Okategoriserade

Jag måste bli kissnödig

Om en halvtimme ska jag vara hos gynkan. Jag ska till en manlig idag, det har jag aldrig varit förut. Det kommer att kännas lite märkligt att sära på benen för en annan man men jag ska försöka se det som ett läkarbesök och tvinga bort det genanta i situationen. Jag ska på rutinkontroll så det är inget särskilt, eller egentligen ska jag dit för att jag har bokat tiden själv eftersom homeopaten Johanna rådde mig att kolla hur det står till i min livmoder. Efter kjejsarsnitt och infektion i livmodern, som jag haft, är det tydligen inte helt ovanligt att saker och ting inte växer tillbaka som de ska och det är ju såklart inget som man får veta utan som man måste ta reda på själv men det har jag ju nu gjort så det känns bra att bara kolla hur det står till i min kropp.

Inte nog med att jag ska till en manlig gynka så ska jag komma dit kissnödig så nu dricker jag vatten och kaffe som bara den. Men hur ska jag klara av att ligga i den där stolen kissnödig tänker jag… Fan om jag kissar på honom. Tänk om jag har cancer i livmodern? Det har jag säkert inte men tanken slår mig. Jag mötte alldeles nyligen en tjej i min ålder som hade cancer i livmodern. Om jag har cancer så ska jag göra en ”bucket list” och bara göra roliga saker tills jag dör. Får man inte tänka så här? Jag tror att det är bra att tänka så här ibland och inte ta livet och hälsan för givet. Jo men jag gör det. Nu ska jag svepa en kopp svart och sen gå till doktorn. Sen tackar vi av Cassandra som slutar hos oss för att återvända till sin skola. Jag har bokat bord på Brillo. Trevligt.

Nä nu vet jag! Jag sveper en Celsius!

 

You Might Also Like

 • SKÅNETÖSEN
  14 mars, 2013 at 12:06

  HÅLLER TUMMARNA ATT DE GÅR BRA KATRIN. 🙂 DE FIXAR DU, SOM ALLT ANNAT. SMAKLIG SPIS NÄR DE E DAX FÖR GO MAD. 😉 KRAMAR TILL EN ENERGISPRUTA AV HÖG RANG.!!! GO FOR IT.!!!

 • Linn
  14 mars, 2013 at 12:14

  Lite lätt övertaggad Skånetös?!

 • I
  14 mars, 2013 at 12:39

  SKÅNETÖSEN…..Speedad tjej…….!!??

 • Krister
  14 mars, 2013 at 17:33

  Varför dricker du Celsius?
  En totalt onödig produkt.
  Dyr och värdelös.
  Drick kranvatten!

 • Maria Mio
  16 mars, 2013 at 20:04

  fick en manlig gyn senast och det gick hur bra som helst. kände mig mer bekväm me en karl än en sur tant som jag haft tidigare som bara väser att man ska slappna av..haha

 • Camilla
  16 mars, 2013 at 22:58

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]