Okategoriserade

Jag känner mig som 25

Jag kan inte identifiera mig med en person som går runt med tre barn på Hamngatan och sjunger barnvisor. En person som har ansvar över tre små liv som inte klarar sig utan mig. En mogen förnuftig person som tar hand om andra. Det är liksom inte jag. Jag är en ung tjej som bara har mig själv att tänka på. Som shoppar onödiga saker och allt för dyra kläder. Som bantar och dricker sig full. Som garvar sig genom livet och som inte alls bryr sig om så mycket förnuftigt alls.

Jag har gått runt på stan idag med tre barn. En bebis i vagn, en fyraåring på ståbräda och en tioåring vid min sida. Sjukt, ju. Kommer jag att bli en sån där kärring som allt för ofta säger ”Jag känner mig som 25” och alla runt henne tänker ”Du varken ser ut eller beter dig som en 25-åring”. Jag känner mig som 25. Max. jag hade möte med en tjej förra veckan. Jag var helt säker på att jag hade ett möte med en kvinna i 40-årsåldern. När hon sa att hon var född 77 höll jag på att sätta i halsen. Hur gammal är jag egentligen? Jag brukar tänka på Madonna, Eva Longoria, Victoria Beckham och Angelina Joli när jag kommer på att jag är gammal. Då känns det genast lite bättre. Det handlar bara om att tjäna en massa pengar så att man kan gå till de bästa kirurgerna så löser sig det mesta.

Fan jag har inte bränt mig idag men jag har fått alldeles för mycket sol i min feja. Jag har ett nytt samarbete med det absolut bästa solskyddet som nu har bytt namn och heter  Evy istället för Proderm. Vill ni köpa på er inför sommaren så får ni 10% rabatt om ni anger koden katrinz i deras shop!

Okej ska ta och kolla på American Hustle för det är min…Bingos syrras man som filmat den. Coolt.

You Might Also Like

 • Lollo
  26 april, 2014 at 21:43

  Hej Katrin, älskar sig mest av allt, du är jätteskön rak o väldigt grabbig, love U fort hat.shälv ska jag ut k festa med massa kunder ( .chefer.) va fan rek du?? Vi ska ( tvåbrudar) Underhlla 7 män…..haha….blir görkul!! Har du rek på ställe i Gbg o festa på??!

 • unni
  26 april, 2014 at 22:25

  Är inte Nova 11 år?

 • Lovisa
  26 april, 2014 at 22:47

  Förmodligen därför du är en bra morsa!

 • Lotta
  27 april, 2014 at 08:44

  Du gör reklam för bra solkräm och ändå har du brännt dig. Låter inte som nån bra solkräm eller reklam!

 • J
  27 april, 2014 at 10:48

  ”I n t e bränt mig” står det.

 • mia
  27 april, 2014 at 10:49

  Stackars dig som har sån åldersnoja och utseendefixering. Låter som livet kommer bli jobbigt för dig med tiden som du kommer åldras. Äkta lycka ska jag säga dig är när man kan släppa fokuset på sitt ego och andra. Äkta lycka är att kunna känna tacksamhet för livet, för varje dag man får vara här, få vara frisk och få andas härlig luft och njuta av allt vad naturen har att erbjuda. Vi är här så kort tid på jorden och dom flesta lyckas ställa till med så mycket skada för jorden och olycka för andra. Enda sättet att finna harmoni är när man förstår att vi alla är ett, tillsammans med naturen. Ingen/inget är bättre än någon annan/annat.

 • lina
  27 april, 2014 at 12:15

  Jag hoppas du inte är en dag över 20 annars drar jag fram skämskudden…

 • Älskar botox
  27 april, 2014 at 14:14

  E man trettiosex, tycker man att folk runt femtio är gamla, kanske, du är en av dom….rätt som det är fyller du femtio, och undrar hur det kunnat gå så fort, och även om du fixat fejan, och slipper se ut som en gammal kärring, så kvarstår detta att du faktiskt fyllt femtio.

 • Zingo
  27 april, 2014 at 16:18

  Bra skrivet!

 • vinnie
  27 april, 2014 at 16:20

  Precis!

 • Davve
  28 april, 2014 at 03:06

  Varför?

 • Davve
  28 april, 2014 at 03:07

  Ganska intressant skrivet då du själv uppvisar alla beteenden som du föreslår att katrin ska sluta med 😀

 • Davve
  28 april, 2014 at 03:08

  Vilken korkad kommentar.

 • karin blom
  9 maj, 2014 at 19:08

  Har aldrig kommentetat förrut. ..e mest av en nyfiken fluktare..