Okategoriserade

Jag har en så bra period just nu

Jag känner mig så jävla glad och genast tänker ni att jag är mano eller bipolär och kanske att jag är det men i så fall är det bra så. För de här bra perioderna är så mycket bättre än alla mellanlägen och de dåliga kommer så sällan så jag är nöjd. Fast jag tror inte att jag är bipolär när jag läser om Catherine Z Jones i tidningen för jag kan inte alls känna igen mig i hennes beteenden herregud hon verkar galen! Är det var ni tänker om mig kanske?! Ha ha ha. Skit samma. Jag har egentligen ingen anledning till att vara på topphumör jag har ganska mycket strul på olika håll med jobb och det är inte alls stabilt. Eller så stabilt som jag hade önskat tre månader innan jag går på mammaledighet. Men jag har två månader på mig att lösa allt och det ser ut som att jag kommer att göra det nu. Plötsligt händer det. Det ska bli kul att vara hemma med bebis jag ser fram mot det. Hela december ska jag pynta och klä granen och laga mat och amma. Fan va najs. Gooooos.

Vi har en ny produkt i shopen som jag knappt vågar skriva om. Det är fruktansvärt gott och jag åt just en skål med bara smör och salt men det har mycket kolhydrater per 100 gram. Alldeles för mycket. Fast Louisa säger att om man är liberal kan man tillåta sig själv att äta upp till 100 gram kolhydrater om dagen och om man är det kan jag verkligen rekommendera er den här pastan för den är god. Från och med nu kommer Ringo och Nova bara få den här pastan hemma kan jag säga. Vanlig pasta har ca 70 gram och innehåller ren stärkelse som gör att de där små barnen har sånt jävla humör. Där snackar vi bipolär ha ha jag mötte min vän Jonas på gatan idag. Vi kom fram till att alla treåringar är bipolära. Den här pastan innehåller långsamma kolhydrater, 17 gram långsamma kolhydrater per 100 gram. Ringo, Bingo och Nova – perfekt. Jag kan äta lite när jag är preggo. Inte sen. Kanske ibland. Fan va god den är. Här har ni den.

Ja ha ja. Annars då? Inte så mycket, va?! Dags att kitta kidsen med höstkläder. Tänkte köra på Mini Rodinis overall på Ringo i år. Och Tretorn-gummi blir det. Känns bra och är snyggt. Fick en amazing vinterjacka från min pappa till Ringo från Bonpiont. Den med ett par Tenson-brallor blir tres chic! Förra årets kängor från Kavat är fortfarande bra på Ringo växer inte hans fötter eller? Ja ja. Var på other things idag, hette det så? H&M:s nya på Biblioteksgatan. Jag ville ha allt. Jag fick inte på mig något.

Mungbönpasta och rödspätta till middag. Med pesto kanske? Oj så gott!

 

You Might Also Like

 • Carrie
  5 september, 2013 at 17:26

  Mungbönpasta! Mumsegott 🙂

 • RON
  5 september, 2013 at 18:11

  Du E fan inte klok ! 😛

 • Lena
  5 september, 2013 at 18:14

  Mmmm för det är självklart pastans fel att barn får utbrott, jo tack. Hur dum är du Katrin?!

 • Elisabeth
  5 september, 2013 at 18:15

  Tror du verkligen på allt som skrivs om Catherine Zeta Jones?? Hon är gudomligt vacker och det skrivs nog mycket elakheter pga avundsjuka, en sådan vacker kvinna kan inte vara så galen som media påstår! Varför skulle en av världens vackraste kvinnor vara alkoholist!? Det får inte jag ihop! Vi normala dödliga dricker för o bli snyggare det behöver inte hon göra! Däremot tror jag att Russinmannen Herr Douglas sprider elakheter pga Zeta tycker han är för gammal, skrynklig, senil mm han är på väg o förlora en av världens vackraste kvinnor nu den gubben!!!

 • ida
  5 september, 2013 at 18:18

  Mrs know it all has spoken, hahaha.
  Du borde skriva en artikel om vad du tycker och tror om Catherine och Douglas och skicka in till aftonbladet hahaha

 • Carrie
  5 september, 2013 at 18:58

  Elisabeth, missbruk har nödvändigtvis inget med en människas utseende att göra.

 • Annelie
  5 september, 2013 at 19:20

  Man är inte galen , bara för att man har bipolärdiagnos många klarar av livet , familjen jobbet ja allt som hör till även om de har diagnosen bipolär, finns bra mediciner mot det om det behövs , så galen tror jag inte att du är även om du skulle ha en sån diagnos, jag sa OM!!

 • Lina
  5 september, 2013 at 19:24

  Finns de att köpa i butiken?

 • Swedish blog mafia
  5 september, 2013 at 19:41

  Ok av Bingo Rimér att lägga ut såna här bilder på Ringo? Som hittat för pedofiler!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/bingo-lagger-ut-naket/

 • Cattis
  5 september, 2013 at 19:55

  Knappast senil….

