Okategoriserade

Jag känner mig fan krasslig

Förhoppningsvis är det tidskillnaden som jävlas, annars håller jag på att bli sjuk. Jag känner mig som en dum människa. En sån som inte gör något för att stimulera hjärnan så att den liksom aldrig utvecklas. En sån som skrattar ett par sekunder efter punchline när de andra slutat skratta, en som som ler och nickar fast de inte förstår.

Fick samtal från dagis om att Ringo var otröstlig så rusade naturligtvis dit på momangen. Ringo var ledsen och ville ”hälsa mamma” och ”gosa mamma” så vi gick hem och la oss i soffan och gosade. Sen kom syrran, Laulau, baba och Bella och så käkade vi köttfärssås med sjögräsnudlar och nä nu måste jag sluta. Jag somnar… Jag såg en så dum reklam på teven idag. Glucosanol typ. ”Kroppen mår inte bra av kolhydrater så ta ett piller så reducerar du mängden med 66 procent och så kan du fortsätta att äta pasta”. Asså på fullaste allvar. Finns det fortfarande folk i Sverige som äter pasta? Alltså en traditionell pasta med lite sås på toppen! Dumma jävlar i så fall.
Godnatt.

20130110-203101.jpg

You Might Also Like

 • caroline
  10 januari, 2013 at 21:22

  Jag! Jag äter pasta med sås! Älskar´t! Är 173 cm och väger 60 kg. Så inte bara feta,dumma människor äter pasta. Kommer aldrig nånsin sluta.

 • Lena
  10 januari, 2013 at 21:22

  Du har alldeles rätt i att din hjärna inte utvecklas. Om det beror på din diet eller något annat låter jag vara osagt 😉

 • Sue
  10 januari, 2013 at 21:28

  Din hjärna utvecklas inte eftersom du lever på fett och tillsatser. Dina muskler blir inte större, din kropp förblir sladdrig trots träning eftersom du inte tillför kolhydrater. Du klagar på sats reklamen. Men du har en PT som du tränat med i 2,5 år. Du är verkligen inte i form någon stans. Får du några pengar tillbaka?

 • 10 januari, 2013 at 21:39

  Hej instagramfilter i motljus..!

 • 10 januari, 2013 at 21:40

  Jag är en superintelligent pastaätare 🙂

 • Evelina
  10 januari, 2013 at 21:47

  Hej. Jag har typ följt din blogg några år nu och ska erkänna att jag gillar den. Du är så otroligt bra! Men ibland provocerar du även mig bland annat med allt ”snack om att lchf är typ det enda rätta i världen”. Jag äter sunt, tränar 1-3 gånger i veckan och unnar mig godsaker ibland. Är vältränad 159 lång och väger 43. Har en dotter på 2.5 år. Du är så besatt av lchf, men du kanske tjänar bra på det? Sen fattar jag inte vad det är för idioter som skriver sjuka kommentarer, klankar ner på ditt utseende osv. Dom skulle nog knappast stå för det i verkligheten. Trots allt du är rolig och följa, din vardag, ringo och så. Har en dotter i samma ålder så kul att följa dina tankar som mamma. Jag kanske kikar in i din butik nästa gång jag är i Sthlm. Kramar/ en trogen läsare

 • Isa
  10 januari, 2013 at 22:11

  Åldern tar ut sin rätt nu Katrin! Med din diet börjar du nog närma dig 70.
  Btw, då är de flesta italienare ”dumma jävlar” enl. dig?
  Korkad, var det ditt förnamn eller?

 • Kajsa
  10 januari, 2013 at 22:22

  Hehe jag äter massor av pasta! Men inget kött, det är ju det värsta möjliga att stoppa i sig – av tusen orsaker! Sen är jag 178 cm och väger 58 kg, har fött två barn (det yngsta är ett år) och är 32 år. Jag har aldrig behövt vara besatt av varken dieter eller träning, så kanske är mitt recept på att bli jävligt fit bättre än ditt hahahaaaa!!!

