Okategoriserade

Jag kom på det!

Jag tänker mycket, tänker ni mycket? Vad kan jag göra för att tjäna mer pengar är det mesta jag tänker på men jag tänker även på vad kan jag göra för att få ett smidigare liv, vara mer effektiv, hitta på roliga produkter – det tänker jag jättemycket på. Vad kan jag göra som är hälsosamt och som folk kommer att uppskatta och köpa! Imorse när jag var ute och sprang kom jag på en sak. En ganska viktigt sak tror jag. Vår brödmix som är en fantastisk produkt säljer inte i närheten av så mycket som till exempel vårt knäckebröd. Visst jag förstår att orsaken är att knäcket är en färdig produkt som man stoppar i käften och njuter av bums men kom igen brödmixen blandar du med vatten och kastar in i ugnen och sen har du färskt bröd hemma. Formen medföljer i paketet. Jag har tänkt jättemycket på på den här brödmixen jättelänge för jag kan inte förstå varför den inte säljer bättre än vad den gör. Jag tror att jag kom på det idag.

Folk är inte upplysta. Jag har gjort ett dåligt jobb med att informera om den här produkten så jag kommer från och med nu att lägga allt mitt krut på att informera er om en otroligt bra produkt som vi dessutom nu sänkt priset på så det kan man heller inte skylla på.

LCHFklubbens brödmix är gjord av mandelmjöl, sesamfrön, linfrön, pumpafrön, psylliumfrön, äggpulver, mjölkpulver och nu hör och häpna det var nämligen det här som fick mig att fatta storheten med den här produkten! Proteinpulver. Vi tillsätter ett bakprotein i mixen som heter Bakepro. Det här brödet har alltså inte bara fem gram kolhydrater per hundra gram (strikt LCHF) det är även extra proteinberikat. Det vill säga det mättar bättre och är grymt bra för alla som tränar på något sätt. Nu jävla ska ni fatta!

Köp brödmixen här!

brödmix

 

You Might Also Like

 • ey
  16 oktober, 2014 at 11:35

  Jag tänker ofta på hur egotrippade människor är. Hur egentligen ingen bryr sig om någon annan om man ej har någon direkt anknytning till personen (som familj, vän..). Att dom flesta bara gör något för någon annan eller ”bryr sig” för att få någonting tillbaka, någon makt av något slag. Att man inte t.ex. skänker pengar för att man egentligen bryr sig så mycket om den man skänker pengarna till, utan för att den som skänker får känna sig som en bättre människa (eller göda egot om man säger så). Om någon tar livet av sig så uttrycker folk som herregud stackars familj bla bla bla.. men tur att det inte var JAG som drabbades. Dom allra flesta är sjukligt egotrippade. Vi är få som VERKLIGEN kan förstå hur en annan kan känna sig. Det tänker jag mycket på. Hur samhället uppmuntrar till elakhet och arrogans – till makt. Och sen klagar man på att brott begås. I mina ögon begår alla brott som ens tänker något elakt om någon annan. Önskar världen kunde bli mer sensitiv och lyhörd till sin omgivning – både mot djur och natur och sina medmänniskor. Människan har i mina ögon fått ett kallt hjärta – för man har förlorat kontakten med naturen – våran naturliga miljö. Och en sista sak jag vill säga. Det ekonomiska systemet som vi har är INTE en universiell sanning. Inte heller samhällsstrukturen som vi har byggt upp!

 • Jag
  16 oktober, 2014 at 11:53

  Jag tycker att du är lite för egotrippad nu, bloggen börjar tappa färg, reagera, tänk efter på vad som skrivs om dig/till dig…många reaktioner i går ….. Du bara snackar, fett , dina produkter……
  Se lite djupare…
  Gillar annars din blogg, men nu börjar den bli färglös…

 • sara
  16 oktober, 2014 at 12:03

  Tycker 59:- är för dyrt för en limpa bröd. Ja menar nästan 60 spänn för en limpa som man måste baka själv?!
  Sänker du priset till under 40:- så köper jag 5 paket, det lovar jag:)

 • Madeleine
  16 oktober, 2014 at 12:09

  Får jag komma med en idé?! Skulle ni inte kunna ha några färdiga limpor i dina butiker så kan folk köpa en färdig limpa, istället för att behöva gå hem och baka den själv även om jag håller med dig om att det är löjligt enkelt. Du skulle kunna testa det under en vecka.

  Madde

 • DeMarkey
  16 oktober, 2014 at 12:31

  Gud så mycket hack och gnäll det är. Hoppas det går bra, att det går bra för dig och dina ideer, att du blir mer rik och lyckas med allt du vill.

  Ha en bra dag!
  Kram <3

 • Tove
  16 oktober, 2014 at 12:37

  Jag vet varför den inte säljer. Köpte för ett halvår sedan via nätet och fick inkl frakt betala ca 150:-. När brödet kom var formen pytteliten, ungefär 1/3 av ett normalbröd. Gott var det absolut, men både jag och familjen skrattade åt mitt köp.