 • Louise
  5 september, 2013 at 20:26

  Galen kanske är fel ord men du har STORA problem om du har en sådan diagnos. Annars vore det knappast klassat som en sjukdom….. På vissa kan det låta som vanlig kreativitet och energiska perioder är bipolaritet, men då är man fel ute! Kom igen om du i en energisk period samtidigt har skuldsatt dig svårt, skämt ut dig för människor, druckit alkolhol för att alls kunna sova osv osv osv. Då kan man börja misstänka bipolaritet eller manodepressivitet. Annars är du bara en människa med normala toppar och dalar=positivt!

 • Z
  5 september, 2013 at 20:39

  Bingo måste ju ha mer problem med dig än han vill erkänna, trippa på tå runt gudinnan liksom

 • Elisabeth
  5 september, 2013 at 22:14

  Vet du hur gammal gubben är?!!! 70 !!! Om ett år typ, klart han är senil då, alla åldringar får problem med minnet runt 70, helt naturligtdå man faktiskt är sjukt gammal.

 • Anonym
  5 september, 2013 at 22:20

  Väntar fortfarande på en bild på Ringo när han cyklar UTAN HJÄLM ! för han är är väl inte en liten feg och mesig unge som ser skittöntig ut med hjälm ???

 • Anonym
  5 september, 2013 at 22:23

  Gudinnan som aldrig skulle utsätta sina barn för nåt såå korkat som att ha cykelhjälm 😀

 • Anonym
  5 september, 2013 at 22:26

  Och vad har missbruk med utseende att göra ,,,,? speciellt i en värld där pengar fixar ditt utseende på en eftermidag 🙂

 • Anonym
  5 september, 2013 at 22:29

  Äckligt med människor som dömer andra på grund av utseende ! för att inte tala om vilken otrolig okunskap ,,Man bara baxnar 🙁

 • Anonym
  5 september, 2013 at 22:34

  Men snälla du Katrin !! vet du inte ens att barns fötter växer i omgångar , för att där i mellan stå still ..Pratar du aldrig med din svärmor och mamma ?

 • Annorlunda Underbara
  5 september, 2013 at 22:41

  mano eller bipolär..manodepressiv är samma som bipolärsjukdom…….

  //Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com

 • Karin
  5 september, 2013 at 22:55

  Det är inte ovanligt att personer med bipolär sjukdom beter sig på det sättet som du beskriver men det gäller långt ifrån alla, och så ska man skilja på mani och hypomani.
  Det finns Bipolär I och Bipolär II och även inom det olika klasserna skiljer det sig mycket hur sjukdomen yttrar sig. Läs på.

 • Fredrik
  6 september, 2013 at 00:08

  Just det!

  Äter man sin medicin varje dag så är man som vem som helst. Det blir dock problem om man struntar i den… Då kan det gå upp eller ned.

 • Carrie
  6 september, 2013 at 04:54

  Lite väl tidigt att bli senil vid 68 års ålder.

 • Sienna
  6 september, 2013 at 06:53

  Oj, du vet lite om ålderdom du. Jag vet många mellan 70 och 90 som absolut inte har dåligt minne eller är senila. ( Vilket för övrigt inte är samma sak.) Du kan inte generalisera så.

 • Sienna
  6 september, 2013 at 06:55

  Men ge dig nu!

 • Sienna
  6 september, 2013 at 06:59

  Suck. Nästan bara kritiska, knäppa och taskiga kommentarer. Ni är väl inte på något sätt felfria själva? Varför vara elak? Är det kul? ’Förtjänar’ K det? Mår ni bra av det? Trist och ledsamt att läsa.

 • anonym
  6 september, 2013 at 07:02

  Det heter DEMENT

 • Sienna
  6 september, 2013 at 07:06

  Nej å vad förfärligt, K vet inte det. Kan du tänka dig. Du låter ju som den värsta gnällkärringen. Och so what om K inte vet det?

 • Catrin
  6 september, 2013 at 08:05

  Bipolär kan man vara utan att vara extrem som vissa skriver…
  Vad mysigt med med julmys och bebisgos!!

 • Karin
  6 september, 2013 at 08:16

  Alltid intressant att höra lite mer om vad du äter och hur liberal du vill vara. Det knasiga inom LCHF (som jag inte anser är knasigt i övrigt) är att man kan äta mörk choklad och nötter, vissa kanske i stora mängder, medan man inte kan ta en frukt eller morot. Eller en liiiten kula vanlig glass. Nej, antalet kh per dag är väl det viktigaste om man kör LCHF. Så låt dina kh komma från jättegod pasta ibland, om du vill!

 • Sienna
  6 september, 2013 at 08:19

  Till anonym: ’Den äldsta av åldersrelaterade begrepp som anges inom biologin, kommer av latinets senex (gammal, åldrad)[1]. Ändelsen -il anger att det är i relation till gammal eller åldrad. Används ofta inom medicin för angivande av sjukdomsdebut, exempelvis senil demens, senil keratos eller senil purpura.’

 • Tuss
  6 september, 2013 at 08:37

  Sluta sprida det vidare då om du tycker det är så jävla fel. Rövhatt!

