Okategoriserade

Jag kommenterar tillbaka till kommentatorerna

Jag får mejl om att bloggkommentatorerna har kommenterat min intervju i Värvet. Jag ska kommentera tillbaka på deras kommentar. Oftast gör jag inte sånt men nu fick jag lust att göra det. Mest för att de är okunniga och dåligt pålästa och när det kommer till att kommunicera ut felaktig information om LCHF-produkter som vi säljer så kan jag se att det kan vara värt det. Så här kommer deras kommentarer och sen min kommentar i fet.

När jag lyssnar på henne i Värvet så undrar jag om hon har blivit vinklad eller om hon är så osympatisk som hon framstår?

Jag har inte blivit vinklad utan det är precis så här jag är och vill framstå.

Ett par saker som provocerade mig:

1. Att hon ljuger om att det inte finns någon annan butik att handla LCHF-produkter på än hennes. Det finns en ännu bättre butik än hennes som heter LCHF-butiken som drivs av en oerhört kunnig kostrådgivare Ingela Jönsson. Katrin är inte kostrådgivare och har ingen koll på sina produkter. Hennes kokosolja som hon säljer dyrt är lika ohälsosam som silverpaketet man kan köpa billigt i affären.

En sak som du borde ha lärt dig efter att ha förföljt mig i alla dessa år är att jag aldrig ljuger. Jag har en drös tack-mejl från Ingela i Malmö då jag är en stor faktor till att hennes näthandel ökat så dramatiskt. Hon var den första personen som sponsrade mig med produkter och jag har gjort enormt mycket marknadsföring för henne genom åren. Både på nätet och i min första bok. Jag är inte kostrådgivare men jag stenkoll på allt som jag gör med och för LCHF. Jag har kunniga människor runt omkring mig och att jag skulle missa eller slarva med något som har med LCHF att göra kommer inte att ske. Hur mycket du än önskar det. LCHFklubbens kokosolja, ditt jävla bozo, är en raffinerad olja precis som Cocosas, Biooils och andra oljor. För att få bort smaken på kokosolja så måste man raffinera den. Sen att Ingela kallar det för deodorisering för att förvirra din lättlurade lilla hjärna är en helt annan sak. Det är samma sak. Det är inget ohälsosamt i det. Det är när fettet härdas (som det i silverpaketet) som det blir ohälsosamt. Läs på innan du uttalar dig. Tönt.

2. Att hon inte kan be kvinnan i SATS-reklamen om ursäkt och förstå att hon gjorde fel och att hon fortfarande tycker att hon har rätt när det var hon som kränkte kvinnan från början. SATS som hon skulle sätta dit vann på detta.

Det är SATS och kvinnan i reklamen som borde be mig om ursäkt. Sätt dig in i båda sidor innan du tar ställning. Men det är väl samma sak här antar jag. Du är inte påläst och hafsar ihop dina åsikter. Något av det första som jag fick lära mig när jag började blogga var att om man beslutar sig för att blogga om något som debatterats hårt så måste man ta reda på fakta innan man börjar knappa på datorn. Annars gör man bara bort sig så som du gör.

3. Att hon säger att all PR är bra PR. Det är fel. Katrin förlorade sin inkomst från bloggen när hon var tvungen att sluta på Finest och den inkomsten måste ha uppgått till minst 30000:-/månad. Alltså är inte all PR bra PR. Enkel ekvation.

Tror du på fullaste allvar att jag skulle göra något för 30 000 kr? Vilken värld lever du i? Tror du att jag skulle blogga i sex år för växelpengar? Det har inte gått en månad då jag tjänat under 100 000 kr på mitt bloggande då jag låg på finest. Då på sponsorer och arvode i kombination för att förtydliga och inte blotta finest. Jag förstår att du inte vill tro det men det var mitt beslut att lämna finest. Jag hade redan bestämt att jag skulle lämna finest flera veckor innan SATS-inlägget. Det var jag som rådde finest att jag skulle lämna och att det skulle göras genom att det ”kickade” mig. Jag har ingen prestige i såna här saker. Jag skiter i om folk matas med information om att jag fått sparken eller inte. Det var samma sak med Idol och TV4. Jag är 35 år gammal och anser inte att ett företag ska tappa inkomst bara för att det har en stökig medarbetare. Om finest inte hade gjort sig av med mig hade de inte sett till företagets bästa och jag kan garantera dig att jag fått flera chanser att ”lunga ner mig i min provokation”. Jag skulle aldrig göra det. Jag lugnar mig aldrig. Hör med Özz, såna som vi kan inte lugna oss. Vi vet inte hur man gör det. Tjänar du inte ens 30 000 kr på att blogga på Stureplan efter alla dessa år? Jag tjänade mer än det när JAG var på Stureplan och det var fyra år sen. Ha ha ha, you businesswoman you… Efter att jag lämnat finest och nu har helt fria tyglar att jobba med sponsorer så tjänar jag mer på min blogg än vad jag gjorde innan. Jag förstår att det är hemsk för dig att höra och jag ber om ursäkt för att jag gör det här mot dig, men jag är en affärskvinna det är vad jag är. Först och främst.