 • Katja
  10 januari, 2013 at 22:28

  Samma här

 • Heidi
  10 januari, 2013 at 22:28

  Det var kul att besöka LCHF butiken och träffa dig Katrin. Jag är helt frälst i muslin, hur gott som helst. Kram

 • Katja
  10 januari, 2013 at 22:28

  Eller kolla prover på vårdcentralen!!

 • SweTex
  10 januari, 2013 at 22:49

  ”Jag känner mig som en dum människa. En sån som inte gör något för att stimulera hjärnan så att den liksom aldrig utvecklas. En sån som skrattar ett par sekunder efter punchline när de andra slutat skratta, en som som ler och nickar fast de inte förstår.” Ja det var ju en väldigt bra beskrivning på dig själv, måste jag säga. Och dessutom är du krasslig?

 • Biserka
  10 januari, 2013 at 22:54

  Amen alltså!!!
  Blir du/ni såååå jäkla provocerade av denna blogg??? Skit i och läsa den, då slipper ni besväret…
  Katrin, du och din blogg är så jävla bra. You Rock

 • Lina
  10 januari, 2013 at 23:04

  Precis vad jag skulle skriva! Katrin är grym! Brukar aldrig kommentera men kände att de va dags nu!

 • Chris
  10 januari, 2013 at 23:05

  Varför är du fortfarande FET ?
  Var inte meningen att du skulle bli SMAL ?

 • Chris
  10 januari, 2013 at 23:11

  175 – 55 kilo. Jag äter massor av italiensk mat, pasta vongole, risotto och melanzane parmigiana o fritto misto!
  Smaskens med gelato efteråt!
  Smal är man om man är smart o har smarta gener!

 • Maria
  10 januari, 2013 at 23:12

  Gillar denna blogg men håller absolut inte med Katrin i allt. Det jag blir så otroligt trött på är alla fruktansvärt elaka kommentarer som vissa av er verkar njuta av att skriva. Att kalla någon ful, fet, äcklig är för mig osmakligt. Ok, Katrin har sina åsikter men hon kommer aldrig upp på er låga nivå att uttrycka sig. Man kan undra hur folk runt omkring er har det? Får alla ni inte älskar utstå samma typ av språk och påhopp?

 • Maria
  10 januari, 2013 at 23:13

  Eller snarare kommer ner på er låga nivå…

 • Evelina
  10 januari, 2013 at 23:14

  Tack för att du inspirerar till LCHF! Själv käkar man LCHF kost och mår hur jäkla bra som helst! Här är min blogg: http://www.finest.se/evelinasv%C3%A4rld

 • Elina
  10 januari, 2013 at 23:22

  Jag äter massor av pasta (och Aladdinaskar, pommes, kebabrullar…) utan att vara en tjockis. 176 cm och 55kg. Och fy fan vad god min inbakade capricciosa var till middag i kväll, för att inte tala om ostbågarna och chokladpuddingen till efterrätt. Nu längtar jag efter frukosten!

 • Amanda
  10 januari, 2013 at 23:25

  Blev helt varm i magen när jag läste att du släppte allt och tog hem Ringo och gosade. 10 poäng till dig Katrin och nej barn kan aldrig bli bortskämda av för mycket kärlek och bekräftande av deras behov. Bortskämda blir man av saker inte att ens föräldrar tar en på allvar. Bra där katten!

 • Lotta
  11 januari, 2013 at 00:16

  Hear hear! 160 cm 52 kilo äter som vanligt.

 • Sofia
  11 januari, 2013 at 00:38

  Haha jag äter pasta flera ggr i veckan och är jättesmal

 • enfettis
  11 januari, 2013 at 00:52

  Alltså en fråga.. pratar inte Ringo bättre än så du skriver? Han är ju ändå snart 3 år? Något mer ord borde han kunna sätta ihop än bara ett + ett ord som inte ens bildar något smart…?

