Okategoriserade

Jag har gått upp i vikt

Jag inser att det inte är möjligt att banta på riktigt när man ammar för ju mindre jag äter desto mindre mjölk producerar mina tuttar och jag vill ju såklart att Rambo ska bli mätt och glad så jag måste trappa ner på min bantning. Skit samma det får ta lite längre tid helt enkelt det gör inget. Däremot så kom jag inte på det direkt så den här veckan har jag hållit strikt LCHF, följt boken, och promenerat mig svettig fyra dagar men ändå så har jag inte gått ner ett gram. Tvärtom jag har gått upp så nu väger jag 67 kilo. Om det här hade hänt mig för några år sen hade jag varit knäckt och undrat vad jag gör fel men idag vet jag att det är så när man ska ner. Vissa veckor går man inte ner alls, vissa går man upp och sen kan det hända att man rasar 1,5 kilo en vecka. Med andra ord är jag inte alls oroad eller bekymrad.

Däremot har jag ett stort problem och det är att jag inte har ett enda plagg att ta med mig till Taliand som Ringo säger. Jag är för smal för min tjockokläder och för tjock för mina smalkläder. Jag får nästan ta mig en provklädning och filma så får ni säga vad ni tycker, va?! Ha ha ha…

Nu ska jag göra tacogratäng. Hoppar lite den här veckan och tacogratäng kan det mycket väl bli två dagar för vi älskar den!

You Might Also Like

 • James Bond
  10 februari, 2014 at 18:26

  Hur sjukt e de inte att tänka bantning när man ammar å har liten bebis. Höjden av fåfänga …..sen e de en annan sak att en annan inte hade dom problemen….jag gick automatiskt ned i vikt, då jag saknade barnflickor, sköna utlandssemestrar m,m….det var bara en massa slit. Ja, jag är väldigt bitter och avundsjuk

 • gud
  10 februari, 2014 at 18:40

  om du äter bara frukt och grönsaker, så kan du äta tills du spricker, och du skulle börja gå ner i vikt. Så är det bara. Gör ont att se hur du förstör din kropp med allt det där fettet, speciellt mejeriprodukterna!

 • Anneli
  10 februari, 2014 at 18:48

  Bra beslut! Själv började jag med LCHF för två veckor sedan. -Två barn senare och +12kg fortfarande efter yngste barnet som nu är 3år. Tack för inspiration och bra LCHF-produkter!!/Anneli

 • Carrie
  10 februari, 2014 at 18:57

  Testa vi. Dieten . Kör ihop med din Bingo, hetsa varandra, tjockhåna när den ena öppnar kylskåpet 😛 funkar, jag har inte lust att ta den där mackan när gubben börjar dra i valkarna ist tar jag ett glas vatten 🙂

 • Maria
  10 februari, 2014 at 18:57

  [email protected]

 • Carrie
  10 februari, 2014 at 19:00

  Å vad gullig du är 🙂

 • Cathrine
  10 februari, 2014 at 19:03

  Katrin; du behöver inte mycket kläder där alls. Såå hett så du kommer att svettas i din bikini och på kvällen är det lika varmt med fast solen gått ner 😉 Man låter kläderna tvättas och får tillbaka dem rena, mjuka och strykta nästa dag;)
  Pröva på paleo i thailand istället så är det lättare

 • Karin
  10 februari, 2014 at 19:06

  Lchf funkar inte. En skål havregrynsgröt och lite frukt på morgonen sen ut och spring några kilometer varje dag. Kan inte slå fel. Du går ner i vikt blir pigg och stark och producerar mjölk.

 • Cornelia - Stil & Ung mamma
  10 februari, 2014 at 19:07

  Jag gick ner 15 kilo på 2,5 vecka efter förlossningen. Nu har jag gått upp och ner varje vecka i kilon, men ändå blir jag smalare hela tiden… Knäppt. Lika bra att skippa vågen 🙂

 • Carrie
  10 februari, 2014 at 19:08

  Håller med dig gud om att frukt och grönsaker är bäst, så amen på det. Men jag har svårt att se att Katrin plötsligt helt skulle byta spår och börja käka rawfood. Hon har ju liksom byggt upp sin karriär kring LCHF. Visst har väl märkligare saker skett men nja :).

 • Maria
  10 februari, 2014 at 19:22

  Jag gick inte heller ned i vikt, men hade inga barnflickor heller.

 • Anna
  10 februari, 2014 at 19:42

  Synd för dig att det var slitigt, själv har jag det hur soft och mysigt som helst hemma med min baby. Ammar och går promenader och förstår inte var en barnflicka skulle komma in i bilden, jag är nämligen helt ledig, inte jobba 20% som Katrin, och inga resor planerade. Glömde jag säga att jag går ner i vikt?

 • egon
  10 februari, 2014 at 21:23

  Jag har provat lchf i tre veckor och gått UPP 5 kg. Min åsikt; Vansinne att trycka i sig så mycket fett och så mycket varje dag! Återgår nu till min vanliga matintag. Lagomt av allt det jag gillar och går förmodligen ner till min normala vikt igen.

 • emma
  10 februari, 2014 at 22:04

  http://www.youtube.com/watch?v=jje5UVfcw7Q

  haha kolla vad jag hittade här Katrin!

 • Me
  10 februari, 2014 at 22:57

  Havregrynsgröt är verkligen super när man ska springa! Har inte ätit nåt annat som slår det! Oj vad man orkar hålla tempo! 🙂

 • Camilla
  11 februari, 2014 at 08:00

  What goes around, comes around? Jag tycker det är otroligt befriande med en människa som säger vad de tycker, och även inbland säger saker bara för att provocera. Men efter all hets kring lchf, och dina uttalande om att ALLA går ner i vikt med lchf, så blev jag nu nästan lite skadeglad. Nä,lchf är inget magiskt trollspö som funkar på alla. Vi är alla olika, och det kan faktiskt vara så att för en del är allt fett inte alls lösningen på viktproblemen.
  Sen din förra ”viktresa” har du mer eller mindre hånat människor som inte droppat ett kilo i veckan( för det gjorde ju du!), så det är faktiskt ganska skönt att se att du är precis som oss andra.

 • Esmeralda
  11 februari, 2014 at 10:43

  Varför inte banta under graviditeten? Det är väl en lika rimlig tanke som att banta när man ammar.