4. Att hon säger att hon inte vill vara omtyckt av folket. Det låter osunt. Vem vill inte vara omtyckt? Hon förtränger känslor och låtsas vara stark. När får Katrin vara en liten flicka och gråta ut?

Jag tror att det här har med självkänsla att göra. Hur ska jag förklara för att du ska förstå? Okej så här: Jag ser det som slöseri med tid att tjittatta med kreti och pleti. Du skriver att vi mötts vid ett tillfälle i nån TV-debatt och att jag var jättetrevlig. Jag minns inte ens att jag sett dig. Jag känner inte igen ditt ansikte när jag ser på din blogg och jag var trevlig mot dig för jag förväntas vara det när jag ställer upp på att medverka i en debatt. Om jag möter dig på Sturekompagniet så kommer jag inte att hälsa på dig. Jag kommer inte att känna igen dig. Så enkelt. Jag har inget intresse av dig. Och en annan sak. Jag pratade med psykolog för ett par veckor sen. En sån som insisterade på att få möta mig och som jag till slut inte orkade stå emot. Efter en timme sa han att han aldrig mött en person med bättre självkänsla och att jag borde skriva en bok om hur man lyckas med att må bra och känna ro i sin explosiva karriär. Men för all del antyd gärna att jag är svag och behöver gråta ut. Det gör alla som känner avundsjuka.

5. Att hon säger att hon bara är intresserad av att tjäna pengar. Det gör att jag inte kan ta åt mig hennes böcker som hon har skrivit, trots att jag är en hängiven LCHF:are, eftersom jag vet att det bara är pengar hon vill ha och att hon inte har intresse för det hon gör. Varför tar hon inte hjälp av någon som kan?! Det känns som om de som har ett genuint och brinnande intresse för lågkolhydratkost borde få ta hennes plats i litteraturen istället. (Jag menar inte mig själv nu utan vissa av mina kollegor som jag tycker är grymt duktiga.) Men bokförlagen tycker väl att Katrin säljer och det gör inte en äldre dam som inte har munläder. Eller? Rätta mig om jag har fel.

Det är bara jag som säljer LCHF-böcker på den svenska marknaden, visste du det? Visst de andra säljer några tusen ex av sina böcker men 50 000 ex är det bara jag som säljer. Vet du varför jag gör det? För att majoriteten av människor som läser mina böcker förstår mig och min äkthet. Jag är en entreprenör och jag kan tjäna pengar på vad jag vill. Det hade inte spelat någon roll om jag valt att tjäna pengar som börsmäklare, sälja skosnören eller bli ICA-handlare – JAG HADE TJÄNAT PENGARNA. Jag valde att tjäna mina pengar på LCHF för att jag brinner för det och för att jag får en ljuvlig kick av att hjälpa andra människor. Sen att det budskapet inte når din tröga skalle tar jag enbart som en komplimang. Jag vill inte att såna som du ska närma sig mina böcker. Du förtjänar den inte. Nu kom jag just på att den här bitterheten gentemot mig inte bara grundar sig i din intelligensnivå utan nu minns jag plötsligt att jag för länge sen tackat nej till att ställa upp i en intervju i nån tidning som du skulle starta. Hur blev det med den tidningen? You businesswoman you…

Jag tycker synd om Katrin som ljuger så för sig själv och jag tror inte längre på hennes stil. All PR är inte bra PR och om inte Katrin ändrar sig så tror jag tyvärr att det blir hennes fall. Provokation håller inte i längden.

Jag tycker synd om dig också vad-du-nu-heter. Och vad gäller PR så har min PR gjort att jag fyradubblar min omsättning på ett år. Sen att såna som du inte tycker om mitt sätt att göra det på eller mig som person – det gör mig inget. Med handen på hjärtat, svär på allt jag äger och har, inga kors bakom ryggen. Det är såna som du som bygger mig.

Har ni lyssnat på intervjun? Vad tyckte ni?

Här är intervjun för er att lyssna på!