 • Malin
  11 januari, 2013 at 01:10

  Seriöst !!!! LCHFKlubben .se är helt katastrofal!! Blev medlem nyss och trodde det skulle vara jätte bra !!! Men ni experter svarar ju fan inte på något !!!! Gå in på forum på din hemsida som ör helt värdelös! Där finns det ett tråd som heter feedback till LCHFklubben ni har inte svarat på något ni lurar oss på pengar era skit stövlar!!!!!!! Gå in och svara på era medlemmar för i helvete !!!! Älskar LCHF och läst dina böcker som är gryma!!! Men allvarligt skärpning nu för fan!!!!

 • Theres
  11 januari, 2013 at 06:02

  Man blir stum. Vet inte vad jag ska skriva.

  Mår illa av all jäkla mobbning som försiggår här inne. Om man blir så provocerad och tar åt sig av minsta lilla sak Katrin skriver kanske man inte ska läsa denna blogg.

  Sen kan man ju ställa sig frågan. Hade du på riktigt, ansikte mot ansikte, vågat säga de saker du skriver här till Katrin.

  Ni som skriver att Katrin är fet och ful mm. Skriver ni det för att provocera Katrin så kan ni ju lägga ner på en gång. På det planet har hon verkligen visat att hon inte sjunker till den låga nivån. Alla som läser denna blogg bör ju veta att sådant inte biter på henne. Men vissa är fulare än så och drar in Ringo i bilden. Det är att spela på en mammas känslor. Det är riktigt elakt!

  Gör ni det enbart för att vara grymma och elaka så hoppas jag verkligen att ni inte har några barn som ni skall vara föredöme för.

  Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

 • Vera
  11 januari, 2013 at 06:55

  Hej!
  Är 33 är, fött två barn och är 168 och väger 50 kg.
  Äter helt vanlig mat och tom godis ibland. Äter pasta minst två gånger i veckan och det är inget konstigt med det.
  Tycker inte att du har rätt att snacka skit om ”feta” människor, med tanke på att du inte är så smal själv. Tycker också att du borde få tillbaka pengarna från din PT. Den kroppen det har gett dig skulle du verkligen inte ha betalt för. Titta dig själv i spegeln innan du bedömer andra. Din kropp är låååångt ifrån perfekt.

 • Sue
  11 januari, 2013 at 07:23

  Ringo kan inte prata eftersom han haft nappen i mun sedan han föddes. Han har nappen i badhuset, i sandlådan, ja jämt. Har man en gummiplugg i munnen ständigt är det inte konstigt att man inte kan prata ordentligt. Tycker synd om Ringo eftersom talet blir så försenat och att hans tänder redan är förstörda. Som förälder får man styra upp användandet av nappen vilket Katrin och Bingo aldrig gjort!

 • Åse
  11 januari, 2013 at 07:30

  Ta en kik i spegeln innan du dömmer ut sats! Titta ordentligt på hur din kropp ser ut! 2 år med personlig tränare! Det är ju för tusan pinsamt! Skulle din dallriga kropp vara ett mått på hur man ser ut efter 2 år med personlig tränare hade folk inte betalat för en sådan! Tycker du själv att du är muskulös och vältränad? Visst att du har gått ner i vikt men allt handlar inte om att vara smal utan det handlar ju också om hur man ser ut i kroppen! Är övertygad om att din dåliga kosthållning bidrar till att du inte kan bygga muskler! Titta på dina överarmar de ser inte ut att ha varit i närheten av en träningslokal!

 • shivapsilomania @ instagram
  11 januari, 2013 at 08:23

  Ja, denna magen (http://instagram.com/p/UMdp35jAkh/) at speltpasta med ”nagon” sas (tomat, selleri, morot, rott vin, svarta linser, soltorkade tomater, vitlok, smoked paprika) igarkvall..

