Okategoriserade

Jag känner mig pocherad

Teknikern hittade min text från igår morse just! Tog bort lite från den och kanske är den inte så aktuell nu men här får ni den ändå. Jag kan meddela att jag var på yogan i morse och det var som ett skämt. Det droppade svett från mig, jag kan inte minnas att jag någonsin varit med om det. Att det droppar svett från min kropp när jag tränar. Alltså folk som inte fattar att yoga (ashtanga) är en hård träningsform HA HA HA. Prova vettja. Ett pass bara.

Jag väger 64,2 idag. Jävligt illa men nu jävlar. Väger jag inte 63,2 nästa måndag blir jag väldigt besviken.

Här kommer den upphittade texten:

Vi var på den roligaste festen igår. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit på en så rolig fest. Jag har ju haft roligt med mina vänner på fest men det har varit på krogen, en sån här rolig fest har jag nog inte varit med om förut. Allt var perfekt. Maten, musiken, lokalen… En vacker dag ska jag ringa upp eventbolaget som gjort festen och säga att jag vill göra en copy/paste på den här festen. Det kommer kanske att dröja några år men den dagen kommer att komma. Jag undrar vem som spelade för musiken var helt sjukt bra. Hela tiden. Låt efter låt efter låt efter låt… Så jävla härliga människor också! Tänk att vi stod på soffor och bord och dansade…När hände det senast? Innan jag fick Ringo. Mer sånt!

Jag känner mig ganska trött idag. Men inte alls helt knäck på något sätt. Mår bättre idag efter tre festkvällar än vad jag gjorde i fredags efter två. Klockan sju väckte Rambo mig. Då hade jag sovit i tre timmar. Men eftersom han är så jävla gullig och mysig så är det lugnt att sitta och jollra med honom i en timme för att sen somna om igen. I sked. Jag gjorde ett försök att ruska liv i Bingo ”Jag orkar inte”, sa han och vände sida. Ha ha ha, har aldrig hört honom säga det förut faktiskt. Det är alltid Bingo som tar tidiga mornar eftersom jag är sovgalningen i vårt förhållande. När jag spanade in instagram och såg Bingo med en vodkaflaska i halsen fattade jag varför han inte orkade ha ha ha klipp till klockan fem igår när vi gjorde oss i ordning inför festen ”Måste man dricka ikväll tror du?” ha ha ha…Det var en bra fest.

Nästa gång vi går på en sån här fest så bokar vi hotell. Det var många som hade gjort det igår. Vår barnvakt var så duktig… Gav Rambo en flarra i sömnen, nattade Ringo och hängde ut med Nova. Alla barnen älskar Viktoria! Viktoria är 19 år… Duktig tjej.

Mmmm konstigt att jag inte går ner i vikt, va? Från och med imorgon så kommer jag att träna varje dag. Yoga, springa och styrketräna. Minst en sak om dagen blir det tills jag väger 56 kilo igen. Min PT sa att det inte är helt ultimat att gå ner åtta kilo på åtta veckor men jag förstår inte varför han inte anser det? Ett kilo i veckan tycker jag låter hur rimligt som helst. Vi får se men nu är det slut på det roliga. Mitt nästa delmål är att väga 56 kilo och det kommer jag att fira med den skönaste jävla hållkäftenfyllan på Stureplan. Längtar ni? Jag med.

You Might Also Like

 • Elin
  7 april, 2014 at 11:18

  Vet du Katrin! Det vore väldigt kul att få se dig testa olika träningsformer.
  Typ; Ett Bas eller Medelpass jympa från Friskis och svettis, Intervall Flex, osv.

  Troro du går ner efter hand, sluta stressa, du är fin som du är redan nu, resten är bara plus!

 • Boris
  7 april, 2014 at 11:42

  Din text är ett SKÄMT!! Hahaha

 • Kan se texten
  7 april, 2014 at 11:42

  ”Teknikerna hittade texten” eh ja för den fanns där hela tiden att läsa bara man klickade på bloggheadern först. Plus att jag klippte in den i en kommentar till ditt förra inlägg. Jaja. Sist jag kritiserade de som driftar sidan så försvann min kommentar, mkt lustigt med tanke på att pedofilanklagelser mm skit får ligga kvar. Verkar i a f väldigt oprofessionellt, först att man har kunnat se andras e-postadresser (”E-postadressen publiceras inte” påstås det) i över 4 månader och nu detta hackande med olika inlägg som syns beroende på om man laddar om sidan genom att klicka på headern eller inte.

 • Quintus
  7 april, 2014 at 12:07

  Instämmer till fullo!!

