Okategoriserade

Jag har kul med min lilla son

Vi har haft så kul ikväll jag och Ringo, det är otroligt att vi äntligen kan ha kul ihop alltså kul på lika villkor. Vi skrattar liksom åt samma saker nu, vi har samma humor. Det är faktiskt första gången någonsin som jag legat i fosterställning i soffan och skrattat åt det som han skojar om. Och när jag skrattar så jag kiknar så skrattar Ringo med och det måste ju vara den mest fantastiska känslan i världen. Skratta tillsammans med sitt lilla barn. Fortfarande när jag ser på honom så undrar jag hur han kom hit och vad han egentligen gör i mitt vardagsrum och fortfarande är känslan lika overklig som den var den dag vi kom hem från BB med den nya hyresgästen.

Det som vi skrattade mest åt idag var att jag skrattade och då sa Ringo ”Inte roligt” fast Ringo kan inte säga R så det blir ”Inte lolit” och då härmade jag honom och sa ”Inte lolit” fast jag sa det som om jag vore en mupp med hela tunga utanför munnen och då skulle Ringo plötsligt härma mig och sa ”Ringo inte säga inte lolit” så som jag sa med tungan utanför och sen sa han ”Ringo sa inte lolit” typ likadant fast då var han seriös oj rörigt? Det roliga var att det inte var någon skillnad på när Ringo gjorde sig till och när han var sig själv det fick mig att fullkomligt bryta ihop av skratt. Så tårarna rann faktiskt. Och då flabbade han åt mig och så hade vi här kul mest hela kvällen. Sen kröp vi ihop mellan fårfällar och filtar och tittade på ”Så mycket bättre” i sked och gud vad jag älskar det programmet det är fantastiskt. Jag älskar dem allihop och jag tycker att det är underbart att lyssna på dem och ska absolut köpa skivan! Idag fick jag till och med tårar i ögonen när Darin sjöng Stranges in the night. Darin förtjänar verkligen all framgång som livet har att ge honom han är otrolig. På alla sätt. Miss Li är också otroligt bra. Och det är ett privilegie att få se på Uggla när han kör gamla låtar. De är skitbra allihop och jag tror att det är det bästa jag någonsin sett på svensk teve. Hoppas att Carola kan vara med någon gång. Eller Lena Ph. Eller Pernilla Wahlgren vore kul…Robyn vore kul…Hon känns så bajsnödig och pretto och töntig. Men duktig… Tänk er Robyn köra Främling, ha ha ha…

Okej, jag ska ta och se på ”Maktens män” nu och sen ska jag sova. Imorgon väntar badhuset! Fast Ringo verkar tro att det är imorgon som vi ska bada med clementinerna så det måste jag styra om på nåt sätt. Har jag berättat att han verkligen gått in för rollen som clementin? Han går runt med badmössa och säger att jag ska både mata honom och ge honom vatten från vattenflaska. Mellan varven gör han delfinljud och skuttar runt med handflatorna ihop. Han tror tydligen att det är han som är clementinen och att det är jag som ska bada med honom. Jag vet inte…Godnatt.

 

You Might Also Like

 • camilla
  15 december, 2012 at 22:40

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt.. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Heddi
  15 december, 2012 at 22:42

  Hallååj:)
  Ni har väl röstat idag oxå?? 🙂 ) Jag är jävligt fräck o jobbig, jag vet:( Men kommer inte be om så mycket mer förutom ert stöd & röst när det gäller lite större grejer som jag inte klarar själv på egen hand! Behövs mass-styrka för detta… Och jag vet att ni vill att jag ska vinna annars hade ni inte klickat in hit varje dag, många av er t.o.m flera gg om dan<3 Tänk att ni har tagit hit mig jag är nu!
  När jag slutade på Finest hade runt 500 läsare dagligen,,, det var tre månader sedan! Nu är jag en dålig dag uppe i 2200-2500! Fattar ni vilken sjuhelsikes ökning! Tror inte det hade gått lika bra för mig med sponsorer om jag hade stannat på Finest… Där går ju allting till ägaren! Det var ödet att jag skulle få sparken känns det som,,, För ända sen dess har det väldigt fort bara gått uppåt:) Och det fortsätter bara framåt tack vare er,,, <3
  Om ni inte har röstat idag så kan ni göra det HÄR;)
  Under kategorierna: bästa modeblogg & bästa nykomling i bloggvärlden! Miljard gg http://www.finest.se/finestawards/ TACK<3

 • Vickan
  15 december, 2012 at 22:42

  Lena PH var med förra året om jag inte minns fel. Verkar alltså inte ha lämnat allt för stort avtryck… 😉

 • mian
  15 december, 2012 at 22:55

  Sluta för fan pucko

 • Yahel
  15 december, 2012 at 23:09

  Ja Lena ph har varit med!!

 • Heddi, den fula träskpaddan
  15 december, 2012 at 23:30

  Fattaru, går aldig in på din fattigblogg!!!

 • Trogen "Heddi-fan"
  16 december, 2012 at 00:05

  Du som låtsas vara heddi och skriver allt detta i hennes namn borde söka upp hjälp! Jag kan tala om för dig vilket du säkert vet efterso m du följer henne med tanke på hur besatt du är av heddi så borde du veta att du är polisanmäld för detta! Det är ett brott att låtsas vara någon annan person och spamma hennes blogg och kopiera hennes inlägg!
  Är du helt ur vettet? Herregud vilken otäck läskig människa du är. Antar att du är samma som stalkat henne från första början!

