på en vecka! Så börja med någon slags fasta. Tycker du 5:2 är för extremt så kör på 16:8 så ska du se att det börjar röra sig på vågen.. Det kan också vara så att du äter för LITE. Så du kan börja med att öka ditt matintag! Lycka till

 • Trött
  23 maj, 2014 at 09:35

  Tycker verkligen inte att Katrin har skrivit mycket dåligt om Alex! Jag har följt hennes blogg från start och minns att när Alex träffade Amanda och gick ut med att det var kvinnan i hans liv så skrev Katrin att hon tyckte det var för tätt inpå deras skilsmässa för att skriva så. I övrigt är det inga stora saker hon skrivit, til skillnad från Alex som dragit en del privata anekdoter om Katrin i sin pod (bla en väldigt kul fyllehistoria om när Katrin skulle ligga med Prins Albert el. linkande kunglighet). Plus att Alex väl utmålat Katrin som en ingrediens i hans dåliga och onda liv som ”monster” innan han träffade Amanda.

 • J
  23 maj, 2014 at 09:35

  fast borde du vara så hård mot honom i detta inlägg när du inte ens vet om det stämmer ännu? just saying.
  kämpa med vikten, allt rasar en vacker dag.

 • Hedda
  23 maj, 2014 at 09:39

  Han avslutade bloggen ”Att vara pappa till Charlie Schulman” ja, men han pratar om Charlie i sin pod nästan varje vecka. I senaste avsnittet av Barnvagsnpromenader är han med som ”veckans kändis” och ställer en fråga om hur han ska göra med nattningen av Charlie, den tar tydligen två timmar eller hur det var. Harmlöst men han ska inte komma och säga något om att använda sina barn i sitt kändisskap.

 • Cathrine
  23 maj, 2014 at 09:48

  Får man fråga vad de heter?

 • lynn
  23 maj, 2014 at 10:00

  bla bla bla… Jävla ordskräpsbesserwisser!!!

 • bb
  23 maj, 2014 at 10:29

  alla ni som skriver att hon inte borde skriva så elaka saker om Alex ? vadå tror ni att hon bara blir arg sådär antagligen så är det väl inte första gången han gör henne förbannad. och vafan hon gör med sitt liv har väl ingen annan mer och göra mer än en hennes nära och kära. blir så trött på dagens människor som bara tänker på sig själva och vad dom blir glad och mår bra av och skiter i vad alla andra känner och mår. hon har allt makt i världen och att försvara sig själv!!! tänk dig själv om du hade hamnat i samma situation… tänk inte en gång tänk några extra gånget innan ni säger gör något. En liten sak kan göra en människa sårad. Katrin du är bäst som du är. lev ditt som du alltid har gjort! Jag ser upp till dig ♡

 • bb
  23 maj, 2014 at 10:32

  Eva och Lisa! Har ni inget bättre och skriva än det här ? jävla idioter rent ut sagt

 • Vill bara påpeka
  23 maj, 2014 at 10:54

  Say what? Det här har jag missat. Tandavgjutning? När? Var? Hur?

 • laura
  23 maj, 2014 at 11:28

  Alex är avundsjuk över att han inte blev tillfrågad såklart. Du får ta hans påhopp som en komplimang för snacka om att kasta sten i glashus när han klagar på att exponera sina barn…

 • LI
  23 maj, 2014 at 13:18

  Alex Schulman!

  DÄR snackar vi = kändiskåt!

  Han och hans fru och hennes syrra … jisses, lika dåliga/kändiskåta alla tre!

  Jag läste hans frus blogg men ledsnade på all reklam och all dj-a skryt om ungarna OCH ”lille” mannen.

  EN FRÅGA till alla: är Alex och/eller Amanda osams med Calle och Anitha, inget skrivs om den ”goda” familjen längre.

  Gå på Katrin, jag vet att denna ”reklamkampanj” nyttjar ett enormt gott ändamål och jag ger alla mammor (och barn) som är med en stor eloge som faktiskt ställer upp för detta viktiga!!!

  Haha, NU tar väl Aschberg mig snart, men detta är ingen mobbing, det är liksom sanning från min sida sett 🙂

 • Camilla
  23 maj, 2014 at 13:34

  NU måste jag ta bladet från munnen. Alex har inte sagt ”att vi är ett gäng kändiskåta mammor som exponerar våra barn i nåt syfte”.

 • Pirjo
  23 maj, 2014 at 13:41

  ja vad heter de?

 • Anna
  23 maj, 2014 at 13:48

  Verkar inte som de umgås så mycket, i allafall inte Amanda och Anitha. Alex och Calle var ju väldigt tighta brorsor förut, vet inte om de fortfarande är det. Hur det nu ligger till med de fyras relation är för mig bara spekulationer, Alex umgås vad jag förstår det som väldigt mycket med Amandas fam och kanske lite mindre med sin egen. Men vem vet dom kanske är jätte vänner alla fyra 🙂

 • Camilla
  23 maj, 2014 at 14:00

  Hennes dotter heter , står det på nätet.