 

You Might Also Like

 • Melanie
  10 juni, 2013 at 11:48

  Haha du är bäst!

 • haha
  10 juni, 2013 at 11:58

  Orkade tyvärr inte läsa dina svar. men hon hade några poänger.
  haha och varför skulle kvinnan i reklamen be om ursäkt till dig? HAHAHAHA

 • Storasyrran
  10 juni, 2013 at 12:03

  Skämskudde, jo visst. Pinsamt och vedervärdigt. Håller till fullo med bloggkommentatorerna. Du är en elak och egoistisk människa Katrin. Saknar empati. Pengakåt och bekräftelsebehov. Det är du i ett nötskal.

 • Alabama
  10 juni, 2013 at 12:36

  Alltså, rätt eller fel, påhopp eller kommentarer – skitsamma men HERREGUD vad otrevlig du är. Helt sjukt. Jag kan för mitt liv inte förstå varför människor medvetet är annat än snälla mot varandra?!

 • M
  10 juni, 2013 at 12:39

  Oj det märks att du är gravid. Jisses vilka hormoner som hoppar omkring i din kropp just nu:) Lev och låt leva.

 • Maria
  10 juni, 2013 at 12:52

  Den svenska avundsjukan:)
  Ja du Katrin det finns puckon i massor.
  Älskar människor som säger rakt ut vad dom tycker och tänker, och står för det.
  Det finns inte många av den sorten.
  Go Girl!

 • Jossan
  10 juni, 2013 at 12:54

  Hahahaahaaahaa! Dagens mest välinvesterade lästid! Jag kissar snart ner mig! Älskar när du sätter folk på plats!

 • Petra
  10 juni, 2013 at 13:00

  Du är så jävla patetisk. Om du tjänade 100 k på ditt ”bloggande” så lovar jag att aldrig läsa din blogg igen. Du är värd 10 kr Katrin.

 • J
  10 juni, 2013 at 13:00

  Katrin, jag gillar dig och din blogg! Bor inte i Stockholm men ska förmodligen dit i sommar, hur ofta är du i shopen? Vill ju träffa dig! 🙂

 • M
  10 juni, 2013 at 13:03

  Alla rövslickare Katrin tycker lika illa om er kanske till och med mer illa om er än om de som tjafsar emot henne:)

 • Emma
  10 juni, 2013 at 13:05

  Du är helt underbar Katrin! 🙂
  Älskar din starka självsäkerhet!!

 • Alexandra
  10 juni, 2013 at 13:11

  Du är bäst katrin !!!!!!

 • annayellowbanana
  10 juni, 2013 at 13:12

  hahahah word! så jävla härlig du är katten!

 • Joppe
  10 juni, 2013 at 13:14

  ”Ditt jävla bozo” hahahaha, jag älskar dig!

 • Szofia
  10 juni, 2013 at 13:32

  Jättebra intervju i Värvet! Får verkligen en bra bild av dig som människa och du är ju smart, rolig och sympatisk. Men vissa människor pallar helt enkelt inte andras framgång.

 • Pernilla
  10 juni, 2013 at 13:40

  Ha, ha jag är faktiskt road av dig Katrin. Du är vår tids clown, eller varför inte skäggiga damen! Jag tycker dock synd om er som på riktigt upprörs över henne. Gör inte det utan roas istället. Mycket roligare ju!

  Med hela det här inlägget märks det så tydliga narcissistiska drag att det hela blir smått komiskt. Inte minst detta raljerande över vad hon ”drar in” varje månad.

  Dessutom är det så uppenbart att Katrin är otroligt uppretad på den här ”vad-du-nu-heter” att det hela blir ännu roligare. För hade hon verkligen inte, alltså på riktigt då ra, brytt sig då hade hon inte snickrat ihop det här inlägget.

  Ha, ha, ha jag ser Katrin framför mig ligga på golvet och i ilska sparka med armar och ben som den jättebaby hon är. 🙂 🙂 🙂

 • M
  10 juni, 2013 at 13:45

  Ha ha jävla tönt!! Jag skiter väl i vad hon tycker om mig, JAG tycker oavsett att Katrin är helt överlägsen. Hon kör på det hon tror på det är hela grejen, något som du aldrig kommer förstå!

 • Sofie
  10 juni, 2013 at 13:52

  Bra svar Katrin! Håller helt med dig om att folk måste ta reda på fakta innan dom uttalar sig. Börjar bli jävligt less på alla som tror att dom ”kan” LCHF. Men många har ingen koll för fem öre..

