Okategoriserade

Jag har gjort en hel bok!

Jag ser att det är många som är upprörda över att jag åt kakor igår. Hur kan man bli upprörd över att en annan människa äter en kaka som varken innehåller socker, mjöl eller annat som höjer blodsockret? Hur kan man välja att leva ett liv utan den söta smaken? Hur kan man hävda att man ska vänja sig bort sitt sötsug när man lever LCHF? Hur kan man vara så dum i huvudet? Frågorna är många och jag vet inte om ni alla missat att jag faktiskt gjort en hel bok om bakning med sukrin och nötmjöler Jag älskar söta saker och känner att jag skulle förminska och försämra mitt liv om jag slutade att äta sött. Jag har även svårt att se varför man skulle vänja sig av sötsuget när man kan äta bullar, kakor, choklad, quest – alltså det är väldigt gott och helt ofarligt. Det är farligt att äta bröd, pizza och potatischips men att äta erythritol eller stevia är inte farligt på något sätt. Så då vet ni. Här har ni min grymma bok med kanelbullar, kladdkakor, blåbärspaj, princesstårta mm.

söttoch

You Might Also Like

 • Anna
  30 oktober, 2013 at 08:16

  Har du aldrig funderat över att det kan vara du själv som är. dum i huvudet. Provocera provocera provocera……………..
  Hej då.

 • Elle
  30 oktober, 2013 at 08:25

  Men Katrin, det är ingen nyhet att denna planet befolkas av folk som är dumma i huvudet.
  De tycker att du provocerar samtidigt som de låter sig provoceras och så klagar de över det.
  När man tänker efter så klagar de över ganska mycket i allmänhet.

  Jag menar, ett praktexempel på intellektuellt utvecklingsstörd är ju kommentaren från ” Anna”.

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  30 oktober, 2013 at 08:26

  Jag tycker att det är löjligt hur man kan bli upprörd överhuvudtaget över vad andra människor gör!? Det ska väl folk skita i, läs och ta emot men att bli upprörd är väl lite att ta i.. Hävdar starkt på att det handlar om folk som inte har ett liv eller lycka överhuvudtaget.

  Klart man ska äta gott och sött, men med måtta och på nyttiga sätt.

 • Klös
  30 oktober, 2013 at 08:27

  Fast det är ju du själv som har sagt att man blir av med sitt sötsug då man äter LCHF. Då stämmer inte det? Eftersom du verkar ha ett behov av att äta söta saker även om de är sötade med stevia osv…
  Snacka om att kasta sten i glashus!

 • Elisabeth
  30 oktober, 2013 at 08:47

  Enligt kostdoktor ska man avstå (vid LCHF) från alla sorters sötningskällor, oavsett vad det nu är så ska man inte blnda ihopp det med LCHF. Likaså med allt för mycket mandelmjöl. Man blir av med sötsuget när man äter enligt LCHF regler men då får man utesluta allt sötma och inte tillför någon genom bakning, eller annat (som dina söta stevia droppar. Det finns ingen naturlig socker – allt oberoende varifran den kommer så måste den produceras eller ersättas med kemikalier…

 • Elle
  30 oktober, 2013 at 08:58

  Men kostdoktorn ger råd efter vad han tycker, han är ingen Gud. Katrin får ju var afri att köra sitt egna race.

 • Carrie
  30 oktober, 2013 at 10:00

  Haha..precis Elle! Nu kan inte jag hålla käften längre. Verkar som att många har problem med att tänka själva och måste ha någon som berättar exakt hur det ska vara och är då denna någon iklädd en vit rock så försvinner allt eget tänkande. Förstår inte hur man kan bli provocerad av att någon äter en lchf-kaka lika lite som jag fattar hur en lchf-ätare kan bli provocerad av att jag tar upp, skalar och äter en banan hahaha men lite kul är det faktiskt. Verkar som att det handlar om att många blir osäkra när vissa starka personer gör på sitt egna sätt, tänker för dem själva, går sin egen väg och inte tar order från någon. Det blir helt enkelt jobbigt då och man känner sig såååå provocerad 🙂

 • Susanne
  30 oktober, 2013 at 14:29

  Hej Katrin,
  Jag har frukt- och nötallergi, blir det knepigt med LCHF då?

 • Sofie
  30 oktober, 2013 at 17:24

  Exakt

 • me
  30 oktober, 2013 at 19:01

  frukt? lchf?

 • P
  30 oktober, 2013 at 20:00

  Sötsuget försvinner på ca 10 dagar Sen kan man LÄNGTA efter något sött,,,, förstår du skillnaden?
  Själv har jag valt att inte söta alls, det känns bättre för mig, men snälla människor, varför bryr ni er om vad andra äter? Alla får välja! Ta det du tycker låter bra, och som fungerar för dig!

 • P
  30 oktober, 2013 at 20:03

  Susanne, Googla!

 • Klös
  31 oktober, 2013 at 10:07

  Jag struntar i vad Katrin äter, det är hennes val. Men hon ska inte påstå som hon har gjort att man inte har något sötsug då man äter LCHF eftersom det tydligen inte stämmer.

 • Carrie
  31 oktober, 2013 at 10:20

  Det stämmer att man blir av med sötsuget om man helt slutar använda sötningsmedel och äter ren lågkolhydratkost eller LCHF, men man kan också välja att inte göra så. Det är ett val man gör som människa beroende på hur man vill ha det. Du förstår klös att det finns olika sätt som passar olika människors olika behov.

 • Viv
  31 oktober, 2013 at 21:11

  Hon lyckas ju verkligen eftersom du blir löjligt upprörd…