  You can eat what you want and feel amazing, not to mention look great … but it helps if you go vegan 😉

 • Fettolainen
  11 januari, 2013 at 08:26

  155 o 97,5 kilo,
  älskar fett mat men trots tjock vacker min man vill älska varje kväll han är lång vältränad inte alla män tänder på beniga giraffer många män vill klämma på ett par stora bröst en mjuk stjärt, hårt o benigt inte skönt för en karl !

 • BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv i Thailand fyllt med tips o inspirationsbilder!
  11 januari, 2013 at 08:40

  Njaa, ska de va så ska de va kött!

 • Maria
  11 januari, 2013 at 09:27

  Om man inte uppskattar Katrin..varför läser man då hennes blogg?

 • Åse
  11 januari, 2013 at 09:39

  Om man inte uppskattar svält, krig och elände varför kolla på nyheterna?

 • Annika
  11 januari, 2013 at 09:47

  Så jvla gott med pasta, så ja jag äter det ibland!!!

 • Annika
  11 januari, 2013 at 09:50

  Fast vet du hur din kropp ser ut på insidan då? Ingen kritik, bara en tanke. Jag är inte tjock (behöver gå ned i vikt ja, men inte mer än nåt kilo) och min kropp består av 40% fett! Blev alldeles mörkrädd när jag fick det beskedet. Jag är ett fetto på insidan!!

 • Sofia
  11 januari, 2013 at 10:06

  Haha bra Åse!

 • Josefin
  11 januari, 2013 at 11:58

  Men snälla sluta! Alla barn utvecklar inte ett fullt ordföråd när dom födds!!!!! Snälla kunde dina barn om du nu har några revisorer när dom var 3 eller?!?! Sluta vara elaka mot Katrin och Bingos upfostran av Ringo!!!
  Ps. Katrin du är bäst.

 • Kåtis
  11 januari, 2013 at 12:10

  Pasta carbonara o lite gött sex på det , de e livet ! Pasta är Romantica 🙂

 • Anna
  11 januari, 2013 at 12:29

  Exakt så, därför kollar jag aldrig på nyheterna. Vem fan gör det?

 • Julia
  11 januari, 2013 at 12:56

  Att äta vad man vill är att njuta av livet. Huvudkosten bör bestå av proteiner, men pasta är ju bra för oss. Citerar Sofia Loren när hon fick frågan om hur hon håller sig så ung och snygg ”Jag äter pasta varje dag”. Och det är MYCKET värre att äta kött varje dag. Det om något får dig att åldras. Så det så.

 • Mamma/fashionista
  11 januari, 2013 at 12:58

  WORD! >Precis vad jag känner och tycker,,, Hur kan man dra in ett oskyldigt litet barn;(
  Fy skam!

 • Mamma/fashionista
  11 januari, 2013 at 13:01

  Är du expert på detta område??
  Om inte, så kan du knipa igen raring!
  Sluta för i helvete skriva om hennes son!!
  Era omoraliska tanter!

 • Frida
  11 januari, 2013 at 17:38

  Jag är 1.68, väger 48 kg, tränar några gånger i veckan, äter pasta rätt ofta och mår prima. Jag tycker man ska få äta det man tycker är gott så länge man mår bra och känner sig pigg och glad.
  Det är min åsikt. Sen får du såklart tycka som du vill, men vi som äter pasta är inte ”jävligt dumma” bara för det. Jag tycker du verkar väldigt trevlig, så jag skriver absolut inte detta för att gå emot dig. Ville bara säga hur jag tänker och tycker!

 • Eva
  11 januari, 2013 at 17:59

  Och plus 60.

 • Natalie
  11 januari, 2013 at 20:23

  Jag äter pasta därför att jag ääääääääääääälskar pasta o gu vad snygg jag är trots att jag äter paaaaaaasta!!!!!
  Kolla min blogg får du se med dina egna LCHF-ÖGON….
  Jag har också en teori, att kroppen inte mår bra i längden av allt fett. Jag tror faktiskt att det är så. Det blir för mycket av en vara! OBALANS!