 • Empo
  10 juni, 2013 at 13:54

  What? Jag förstår att du pissar ner dig när du har noll koll. Satte hon nån på plats? Missade jag helt isf

 • Esmeralda
  10 juni, 2013 at 13:54

  Jag också! Och just nu säger jag att du är en bajskorv. Visst är jag bra? Ärlig och rak.

 • Esmeralda
  10 juni, 2013 at 13:57

  Näe . Tur att du är så skarpsynt .

 • Pernilla
  10 juni, 2013 at 13:58

  Stämmer inte. Anna-Maria på Bloggkommentatorerna kan allt som har med LCHF att göra. Lägg därtill att hon är en mycket sympatisk och ödmjuk person med sund självuppfattning. Ganska bra egenskaper om du frågar mig 😉

 • M
  10 juni, 2013 at 13:59

  Tönt är man då man försöker apa efter någon annan Lilla misslyckade Katrinz nr 2:)

 • M
  10 juni, 2013 at 14:00

  Tummen upp för det inlägget

 • Gittan
  10 juni, 2013 at 14:10

  Jag finner det intressant att varje gång man mottar kritik så börjar man gasta om att folk är avundsjuka. Varenda gång.

 • Pernilla
  10 juni, 2013 at 14:21

  Håller med, det är intressant. Istället för att analysera vad som ligger till grund för kritiken, e v ta till sig vissa delar av den och försvara andra, är det enklare att hävda denna avundsjuka. Förmodligen är det också en önskvärd tanke, att ”alla är avis på mig.”

  Ofta tas också den s k svenska avundsjukan upp i den djupsinniga analysen kring varför folk kritiserar. Av hela jordens miljarder av människor, så är det endast i lilla Svedala som vi är avundsjuka. Ja tydligen är det så 😉

 • britt
  10 juni, 2013 at 14:37

  PEACE&LOVE♥

 • Caroline
  10 juni, 2013 at 14:39

  Katrin är grym! Och de vet vi. Släpp avundsjukan nu och skapa er ett liiiiv:) Keep om beeing u Katrin:)// Carro

 • Filippa
  10 juni, 2013 at 14:40

  Haha Burn!

 • Latrin
  10 juni, 2013 at 14:43

  Tummen upp!

 • Annelie
  10 juni, 2013 at 14:45

  Well done!!! 🙂 🙂

 • Angelika
  10 juni, 2013 at 15:02

  Du är grym Katrin . Älskar att du säger vad du tycker och tänker. Finns för några som dig! GRYMT..

 • Sofie
  10 juni, 2013 at 15:25

  Grymt inlägg! 🙂 du är bäst! Stolt bloggläsare.

 • M
  10 juni, 2013 at 15:26

  Precis…

 • M
  10 juni, 2013 at 15:28

  Ha ha hur många M finns det här egentligen? Dags för mig att byta nick…jag är definitivt inte M ovan som tycker att Katrin är ”helt överlägsen”!! Herregud….stackare

 • M
  10 juni, 2013 at 15:33

  Så det är bara bräkande får och medhållande människor utan åsikter eller kritiskt tänkande som har egna liv? Skulle nog säga tvärtom. Fast du förstod inte hur jag menade, eller hur? Hängde inte med?

 • Camilla
  10 juni, 2013 at 15:35

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Tessie
  10 juni, 2013 at 15:39

  Haha, jag bara älskar dina svar! Ännu roligare är det att se alla arga bittra mellanmjölkssvartsjuka kommentarer. Fortsätt så Katrin!

 • carina
  10 juni, 2013 at 15:40

  Jag har skrivit det tidigare, men det tål att skriva igen. Du är helt underbar! Går din egen väg o struntar i vad andra tycker. Sen är du ÄRLIG och det behövs sådana som du, som bloggar.

 • Kjerstin
  10 juni, 2013 at 15:48

  Katrin tål inte att någon säger emot henne. Därav detta inlägg.

 • mini
  10 juni, 2013 at 16:00

  Anna-Maria på Bloggkommentatorerna är inte direkt sympatisk i det inlägget!

  Det hon gör är att hoppa på Katrin å det grövsta!

  A-M är en kvinna som käkar LCHF, ja, går hon ner i vikt?

  Inte vad jag har sett, men kanske går hon på LCHF för det är bra mat (?)

  Jag reagerade starkt på det A-M skrev eftersom Bloggkommentatorerna brukar vara snudd på ”mjäkiga” men i det inlägget kom storsläggan från A-M fram.
  På ett mycket negativt sätt.

  Bra responerat Katrin, jättebra! Eloge till dig.