 • Elin
  6 september, 2013 at 09:17

  Hittar hon på att 100 är okej för tat ni ska få sålt mer???
  Då kan ni lika gärna börja ta in GI-produkter, fullkosrnpasta osv.

 • Louise
  6 september, 2013 at 10:08

  För de allra flesta innebär sjukdomen en betydande livslång funktionsnedsättning även med medicinering. Jag är medveten om att vissa lindrigt drabbade som svarar bra på medicinering kan fungera relativt normalt (även om man alltid brukar vara mer stresskänslig). Det var beteendet som brukar uppvisas INNAN diagnos och behandling jag beskrev. Det sker förövrigt en viss överdiagnostisering vad gäller bipolaritet 2 nu. En människa med normala toppar och dalar ska inte klassas som bipolär. Bipolär sjukdom är en allvarlig kronisk sjukdom som kräver livslång medicinering.

 • Fanny.
  6 september, 2013 at 10:20

  Jag är övertygad om att du har bipolär sjukdom. Du är inte frisk. Stackars dina barn!

 • M
  6 september, 2013 at 10:41

  me me me….

 • anonym
  6 september, 2013 at 11:07

  Katrin älskar att reta upp folk, för att få fler läsare, och tjäna mer pengar.
  Eller så är hon dum på riktigt. och det är därför likasinnade söker sig till hennes blogg.

 • Elisabeth
  6 september, 2013 at 12:07

  Oftast har det, det, är du ful , mindre vacker etc så har du generellt sämre självförtroende likaså om du är fet, då är det lätt att döva sina komplex sin fetma, men alkohol o droger. Bara se dig om vilka det är som smyger runt på Bolaget, plufsiga rödmosiga överviktiga bag in box tanter som köper vin o går hem o dricker o sig fulla tycker synd om sig själva. Sällan man ser snygga kvinnor vältränade fina, gå runt på Bolaget mosiga o plufsiga , det har med självförtroende o göra samt depression alkohol droger tröstar för stunden men i långa loppet blir dessa kvinnor bara fulare o fulare av drickandet, en ond cirkel.

 • Carrie
  6 september, 2013 at 12:29

  Jag förstår delvis hur du menar men dessa överviktiga, rödmosiga kvinnor kan en gång i tiden ha varit väldigt vackra och framgångsrika. Missbruk förekommer överallt av olika anledningar. Vackra människor kan också komma från trasiga relationer, övergrepp mm. Att hamna i ett tablett/alkoholmissbruk är nog ganska lätt även om man är en världsberömd Hollywoodstjärna. Kanske tom lättare. Hon är ju i grund och botten bara en människa som råkar vara oerhört vacker och talangfull. Det kan säkert också vara en jävla press att åldras i Hollywood. Lägg till bipolär och jag tror du kan må dåligt hur vacker du än är. Trasiga människor finns det gott om och alla ser olika ut.

 • lisa
  6 september, 2013 at 12:37

  24783 fans på Facebook
  3284 följare på Twitter

 • Gäst
  6 september, 2013 at 13:16

  Sexigaste jävla judinnan på våran planet!

 • Karin
  6 september, 2013 at 15:01

  Tycker att River hade passat. River Rimer är fint. Passar både till kille och tjej.

 • Andreas
  6 september, 2013 at 15:18

  Yes, det är ju hennes (Ks) blogg eller….? Smarthead! 🙂

 • Sienna
  6 september, 2013 at 15:19

  River. Hmm ganska fint. Men läser man det på svenska så undrar man ju vem som river vad… 😉

 • Micki
  6 september, 2013 at 16:47

  Som du t ex.

 • Carrie
  6 september, 2013 at 17:02

  Yep Karin! 🙂 River Rimér är jättefint.

 • Cattis
  6 september, 2013 at 17:16

  Antar att det är dina släktingar som blir senila tidigt så då verven vad som väntar. Själv så känner jag tom en 103 åring som har full koll på det mesta.

 • Emelie
  6 september, 2013 at 17:31

  Vill tipsa dig och dina läsare om en grym nystartad blogg som har FILMTIPS, NYA TRAILERS, BIONYHETER OCH TIPS OM SERIER!
  Flera uppdateringar om dagen!

  Klicka dig in på..

  http://www.biofilmtv.blogg.se

 • me
  6 september, 2013 at 17:53

  kanske e du som e dum? tillåmed adhd barn avråds å äta gluten… å ja äter inte lchf så de är inte därför ja försvarar inlägget

 • me
  6 september, 2013 at 17:54

  du verkar sjukt rubbad. skulle hon va normal bara för hon är vacker? är de nåt fel på dig?

 • Camilla
  7 september, 2013 at 19:14

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • annika karlsson
  7 september, 2013 at 20:48

  Elisabeth dom flesta alkoholister är faktist flygvärdinnor och dom med lite bättre jobb.

 • wedding dresses yuba city
  14 december, 2013 at 10:41

  This is really a tremendous web site. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon! mashpeeopenmarket” iphone 4s tethered jailbreak.