 • Safia
  23 maj, 2014 at 14:33

  Precis vad jg funderat på i flera månader! Där är nått fuffens, önskar någon kunnat gräva k det för jag vet att jag reagerat på underliggande budskap både hos anitha, och på H&As pod. De har pratat om jobbiga bråk inom familjen i en pod.

 • Anette
  23 maj, 2014 at 14:41

  Tror faktiskt att han fortfarande är kär idig Katrin.

  Amanda, visserligen ser hon bra ut men det slutar just där…..hon är som en stek där man glömt tillsätta kryddor.

  Så intetsägande att det nästan gör ont, fylld med ångest för iprincip allt.
  Hästgnägget har kanske tröttnat.

 • fanny
  23 maj, 2014 at 14:53

  ??????????????????????

 • jasmin
  23 maj, 2014 at 14:57

  Vad har hon gjort dig för ont, eftersom du hatar henne så. Hur väl känner ni varandra?

 • svea
  23 maj, 2014 at 15:00

  Hahhaha som en helt vanligt kommentar folk brukar skriva om Katrin. Fast det är klart man böhöver inte känna henne för att uttala sig negativt och idiotiskt

 • L
  23 maj, 2014 at 15:02

  Bloggkommentatorerna tar upp det här och dör skriver folk att han sagt nåt om Katrins son.

 • Frida
  23 maj, 2014 at 15:09

  http://moore.se/bingo/bingos-snapshots-1269. Här kan du se. Alex pratar också om det i en podcast i början av maj tror jag. Det blev och är fortfarande så sjukt illa berörd av det.

 • me
  23 maj, 2014 at 15:35

  Men sluta… Att han ens textar dig med kritik…
  Stå över honom! Be honom aldrig kontakta dig igen. Varför ska han? Ni har inga kids ihop.
  Är ni klara är ni klara… Är ni?

 • Frida
  23 maj, 2014 at 15:38

  Katrin! Du måste lyssna på alex och sigges podcast idag om du ska följa upp det här. Där pratar dom nämligen om precis Denver kampanjen och sin hållning till den. Jag tycker att Sigge har väldigt många bra åsikter och dessutom tar Alex avstånd från kritiken att mammorna skulle fejka sitt engagemang och bara vilka synas i media. Så hör på det innan du säger något mer. Fan hela megapol och radiogrejen är ju bara teater. De är karaktärer som säger saker för att provocera eller bara vad de vet att folk vill höra.

 • Åsa
  23 maj, 2014 at 15:43

  Visst är Calle Schulmans dotter också med i kampanjen…? Alex blev väl inte tillfrågad, därav hans reaktion 🙂

 • Anna
  23 maj, 2014 at 16:27

  Hur kan du veta att han inte blev tillfrågad?

 • lisa
  23 maj, 2014 at 17:53

  Meeen. Hur många har ens lyssnat?
  Sigge (Eklund) tog upp det och det var han som kritiserade hela grejen, ingen av dem sa något om kändishets utan Sigge ifrågasatte huruvida kampanjen hjälper eller stjälper SOS barnbyar.
  Alex var rätt passiv och upplevde det mer som att han försvarade mammorna

 • Cattis
  23 maj, 2014 at 18:05

  Katrin, tänk att du hade en sådan snygg man en gång i tiden. 🙂

 • Cattis
  23 maj, 2014 at 18:06

  skitsnack, han skulle aldrig exponera barnen på detta sättet…det har han och hans fru alltid varit tydliga med.

 • Johanna
  23 maj, 2014 at 18:58

  Dom pratade om det i deras podcast idag, tycker nog ändå att det var Sigge som lät negativ, Alex försvarade det hela lite.
  Lyssna på dagens avsnitt så för du höra själv.

 • HK
  23 maj, 2014 at 19:21

  Hade inte du problem med sköldkörteln? Min kompis har nämligen också det och fick barn i dec. Hon har också haft problem att gå ner o vikt efter grav men det visade sig att hennes värden var skyhöga efter förlossningen och behövde ändra medicineringen. Kroppen och hormonerna efter en graviditet kan ställa till det.

 • Kattis
  23 maj, 2014 at 20:15

  Till er som säger att Alex inte sa så mycket ang detta i sin pod, det som tas upp i detta inlägg handlar ju om vad Alex sa i Mix megapol igår morse. Barnsligt att låtsas att han inte kan uttala sin exfrus namn och hemskt att han pratar om Ringo på det där sättet. Att det skulle vara en helt vanlig dag för Ringo att leta mat i soporna.. Både Alex och Anders Timell betedde sig som arslen helt enkelt.. Och jag är inget fan av Katrin i vanliga fall, men jag skulle fatta om hon blir förbannad av det där.

 • Kattis
  23 maj, 2014 at 20:17

  Jo Anitha är m i kampanjen. Det har ju redan kommit ut..