 • Maria
  10 juni, 2013 at 16:02

  Det är skillnad på att vara rak eller hålla sig till sandlåde nivå:)

 • Susanne
  10 juni, 2013 at 16:33

  Njaeee, hon kan knappast allt om LCHF du, det finns stooora luckor där att fylla!!!

 • sofie
  10 juni, 2013 at 16:37

  Det är värst vad du vill betona hur oviktig Anna-Maria är för dig, samtidigt som du lägger ett lååångt inlägg på att svara henne.

  Vad är det för psykolog du gick till som gjorde ett sådant uttalande efter endast en session. Var det en legitimerad psykolog (vet ju att du annars gillar icke-vetenskaplig ”vård”)?

 • sofie
  10 juni, 2013 at 16:41

  Vet du vad. Alla kritiserar inte andra pga svartsjuka. Om jag hade vaknat och upptäckt att så många människor fann mig så odräglig och osympatisk som vi tycker att Katrin är, då hade jag hoppats att det bara var en hemsk mardröm – oavsett hur många slantar som hade funnits på kontot.

 • Orvar
  10 juni, 2013 at 16:59

  Ja du, Katrin, du är väl helt enkelt den perfekta människan. Jag och Sveriges Psykologförbund böjer oss ödmjukt och avundsjukt för din överlägsenhet.

 • Erica
  10 juni, 2013 at 17:25

  Hmmmundra vem det är synd om? Du verkar rätt kluven m alla inlägg åt olika riktningar! Vet du inte vilken sida du ska välja eller? Synd? Ja om dig som inte verkar ha en egen åsikt!!

 • Alicia
  10 juni, 2013 at 17:36

  Fyfan va jag älskar dig Katrin! så jävla outstanding! Ändra aldrig på dig, gå din egna väg. Kärlek till dig!

 • M
  10 juni, 2013 at 18:03

  Katrin går inte sin egen väg utan hon är som en lerbit som blivit formad av andra. Först sin första pojkvän och det gänget sedan har hon bara formats vidare för att passa in.

 • Åsa
  10 juni, 2013 at 18:04

  Intervjun var bra! Du framstod som en skön lite egocentrisk tjej med huvudet på skaft.

 • M
  10 juni, 2013 at 18:05

  Den som skriker högst och längst är oftast den mest osäkra personen av alla.

 • Linnea
  10 juni, 2013 at 18:21

  Bloggkommentatorna har blivit så elaka. Uppfattade inte dom så förr. Men det var dom kanske då också som jag missade. Håller med dig Katrin.

 • Hanna
  10 juni, 2013 at 18:33

  Förutom att du Katrin är så fruktansvärt vidrig (det finns en gräns för vad man skriver till andra människor) och inte alls kan ta åt dig av konstruktiv, relevant kritik så är majoriteten av dina läsare uppskattningsvis typ…. 13 år? HAHA scrolla bland kommentarerna och se vad dom som försvarar dig skriver och hur!? Säger något om nivån på det du gör. Ingen vettig psykolog skulle uttrycka sig på det viset. De flesta skiter i vad du tjänar, få avundas dig. Sluta vara elak.

 • Kajsa
  10 juni, 2013 at 18:40

  Stackars stackars dig KZ som mår så dåligt och är så olycklig, trots att du har en liten fin pojke och nu väntar ytterligare en. Varför kan du inte försöka se lite ljusare på tillvaron och inte måla allt i svart hela tiden……….

 • Anna
  10 juni, 2013 at 19:23

  Dina svar till bloggkommentatorerna va det löjligaste jag läst. Du framstår som en tjurig barnunge.

 • Angelina
  10 juni, 2013 at 19:41

  Att vara stark är inte
  att aldrig falla
  att alltid veta
  att alltid kunna
  Att vara stark är inte
  att alltid orka skratta
  att hoppa högst
  eller vilja mest
  Att vara stark är inte
  att lyfta tyngst
  att komma längst
  eller att alltid lyckas
  Att vara stark är att
  se livet som det är
  att acceptera dess kraft
  och ta del av den
  Att falla till botten
  slå sig hårt
  och alltid komma igen
  Att vara stark är
  att våga hoppas
  när ens tro är som svagast
  Att vara stark är
  att se ett ljus i mörkret
  och alltid kämpa
  för att nå dit.

 • Maria
  10 juni, 2013 at 19:41

  Du är bäst som vanligt! Kommer aldrig sluta läsa din blogg.

 • Sandra
  10 juni, 2013 at 19:46

  You go girl!