  Jag kan säga till er alla att den som skriver ovan och låtsas vara ”HEDDI” och spammar hennes blogg är inte den riktiga Heddi!
  Jag är en trogen läsare hos henne som vet att den här sjuka människan förföljt heddi i månader nu. Och hon är polisanmäld sedan i föörgår.
  Katrin om du läser detta så kommer polisen ta kontakt med dig om dom redan inte gjort det för att få denne psykade persons ip nummer så du vet.
  Åt helevete med dig du som låtsas vara Heddi och är så sjukligt besatt av henne.

 • Caroline
  16 december, 2012 at 00:34

  Asså Katrin, du är så jävla rolig & jag älskar ditt sätt att skriva på.. Tack för att du förgyller min kväll, jag ligger & skrattar för mig själv när jag läser din blogg!!

 • Linda
  16 december, 2012 at 01:02

  Jag Ringo säga Ringo med R? 🙂 Eller säger han Lingo?

 • Linda
  16 december, 2012 at 01:03

  KAN*

 • Karin
  16 december, 2012 at 01:54

  Ringo är supersöt:)

 • 22årig fru, egenföretagare och tre barnsmamma
  16 december, 2012 at 07:44

  Det är underbart när dom blir såpass stora att man verkligen kan leka och skratta ihop ja 🙂

 • Anna
  16 december, 2012 at 09:01

  Lena Ph har redan varit med i Så mycket bättre.

 • Evelina
  16 december, 2012 at 09:41

  Lena Ph var med förra året.

 • Gunilla
  16 december, 2012 at 10:22

  Du vet att Ringo säger ”rolig” fast det blir ”lolig”!? Så han har helt rätt när han säger att han inte sa lolig. En unge på dagis ville ha ”kattkistan” med kistan uttalat med k. När fröken sa att hon skulle hämta kattkistan blev han ledsen. Nej, jag vill ha kattkistan, inte kattkistan sa han. Så grabbstackarn sa skattkistan, men ut genom munnen kom kattkistan. 😀

 • malin
  16 december, 2012 at 10:44

  Hihi, ja, hon var ju inte speciellt bra Ph.

 • Lisa
  16 december, 2012 at 12:08

  Hade du ätit dina mediciner som doktorn ordinerade så hade du kanske kunnat utvecklats och sluppit ligga på plats 46 på bloggtoppen som du gör nu….

  Alla har tröttnat på ditt sätt att skriva och ingen är intresserad längre.

 • Jessica
  16 december, 2012 at 12:18

  Lisa: Om du tröttnat, vad gör du då här?!

 • Håddi
  16 december, 2012 at 13:53

  hej jag heter Håddi o tänker skriva lite om min nya blågg , nej jag härmar inte Heddi, jag kan inte hjälpa att mitt namn liknar hennes för fan!!/ HÅDDI.se

 • Riktiga Heddi
  16 december, 2012 at 14:11

  men ditt jävla miffo. vad faan skriver du om mig fööör? jag har ensam rätt på min blögg. ge fan driva om mig fattaru? jag ska anmäl dig till polisen om du inte sluta ok ok ok?
  fahionista la bomba heddi
  heddi.se

 • Riktiga Heddi
  16 december, 2012 at 14:19

  om du inte lägger ner så ringer jag polisen så de får komma och hämta dig. detta är inte på skoj utan allvar. sen kommer jag lägga ut din bild på min och katrins blogg så alla får skratta åt dig. avundsjuka jvl

 • Katti
  16 december, 2012 at 14:41

  Fint skrivet det att han är en hyresgäst, för det är de ju små hyresgäster, som ska köpas ut till stora världen.

  O by the way Lena PH slank förbi i Så mycket bättre förra säsongen!
  Hoppas inte min kommentar tappas bort bland stupids!

  Go Jul till dig o dina fina familj!

 • Höddi
  16 december, 2012 at 15:34

  Jag heter Höddi och har också en blögg. Jag var först, så Heddi och Håddi, ni snyltar på mitt varumärke!!!

 • Chris
  16 december, 2012 at 16:56

  När det svenska blonda håret inte syns – då framträder den fula morfarskopian helt. Asful unge.
  Klart att Zytot har samma intellektuella nivå som en treåring, skrattar åt samma saker ha ha!

 • Lisa
  16 december, 2012 at 17:40

  Han är ju för kul lilla Ringo. Han ser så busig ut 🙂

 • Anna
  16 december, 2012 at 18:58

  Gick med i LCHFklubben idag! Ska börja nästa år och blev medlem nu för att läsa på och bli inspirerad så att jag är så taggad att jag spricker den 1 januari!

 • Jonas
  16 december, 2012 at 22:20

  Det var ju inte särskilt lätt för Lena att göra Tomas Ledinlåtar heller..

 • Petra
  16 december, 2012 at 22:57

  PH har varit med..

  Gud du har ingen Bebis längre. Han är ett barn!!

 • sandra
  16 december, 2012 at 23:53

  hur orkar du vem bryr sig ön dig

 • Emily
  17 december, 2012 at 06:16

  Lena ph har redan varit med förra året

 • Jag gillar inte hot!! - HEDDI.SE
  17 december, 2012 at 10:50

  […] katrinz.se/jag-har-kul-med-min-lilla-son#comments x [email protected] […]

 • Eva
  17 december, 2012 at 17:27

  Sjuka märr, dra ett gammalt hästtäcke över dig.

 • IzaBella
  17 december, 2012 at 17:42

  Hur kan man säga en sådan fruktansvärd sak om ett sött barn?!

 • Emelie
  19 december, 2012 at 08:41

  Haha! Klockrent Jessica! 🙂