  Love love

 • Py
  12 januari, 2013 at 08:42

  Varför skriver du så? Det bevisar ju bara att du inte är så intelligent! Du kan ogilla Katrin, men hon är inte fet!

 • Py
  12 januari, 2013 at 08:44

  Lilla människa…

 • Sally
  12 januari, 2013 at 08:46

  Andas!

 • Py
  12 januari, 2013 at 08:50

  Vem som kollar på nyheterna?? Eeehhhh…

 • Py
  12 januari, 2013 at 08:59

  Frida man FÅR förstås äta pasta så ofta man vill. Så gör det du. Däremot så kan inte alla människor äta pasta och annat som är kolhydratrikt och samtidigt hålla vikten. Det är det det handlar om. Vi som behöver/vill gå ner i vikt, kan då äta mindre mängd kolhydrater, och nå/hålla den vikt som vi mår bäst av. Förklara för mig varför det är så provocerande??

 • Linda
  12 januari, 2013 at 10:05

  är 36 år, 170 cm lång o väger 57 kg..har perfekta värden väldigt nöjd med min kropp. äter helt normalt, dvs pasta ibland, godis ibland, sallad ibland, liksom de flesta gör. skulle inte kunna leva med att måsta utesluta vissa saker, så tråkigt. förstår att du vill ha uppmärksamhet med att kalla oss för ”dumma jävlar” men det låter bara patetiskt. hade du kunnat hantera mat på ett sunt sätt o sluppit tvinga dig själv till att utesluta viss god mat hade du inte varit bitter på oss som faktiskt kan äta vad som helst med måtta o ha snygga kroppar. det känns väldigt osunt o tråkigt att måsta hålla sig till en diet i hela livet för att kunna bibehålla en normal vikt. /Linda

 • Linda
  12 januari, 2013 at 10:08

  ? man kan väl uppskatta Katrins blogg men inte allt hon skriver för det? måsta väl få ha en åsikt om det hon skriver som man tycker är konstigt? suck…

 • Anna
  12 januari, 2013 at 11:49

  Äter pasta och tränar! Äter exakt det jag vill i mindre mängder!

 • Anna
  12 januari, 2013 at 11:51

  Du har haft pt i över två år. Du skrev för över ett år sedan att du skulle ha sexpack. Och du äter lchf. Kolla Olga rönnbergs kropp! Fantastisk!

 • Anna
  12 januari, 2013 at 11:52

  Taskigt Skrivet.

 • Anna
  12 januari, 2013 at 14:20

  Händer det nåt av omvälvande mening lär man få veta det ändå.

 • Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa
  12 januari, 2013 at 17:57

  Pasta är ju asgott. So I eat it.

 • Sue
  13 januari, 2013 at 00:36

  Sue 07.23

  Byter namn, vill fan inte bli kopplad till dig!!

 • Tina
  13 januari, 2013 at 18:31

  Skippa bebissnacket nu då…seriöst. Laulau, baba. Kom igen, det är vuxna som läser din blogg, inga barn. Pratar du så med Bingo med?

 • Frida
  14 januari, 2013 at 17:05

  Jag tycker det inte är rätt att kalla personer för ”dumma jävlar” bara för att de äter pasta. Man äter det man mår bäst av och tycker om. Man ska inte behöva känna sig dum för att man äter det man mår bra av. Vi har precis lika mycket rätt att äta pasta, som Katrin har att äta enligt LCHF utan att bli kallade dumma saker. Jag tror inte hon skulle uppskatta att bli kallad ”dum jävel” för att hon tycker om LCHF. Jag vet att jag inte behöver ta det personligt, men hon säger att alla ska få utrycka sin åsikt fritt och det har jag gjort nu! Sen har jag inget emot LCHF, det är säkert en jättebra ”livsstil”, men alla får ha sin egen ”livsstil” utan att bli kränkta.