 • Karin
  10 juni, 2013 at 20:33

  Fan ja behöver hyra in dig upp hit till norra Värmland för här behövs en del sättas på plats och ja tror fan du skulle lyckas me de!!!:) de här va ju bara för jävla bra!! Haha ja skrattar så ja nästan skiter ner mig haha va kul. Snälla kom hit ja behöver dig! Ja har inga pengar men du gubben och ungarna får husrum mat och trevligt sällskap i underbar natur haha fast först ska ja köra dig runt till ett par st haha detta vore min dröm 😉 fan att du bor i fjoll träsk!;) kram roliga Goa du<3

 • anja
  10 juni, 2013 at 20:39

  I Paow inlägg nämner hon INGEt om att det är NÅGON som har hämt att hennes blogg är på väg ner. Du nämner detta enbart för att DU vet att det var en annan skvallerblogg (SB) som hämnde det! 🙂 Fuck on you! 🙂 Puss.

 • Johanna
  10 juni, 2013 at 21:22

  Läs istället!

 • Johanna
  10 juni, 2013 at 21:23

  Otrevlig eller rak och ärlig?

 • Johanna
  10 juni, 2013 at 21:23

  Hormoner? Då har hon varit gravid konstant då. 😉

 • Lovisa
  10 juni, 2013 at 21:30

  Men vad har Katrin åstadkommit för världen? Ärligt?
  Hon har gjort sig känd på elaka blogginlägg..
  Kom igen… Något bättre kan du komma med, Katrin

 • Rebecca
  10 juni, 2013 at 22:02

  R E S P E C T 🙂

 • Nathalie
  10 juni, 2013 at 22:30

  Oavsett vem som har rätt i sin sak eller ej sjönk du som en sten precis..att en vuxen kvinna, i din ålder, inte kan svara för sig på ett ordentligt sätt, men i stället som en fjortis? Extremt pinsamt…

 • Emma Hå | shoes and beyond
  10 juni, 2013 at 22:30

  Vissa av oss ser det som vår plikt att bekämpa otrevliga människor som använder sig av härskartekniker, påhittade fakta och personangrepp för att bevisa sin egen inbillade förträfflighet, vare sig vi är avundsjuka eller inte.

  //Emma Hå

 • Esmeralda
  10 juni, 2013 at 22:32

  Är det inte lite whitetrash att framhålla hur mycket pengar man har? Det finns väl ingen med intellektuellt kapital ( och då menar jag inte guldtackorna på banken) som i tid och otid pratar om hur mycket de tjänar? Trodde det bara var Joakim Von Anka och 14- åringar på Gotland som häller ut champagne över bardisken som tycker att pengar i sig är sådär spännande.

 • Emma Hå | shoes and beyond
  10 juni, 2013 at 22:39

  Att ställa hånfulla frågor om någons ekonomi istället för att svara på frågan varför man gav upp sig egen lön är knappast att vara rak och ärlig, det är snarare att slingra sig. Eller att försvara sin lögn angående att hon är den enda LCHF-butiken med att säga att hon har den största, say what?! Hur är det ens samma fråga? Jag läser inte Katrins blogg i vanliga fall, men om det är så här hon skriver alla sina inlägg så är jag glad att jag sluppit undan denna dynga. Varför hetsa upp sig så mycket om hon inte bryr sig? Känns något kontraproduktivt…

  //Emma Hå

 • B
  10 juni, 2013 at 22:46

  Hela du är ett vinnande koncept Katrin – hade du inte varit det så hade inte en människa läst din blogg och det vet vi ju alla att så inte är fallet.

  Och varenda kommentar och varenda besökare, vare sig det är en ”lover or a hater” är en liten signatur på att det jag skrivit är sant.

  Hade du inte gått hem i stugorna så hade ingen brytt sig – inte heller den där människan som yttrat sig om dig, någonstans så tar du plats i hennes liv – på vilket sätt är ju skit samma. 🙂

  Lycka till med lille babyn!

  Kram -B.

 • Achmed
  10 juni, 2013 at 23:10

  Har inte fettdoktorn släppt en bok innan dig på den svenska marknaden? *förvirrad*

 • indira
  10 juni, 2013 at 23:21

  När människor kommenterar om en på ett fult sät då ligger det avundsjuka bakom…Rätt åt henne med dina svar…Livet är hårt!

  Din blogg katrin är fan ”ursäkta” den enda som jag läser..herregud jag läser typ allt…Du skriver så bra..