 • Åsa
  23 maj, 2014 at 20:51

  Sorry Cattis, men så är det! Precis som Kattis säger 🙂

 • Kail
  23 maj, 2014 at 22:18

  Jag är inget fan av Katrin, hon är fan ond ibland men hon verkar i alla fall rak. Alex är en falsk jäcel känns det som. Ett ångestfyllt statussökande ytligt troll. Jag ska aldrig mer lyssna på Mix Megapol om de hoppar på ett barn där.

 • Kail
  23 maj, 2014 at 22:20

  Skitsnack, han exponerar barnen hela tiden genom att prata om dem i media. Han blev sur för att han inte blev tillfrågad.

 • S
  23 maj, 2014 at 22:22

  Tycker det är totalt onödigt av Alex att dra in Ringo i det hela. Han om någon borde väl veta att man inte drar in folks barn. För övrigt exponerade båda han och Amanda sina liv ganska enormt innan de fick kritik i skavlan. Någon vecka därpå slutade Amanda blogga. Så de fick väl lite ångest. Och nu verkar det tyvärr som de sparkar neråt på de som fortfarande valt att blogga. Så himla tråkig stil.

 • O.
  24 maj, 2014 at 01:18

  Så många kommentarer här som jag inte orkar läsa.
  Din text orkar jag inte ens kommentera heller.

  Det enda om slår mig, det är att varken du eller Alex ser det minsta lycklig ut i blicken på denna bild. Och vi har ju facit.
  Let it be.

 • Esmeralda
  24 maj, 2014 at 10:39

  Både Zytomierska och Schulman är kändiskåta. Det är same- same där. Man kan lätt läsa in att det finns ett önsketänkande från Zytomierskas sida att Schulman fortfarande skulle ha svårt att släppa henne. Jag tror nog inte att hon behöver oroa sig. Hon är nog släppt sedan länge. Jag uppfattar det mest som att Schulman upplever henne som ett pinsamt skelett i garderoben. Vilket ju är fullt förståeligt. Jag har alltid uppfattar det som att Zytomierska är den bittra av dem två, oavsett vad hon vill tillstå. Hur som helst, är det frågan om två mediamänniskor, barn av din tid. Som suktar efter bekräftelse . Som ägnar sina dagar åt oväsentligheter. Var och en exponerar de sig på sitt sätt. Inget upprörande i detta. Inom klubben av inbördes beundran applåderas säkert bägges tilltag. Men för oss andra faller alla deras tilltag tämligen platt.

 • heater
  24 maj, 2014 at 10:58

  Precis!

 • Camilla
  24 maj, 2014 at 13:26

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • linda
  24 maj, 2014 at 23:19

  Ohh mamma mia så snygg du är här, passar i den hårfärgen o frisyren. Men du skit i honom han är bara avis på ditt liv o att du har 2 söta barn o en bra man 🙂
  Bästa är att nonhalera människan bara. lol
  kram

 • claudia
  31 maj, 2014 at 02:25

  När jag ser den bilden så undrar jag varför du var tillsammans med honom. Ni matchar inte alls utseendemässigt. Du var ju så fräsch, medan herr Schulman ser ut som ett skämt (ursäkta).
  Jag tänkte ” han måste vara så j*vla tät” när satt hos tandläkaren för en massa år sedan och bläddrade i blaskorna där och såg en bild på er!!
  Jag lyssnade några avsnitt på hans podcast och förstår inte tjusningen med honom.
  En annan sak som jag funderat över är varför han hela tiden envisas med att säga att ” jag brukade stamma som barn”, han stammar ju fortfarande hela tiden!
  Ingenting fel med att stamma, det är det många som gör, men säg inte att du har slutat när vi alla hör att du inte lärt dig prata ordentligt än.
  Hälsa Schulman att han borde ta några lektioner i satsmelodier det borde fila ner hans stamning om han övar ordentligt. Stackaren!
  Jag fick en känsla över att han är en översittare av rang, men försöker dölja det, dock sipprar det här beteendet ut emellanåt i podcasten (lyssnade bara på 4 avsnitt så kan ha fel).
  Men han låter som en elak person när man hör honom i podcasten.

 • claudia
  31 maj, 2014 at 02:28

  Kan ni inte bara sköta er egen deklaration istället ladies!

 • Eve
  17 juli, 2014 at 12:08

  Jävlar vilken sjuk psykopat du är Katrin. Riktigt otäck. Inte end din ännu sjukare nuvarande man kommer stå ut med dig. Känner mig smutsig som ens tar mig tid att kommentera här. Om 10år kommer ingen veta vem du är mer än att du var ett pinsamt inslag i en smutsig ankdammsmediabransch.

 • EN DAG I ALEX LIV | säg att du skojar
  22 november, 2016 at 22:21

  […] https://katrinz.se/jag-smaller-av-om-han-kallat-mig-kandiskat ……………………………………………. […]

 • Lina
  6 september, 2018 at 19:45

  Du är fan snygg som du är! Men det kanske kommer om du fokuserar på annat. Som när man inte kan bli med barn. När man ger upp och fokuserar på annat så händer det :). Promenera!