 • NinaKatarina
  16 oktober, 2014 at 12:41

  Dom fattar nog inte att när du bakat brödet så skivar du det och stoppar det i frysen, det blir dyrare än bullar.
  Jag älskar mitt bröd 🙂

 • Mi
  16 oktober, 2014 at 12:42

  Brödet är vansinnigt gott, jag smakade hos en kompis, MEN – h-e så dyrt!
  Vi är många, studenter, pensionärer, sjukpensionärer, ensamstående av olika anledningar, som vill äta bra och nyttigt, men hur ska vi ha råd! Hur ska jag med min sjukersättning klara av att köpa detta.
  BÄTTRE priser = sänk priserna Katrin och jag lovar att du/ni kommer sälja dubbelt upp!!!
  Ni kommer med lägre priser öka alla era siffror, jag lovar och svär. Jag svär tyst så ingen unge hör 🙂

 • laura
  16 oktober, 2014 at 12:46

  Vad tragiskt att din vakna tid koncentreras till att tänka på hur du ska tjäna pengar..

 • Mi
  16 oktober, 2014 at 13:09

  laura

  Jag håller delvis med dig. Jag gillar Katrin, har följt henne i många år, jag gillar även LCHF (inte för jag behöver gå ned i vikt då jag är lite underviktigt men jag kompar LCHF med kolhydrater och det är perfekt OCH gott.

  Däremot ogillar jag att Katrin inte tänker mer empatiskt, att MÅNGA som lever med små ekonomiska marginaler vill men inte kan äta hennes mat, handla hos henne p gr av de enormt höga priserna.
  Jag är helt säker på att Katrin skulle tjäna mer pengar om hon sänkte priserna, DÅ är jag säker på att många, många fler skulle handla hennes LCHF. För det hon/de gör är fantastiskt gott MEN alltför dyrt för 90 % av alla som vill ha LCHF! Och då istället går till en butik som är mycket billigare.

  Tänk mer ekonomiskt Katrin, dit har du ännu inte kommit!!!

 • surdegen
  16 oktober, 2014 at 13:10

  ”Folk är inte upplysta” säger KZ som hon skulle ha ngt att upplysa folk om. Nej du, KZ, vi är klokare än så. Du försöker bluffa dig igenom livet, men du är genomskådad. Ingen tar dig på allvar längre utan det utbryter gapskratt när ditt namn kommer på tals. Om man nu vill baka sitt bröd själv går det utmärkt bra att själv köpa de ingredienser man vill ha. Din mix blir då totalt ointressant. Du får nog hitta på något bättre för att lyckas lura av människor deras surt förvärvade slantar.

 • anna
  16 oktober, 2014 at 13:29

  Du är genomskådad. Läser du inte kommentarerna? Inte är de smickrande precis. Folk tror inte på dig mer. Lägg ner bloggen, och skaffa dig ett liv!

 • Emma
  16 oktober, 2014 at 13:33

  Spana gärna in vår nya webbutik med endast ekologiska och giftfria produkter i sortimentet! Hela oktober ut erhåller ni 15% rabatt i kassan om ni använder koden ”lovelly”!

 • Chriss
  16 oktober, 2014 at 13:59

  Madeleine, Sverige är mer än Stockholm!!

 • Mia
  16 oktober, 2014 at 14:01

  Jag tror att du hade tjänat väldigt mycket på att sänka priset rejält. Du skulle då förmodligen sälja så stora mängder att det lönade sig stort. Jag tror också att fler butiker skulle sälja dina varor om de inte var för dyra. Med nuvarande priser säljs det inte så mycket. Lycka till.

 • Sp
  16 oktober, 2014 at 14:09

  Konstruktiva tankar kring ditt bröd

  (eftersom så många andra bara ägnar sig åt påhopp så vill jag istället dela med mig om mina tankar kring ditt bröd)
  Jag har köpt ditt bröd, bakat och ätit.
  1.mjölk: När jag köpte stod det i innehållsförteckningen att mixen innehöll mjölk. Själv äter jag inte laktos. Jag tror många som äter lchf gör det av hälsoskäl och ofta undviker man då mjölk eller laktos.

  2. Smaken: Du har en krydda i ditt bröd som jag personligen tyckte var äcklig rent ut sagt. Så jag tror att antingen gillar man smaken eller ej.

  3. Priset: äter man lchf så betalar man ofta mer för mat än andra och är medveten om det. Personligen så tycker jag att priset är ok. Meningen med lchf är ju inte att äta en limpa per dag. Oftast lägger man lchf i frysen och tar upp en skiva då och då.

  4. Mängden: jag ser att någon annan skrev att det blev jättelitet och hur familjen skrattade åt limpan. Och så var det hemma hos oss också, vi stod och skrattade åt den lilla limpan som blev i slutändan.

  Med det sagt, jag beställer regelbundet från din shop, mina favoriter, men tyvärr så höll inte brödet måttet i dagsläget.

  Lchf bröd är svårt och jag tror absolut att det finns en marknad för en mix men den måste liksom överpresterat lite för att det ska vara värt att svara!