  Man måste älska det man gör speciellt om man är entrepenör för att orka driva allt framåt…

  fortsätt så…

 • Malin
  10 juni, 2013 at 23:28

  Hej,

  Lyssnade på poden med dig från Värvet när jag var och tränade och jag tyckte du var lika bra som alltid. Tyckte det var mest intressant när du pratade om att det alltid är samma människor som klagar och uttalar sig och vi andra rycker på axlarna. Det stämde in så klockrent att jag bara kände att jag måste lämna en kommentar för första gången. Grattis till barn nummer 2 och bara gasa!

 • M
  11 juni, 2013 at 00:11

  Skratt den var bra

 • linn
  11 juni, 2013 at 00:17

  Åh, ”bozo” det var fan inte igår jag hörde. Underbart!

 • M
  11 juni, 2013 at 00:18

  Katrin borde lyssna titta och LÄRA av Jan Guilou http://www.youtube.com/watch?v=HDw33iLMKS8

 • Alexandra
  11 juni, 2013 at 00:38

  BK har fått hybris det senaste året.

 • Alexandra
  11 juni, 2013 at 00:39

  BK är väl fan lika låga?

 • SweTex
  11 juni, 2013 at 01:22

  Jävligt bra sagt, Emma Hå.

 • polly
  11 juni, 2013 at 03:00

  Det finns olika sorters självförtroende och även något som kallas självkänsla. Jag tycker att det verkar som att du Katrin har bra självförtroende men självkänsla är jag inte lika säker på att den finns där. Om vore ensam , utan barn, utan man, utan vänner, utan pengar och utan jobb vem är du då? Skulle du vara lika nöjd med dig själv då?

  Det enda jag kan säga är att jag skulle byta alla pengar i hela världen mot att slippa ha så mycket ilska inom sig som du.
  Om alla vore lika otrevliga som du vore det en hemsk värld.
  Jag hoppas att du är lycklig på riktigt och att du kanske kan kämpa på med att göra andra människor lyckliga också. Var en medmänniska.

 • anna
  11 juni, 2013 at 06:19

  Jag tycker inte att Katrin är otrevlig utan hon verkar bara rejält irriterad på den där människan. Vilket är helt förståeligt.
  MEN jag håller med om flera andras kommentarer här: Katrins inlägg var skrivet som av en 14-åring, det hela känns lite gränslöst och det hämmar trovärdigheten.
  Å andra sidan är ju KZ gravid nu så det gör ju sitt till…

 • Jenny
  11 juni, 2013 at 08:12

  Äh, den där patetiska bloggkommentatorn hoppar ju på folk till höger och vänster bara för att öka trafiken till sin egen sida. Först ett elakt påhopp på Skaldeman, förra veckan var hon på PrimalscienistaMartina och nu var det din tur att få en släng av sleven. Antar att hennes bitterhet beror på att hon inte, som ni har, lyckats göra sig ett namn inom LCHF…. Patetisk är vad hon är!

 • M
  11 juni, 2013 at 08:27

  En gång i tiden så ordnade hon en insamling till familjer som inte kunde ge sina barn julklappar och då trodde dumma jag att hon vuxit upp blivit medkännande och godhjärtad men så fel jag hade………

 • M
  11 juni, 2013 at 08:29

  Man kan säga vad man tycker och tänker utan att göra påhopp på andra. Det brukar man ha lärt sig då man blivit vuxen.

 • M
  11 juni, 2013 at 08:32

  Avundsjuka handlar inte det om att en person har något som man vill ha och beundrar och som man själv inte har? Berätta vad har jag och andra att vara avundsjuk på när det gäller Katrin? För jag har ingen aning

 • M
  11 juni, 2013 at 08:33

  Klokt och sannt

 • Emmie
  11 juni, 2013 at 08:50

  Inte ens forskare kan allt om LCHF än. Ge den forskningen 10 år till så ska vi se hur ”fantastisk” den är.

 • Emmie
  11 juni, 2013 at 08:52

  De som automatiskt antar att kritik betyder avundsjuka har uppenbarligen inte upplevt ”uppsatsventilering” på universitet.

 • Sofia
  11 juni, 2013 at 09:56

  Alltså Katrin, ibland verkar du vara en vettig människa och du är ju verkligen framgångsrik vilket är roligt men när du svarar på grejer med ”tröga skalle” ”tönt” så låter du bara som en ointelligent, stridslysten och barnslig gaphals! Och att raljera med att 30 000 kr i månaden är växelpengar för dig…inte så trevligt faktiskt.

 • Pernilla
  11 juni, 2013 at 10:57

  Det är faktiskt tragiskt att se att du inte kan se skillnaden mellan kritik och elakhet. Har du inte läst dina läxor däka? Kanske skolkat dig genom skolgången helt och hållet?