 • Kan se texten
  7 april, 2014 at 12:38

  Kanske ska tillägga att det är Bingos bolag som driftar sidan…

 • Anonym
  7 april, 2014 at 13:42

  Karma !!! hur många har DU hånat och sagt att det inte är svårt att gå ner i vikt….alla kanske inte kan motionera av olika orsaker och det hjälper tydligen inte alltid att tänka på vad man stoppar i sej ? men hut går hem Katrin och hur f..n ska du se ut om du skaffar en unge till …

 • Mitt liv i New York
  7 april, 2014 at 14:34

  Jag tycker inte man ska stirra sig blind på vågen särskilt då man tränar för muskler väger mycket mer än fett.. Jag tycker du ska prova på ett pass body pump! Bästa träningen! Ett A & O för att lyckas med sin träning är (iaf för mig) att den är omväxlande & framför allt rolig! Väger själv just nu knappt 50 kilo och är 166 lång men då med inte så mycket muskelmassa men det kommer komma det med! 🙂

  Tycker du är fin som du är, sen har du ju fött för inte så länge sen 🙂

  Jag gillar din stil din personlighet, du är lite som mig skiter i vad folk tycker och tänker 🙂 Va den du är & fortsätt underhålla ^^

  http://www.sohohousewife.com

  Love från tjejen som lever ett annorlunda liv i det stora landet i Väst <3

 • Cathrine
  7 april, 2014 at 15:54

  Katrin: ät mindre portioner 😉 fast du motionerar med massa olika saker … Mindre mat i munnen!! Ha en matdagbok så har du med koll på ditt intag 😉

 • pirjo
  7 april, 2014 at 15:57

  Katrin: ät mindre portioner 😉 fast du motionerar med massa olika saker … Mindre mat i munnen!! Ha en matdagbok så har du med koll på ditt intag 😉

 • Men
  7 april, 2014 at 16:17

  Men det behöver man ju inte med LCHF? Är det liksom inte det som är grejen med den här dieten? Fattar inte…

 • Men
  7 april, 2014 at 16:19

  Jag trodde man skulle ”jaga fett”? Smör på salami och smält ost? Katrin kanske inte får i sig tillräckligt med fett?

 • T
  7 april, 2014 at 17:00

  Jag vill också gå ned men ca 3 kg bara… jag kör yoga varje dag men det är fan lite väl lugnt så ska kolla upp din yogaversion o testa. Vanlig yoga är mer för att få fin hållning än att loosa vikt känns det som… lycka till katrin

 • Smilla
  7 april, 2014 at 18:50

  Du som är så ”häftig” och ”cool” och bryter tabun, kan du inte ta ett foto på din snittade mage?.. Så kan vi få se hur en mage kan se ut efter ett kjesarsnitt.

 • Zelal
  7 april, 2014 at 19:13

  Dra ner på bär, mejeriprodukter och nötter. Kör strikt paleo så ska du få se på hur kilona rasar.

 • filli
  7 april, 2014 at 19:16

  Man äter mer fett, vilket gör att man blir mättare på mindre mat.

 • Hyrestanten
  7 april, 2014 at 19:17

  VAD är det du försöker fly ifrån? Ingen normalt funtad människa med två små fina friska barn har väl som största önskan att få en rejäl fylla?
  Har du funderat på vilken sorts förebild du vill vara för dina barn? Vill du att deras fokus till största delen ska vara utseende och vikt och deras största intresse att bli aspackade?

 • karamell
  7 april, 2014 at 19:19

  Hur kommer det sig att du är nyfiken på det??? Ett ärr på magen…???

 • Betty
  7 april, 2014 at 19:21

  Oj du tanten, varför så allvarlig? Varför ta allt så himla allvarligt?

 • Dinnie
  7 april, 2014 at 20:05

  Inse att du är passe. Du klarar inte ens av att provocera längre. Folk bryr sig inte.
  Förresten varför har ica handlaren där jag bor, slutat ta hem flera av dina produkter?Får så klart fråga honom!!

 • linda
  7 april, 2014 at 20:24

  Ingen köper väl dem för att de är för dyra och folk har förstått att man kan köpa motsvarande produkter mycket billigare.

 • ML
  7 april, 2014 at 21:39

  Oj vad svårt du verkar ha att gå ner i vikt. LCHF ska väl göra att man tappar i vikt t varje vecka tills man nått målvikten har jag fattat det som. Gör som jag, börja på VK och ät allt. Räkna kalorier och räkna träningskalorier och tappa LÄTT omkring 1 kg i veckan. Superenkelt!

 • Cathrine
  7 april, 2014 at 21:41

  Katrin; varför kopierar den min text med namnet Pirjo? Hänt flera gånger med samma namn dessutom?

 • Cathrine
  7 april, 2014 at 21:44

  Fungerar det inte måste man hitta på ngt annat tex. Äta mindre portioner också fett….. 😉

 • k
  8 april, 2014 at 07:45

  Men muskler väger, hur mer du tränar desto mera muskler får du. Sluta stirra dig blind på vågen och börja mäta dig istället.

 • sixten
  8 april, 2014 at 09:18

  så jävla mycket väger faktiskt inte muskklerna ! det finns body mass index å så dårå…..men väger man sjuttio kilo och är runt 165 e man fet om man inte har bodybuildad

 • pirjo
  8 april, 2014 at 12:41

  varför kopierar den min text med namnet Pirjo?

 • josef
  8 april, 2014 at 12:41

  så jävla mycket väger faktiskt inte muskklerna ! det finns body mass index å så dårå…..men väger man sjuttio kilo och är runt 165 e man fet om man inte har bodybuildad

 • Sussi
  9 april, 2014 at 00:09

  Men hallå – du är nästan 40 år gammal och har fått två barn – du kanske helt enkelt inte ska väga 56kg? Den tiden är kanske förbi?

  Acceptera din kropp istället och sluta slösa din tid att må dåligt över nåt kilo.