 • lollo
  16 oktober, 2014 at 14:23

  Jag fattar.Men tyvärr är det ändå för dyrt för mig att köpa!!

 • Helene
  16 oktober, 2014 at 15:00

  Det är väl för att de där psylliumfröna som ni envisas ha med är så jädrans äckligt och ger en fruktansvärd eftersmak. Det känns inte som att det går att få ner ordentligt. Ligger där och guppar i strupen upp och ner. Smakar skit rent ut sagt.

 • Camilla
  16 oktober, 2014 at 15:13

  Ni har problem med brödet… Köpt det 2 ggr med olika bäst före datum. Båda gångerna smakar det mögel och unket. Problem i produktions lokalen eller med råvarorna??? Värt att kolla upp referensproven!

 • Anna
  16 oktober, 2014 at 15:23

  Jag håller med om att det hade varit bättre om brödet var billigare men de är inte möjligt!! Riktigt och bra mat kostar pengar. All den skit och tillsatser som man stoppar i maten gör att man kan ha väldigt låga priser. Men om man vill köpa bra mat utan tillsatser måste man betala mer

 • Millan
  16 oktober, 2014 at 16:01

  Tyvärr är hälsa en klassfråga. Det nyttiga och ekologiska är dyrt. Jag gör mina gröna drinkar men det blir tufft ekonomiskt. Väldigt synd att grönsaker o frukt är så dyrt. Likaså lchf-produkter o andra olika hälsoprodukter . Det borde vara tvärtom. Höj priserna o momsen på skitmaten o sänk på den nyttiga så kommer vi få se mycket mer friska människor som äter mer rätt mat. Blir en stor samhällsvinst.

 • Mrs.Buckett
  16 oktober, 2014 at 17:03

  Katrin jag är ledsen men Bröd mix är för dyrt för mig.jag bakar 2 limpor själv .den är mycket god och mycket billigare.här har ni recept:http://blogg.veckorevyn.com/ptfia/tag/proteinbrod/

 • Jonas
  16 oktober, 2014 at 17:38

  För ”äggig” konstistens! lyckas heller aldrig själv.. : /

 • Denise
  16 oktober, 2014 at 19:13

  Hej Katrin! Jag har köpt denna produkt och tyckte tyvärr att det smakade fruktansvärt illa. Jag åt någon skiva och slängde resten. Brödet smakade och luktade ruttet ägg . Jag skulle verkligen tänka mig att köpa en sådan produkt men då måste det smaka så mycket bättre än den här.

 • Karin
  16 oktober, 2014 at 21:33

  Vi är fler och fler som väljer bort mejeriprodukter (tips:läs e-boken ”den ohälsosamma mjölken”). Hade gärna köpt ditt bröd om ni skippat mjölkpulvret!

 • Karin
  17 oktober, 2014 at 02:01

  Det brödet är tyvärr inte gott. Smakar konstigt äggigt med brödkryddor som inte är goda.

  Bättre tips gå in på 56 kilo bloggen och kolla hennes recept på frallor eller bröd. Det godaste lchf bröd jag smakat.
  Katrin tänk också på att ditt knäcke är färskt. Beställde 4 st på nätet och allt knäcke i alla 4 paketen smakade mögel.

 • Lina
  17 oktober, 2014 at 02:18

  Förra våren var jag med på en UF-mässa i Östersund där några tjejer hade brödmixer som produkt. Allt var glutenfritt, laktosfritt och hade inprincip samma ingredienser som ditt LCHF-bröd. De fick många utmärkelser den dagen och deras bröd sålde som smör för 25 KRONOR + att det var fyra otroligt duktiga och trevliga tjejer. De kom trea i Östersunds bästa UF-företag!

 • Lisa
  17 oktober, 2014 at 08:55

  Katrin, en viktig fråga! Är det något (alltså ens 1%) vete eller vetestärkelse eller korn i brödet/proteinmixen i det? Är dödligt allergisk. Om inte kommer jag att köpa bums. Tack på förhand.

 • Camilla
  17 oktober, 2014 at 12:35

  Anledningen till att jag inte köper brödmixen är för att du lagt i en brödkrydda (jag gissar kummin) som inte faller mig i smaken alls. Kör på en ny mix, som är mer naturell i smaken, det tror jag gör susen för försäljningen.

 • marie
  18 oktober, 2014 at 15:50

  Varor mer mjölkpulver väljer jag bort direkt. Billig och dålig utfyllnadsingrediens.

 • jaqueline
  20 oktober, 2014 at 11:28

  Katrin vad har ni som är veganskt? Alltså att det inte innehåller några animalier alls?

 • Carina
  20 oktober, 2014 at 22:35

  Hej…jag har letat ihjäl mig efter ditt knäckebröd i vanliga butiker men hittar dom inte. Kan inte åka in till stan jämt och släpa hem :/ Har sett en lista på mötet förut men får inte fram nåt hur jag en söker. Är ju beroende 🙂

 • Carina
  20 oktober, 2014 at 22:39

  ”mötet” = nätet.

 • Anna
  22 oktober, 2014 at 12:30

  Vafan läser ni bloggen förr då?