  Den text du ser här ovanför, skriven av Katrin, den är en rakt igenom elak, bitter och raljerande text. Det Anna-Maria har skrivit är kritik. Rätt eller fel. Det är fortfarande en kritisk text.

 • Angelika
  11 juni, 2013 at 14:05

  Fast nu handlar det ju om att Katrin även hon har blivit påhoppad. Hon säger ju bara sanningen om sig själv och lite där till! Fattar inte ens varför folk som har så mkt emot Katrin är här inne och läser!?!? Jag läser inte andras bloggar för att jag tycker dom är de ena eller de andra. Men de verkar dom flesta göra här inne. Gottar sig i andras liv och gör tumult bara för att ni själva kanske önskar att ni vågade säga vad ni tycker och tänker och blir irriterade på en person som är starkare än er personligen.. WORLD!

 • M
  11 juni, 2013 at 14:24

  Nej där har du fel. Jag skulle absolut inte vilja säga till en person att han eller hon är fet eller är dum i huvudet eller något annat sårande. Vad skulle jag vinna på det? Och enligt mitt tänkande så finns det inte dumma personer utan det finns kunskaper och situationer som den personen inte är så bra på men så har den personen antagligen kunskaper inom områden jag inte är så bra på. En person kan vara fet men ha världens vackraste ögon vad ska jag då välja att se och inrikta mig på att hon/han är fet eller de vackra ögonen? Jag går in här och läser för att jag varje dag tror och hoppas att Katrin kanske kanske har slutat med sina elakheter för hopp det har jag om alla.:)

 • M
  11 juni, 2013 at 15:53

  Men KATRIN du är för bra för att vara sann. KRAM från en i många år trogen 24-åring från Uppsala!

 • Py
  11 juni, 2013 at 19:20

  Svartsjuka handlar det ju inte om, möjligen avundsjuka… det är 2 olika ord, och dom betyder olika saker.
  Och vi är faktiskt en hel del människor här som gillar Katrin.
  Vi tar inte åt oss av hennes provocerande, hennes ord är inte lag, hon har kanske inte rätt alltid,men hon är skön! Den dagen jag inte tycker det längre, så kommer jag att sluta komma in här. Föreslår att ni hittar någon som ni gillar istället för att komma hit och kräkas otrevligheter.

 • Py
  11 juni, 2013 at 19:22

  ???

 • Py
  11 juni, 2013 at 19:25

  Läs igenom dina inlägg innan du skickar dom. Det går ju knappt att förstå vad du menar!

 • Py
  11 juni, 2013 at 19:31

  Varför bryr du dig? Varför retar det dig? Det är ju bara ord! Ta inte åt dig av allting som skrivs i en blogg, den skrivs ju många gånger för att provocera.

 • Sofia
  12 juni, 2013 at 00:06

  Att tycka att man inte kan bry sig om ord är väl lite…konstigt? Varför bryr du dig om min kommentar? Jag brydde mig för att jag tycker att det är synd att en framgångsrik, supereffektiv och smart på eh…vissa sätt framställer sig så barnslig och ointelligent i hennes svar på kritik.

  Och det där med växel pengarna får mig faktiskt att må dåligt, jag är civilingenjör och tjänar en bit över 30k och är skitnöjd med det men Katrin fnyser över att det är växel pengar! Det fick mig att känna mig…värdelös.

 • Paula
  12 juni, 2013 at 19:16

  bara på adlibris finns väl ett trettiotal lchf böcker… så vad menar hon ??

 • Paula
  12 juni, 2013 at 19:23

  enligt vissa sidor på nätet så står det att katrin tjänade ca 280000 , på bloggandet, då hon låg på finest. hon kanske bara bloggade 2 och en halv månad då ?

 • Hanna
  12 juni, 2013 at 23:21

  Haha man kan inte annat än att älska dig Katrin! Starkare, ärligare och roligare kvinna får man leta efter i sverige. Fortsätt vara du, det är du bäst på! 🙂

 • Jenny
  16 juni, 2013 at 18:04

  Det är skillnad på att vara otrevlig och rak och ärlig. Katrin är otrevlig. För en del saker hade hon kunnat skriva annorlunda, men viljan eller kunskapen att göra det verkar inte finnas så därför antar jag att inlägget är skrivet i affekt.

 • Jessica
  28 juni, 2013 at 11:54

  BLOGGKOMMENTATORERNA!? Är det ett skämt..?! Vad är det för jävla sysselsättning..? Jävla bitterfittor som inte har någon seriös väg att få utlopp för sin bitterhet..? FY FAN VILKA FULA IDIOTER!!!!!! Du är så jävla bäst Katrin!